Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 172.565
Ε τα έχεις δει κι από κοντά ολοκληρωμένη η άποψη σου ...!!Τι ωραιο ζευγαρι ειναι αυτα κουκλα.
Ε τα έχεις δει κι από κοντά ολοκληρωμένη η άποψη σου ...!!Τι ωραιο ζευγαρι ειναι αυτα κουκλα.
Τα εχει δει και τα εχω απολαυσει και τα 2. Δεν αφησα κανενα παραπονεμενο. Ουτε εσενα φυσικα.Ε τα έχεις δει κι από κοντά ολοκληρωμένη η άποψη σου ...!!
Ωραια, αλλα πρεπει να γυαλιζουν απο το σπερμα ;).....!
Ωραια, αλλα πρεπει να γυαλιζουν απο το σπερμα ;)
Το παιδι εχει φυγει (κακο αν το διαβασεις ξανα)
ΧΑΧΑΧΑΧΑ!!Με παραδέχεσαι;;;τσακ μπαμ!
Μωρό έκλεισε η βραδιά με φοβερό ραντεβού μαζί σου!!!Καβλιαρης και τρελοκομείο,όσο για φιλιά,γούσταρα πολύ,μου το έβγαλες !Σ ευχαριστώ για ολα!!Τρελή βόλτα με την Joanna Ιππασία σε βουνά και θάλασσες Πέρασα υπέροχα και το κολαρακι ποίημα !!!! Ευχαριστώ και για τα ρουφηχτα φιλάκια μωράκι !
Καλημερα γυναικαρα. Ο καλος χαρακτηρας σου και το οτι οποιος θα σε συναντησει περναει καλα φερνει αυτα τα αποτελεσματα. Τιποτα δεν ειναι τυχαιο. Ελπιζω συντομα να ερθω να σε ξαναδω παλι να σε απολαυσω. Φιλακια.Καλημέρα μας αγόρια !
Να ενημερωσω σήμερα είμαι φουλ..!
Αρα από αύριο πάλι,την γνωστή ώρα!
Ε ναι οι 2 ήταν αναγνωριστικες, θέλουμε επαναλήψεις..ΧΑΧΑΧΑ!!Καλημέρα μωρό μου...!!!Καλημερα γυναικαρα. Ο καλος χαρακτηρας σου και το οτι οποιος θα σε συναντησει περναει καλα φερνει αυτα τα αποτελεσματα. Τιποτα δεν ειναι τυχαιο. Ελπιζω συντομα να ερθω να σε ξαναδω παλι να σε απολαυσω. Φιλακια.
Ετσι ειναι. Κ μενα δν μ αρεσει να βγαζω βιαστικα συμπεράσματα.αν δν δοκιμασεις 3-4-5-10 φορές πως θα ξέρειςΕ ναι οι 2 ήταν αναγνωριστικες, θέλουμε επαναλήψεις..ΧΑΧΑΧΑ!!Καλημέρα μωρό μου...!!!
...just!
Κουκλαρα μου ατελειωτη..!!Καλημέρα μας αγόρια !
Να ενημερωσω σήμερα είμαι φουλ..!
Αρα από αύριο πάλι,την γνωστή ώρα!
ΧΑΧΑΧΆ!Πετάς ατάκες θεϊκές!Πριονοκορδελα η κωλαρα σου. Παλούκια μπαίνουν πριονίδια βγαίνουν . Καλημέρα καυλετο
Καλημέρα μωρό !Κουκλαρα μου ατελειωτη..!!
Απλα να ξερεις οτι με την Jo θα το καταλαβεις απι την πρωτη στιγμη οτι θα μεινεις ικανοποιημενος.Ετσι ειναι. Κ μενα δν μ αρεσει να βγαζω βιαστικα συμπεράσματα.αν δν δοκιμασεις 3-4-5-10 φορές πως θα ξέρεις
Απλα να ξερεις οτι με την Jo θα το καταλαβεις απι την πρωτη στιγμη οτι θα μεινεις ικανοποιημενος.