anon.
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 8
- Like
- 19.336
- Πόντοι
- 4.636
Σήμερα είναι 2πλη γιορτή...Εξορκισμός στις ξανθιές...Δεν είμαστε μύθος τελικά
Αη στο διάολο κ Αη γαμησου...
Σήμερα είναι 2πλη γιορτή...Εξορκισμός στις ξανθιές...Δεν είμαστε μύθος τελικά
Καί μετά λές εμένα ότι γαμπρίζω....ξετσίποτη νεαρά..... Εσύ τί κάνεις εκεί????... σού ανακατεύει το φαγητό ο κύριος?????... φτού σου καί ξαναφτού σου....ξεδιάντροπη.....Για τ αγόρια που μου λένε ότι γουστάρουν βιντεάκια μου...Δεν σας ξεχνώ...
Οκ για καντο μας τωρα φραγκοδιφραγκα. Ποια χοντρα εργαλεια αφησα εγω για να πιασω το τσιγαρο? Γιατι εκτος απο αστοχο δεν το λες κ χιουμορ.Άντε να το πω ξεκάθαρα πούρα λέω τα χοντρά εργαλεία ...
ρε φιλε δεν χρειαζονται μεταξυ μας αυτα ...πιασε 2 τυροπιτες... και μια 12δαδα λουκανικοπιτες για την τζοΟκ για καντο μας τωρα φραγκοδιφραγκα. Ποια χοντρα εργαλεια αφησα εγω για να πιασω το τσιγαρο? Γιατι εκτος απο αστοχο δεν το λες κ χιουμορ.
Τελος παντων απο σεβασμο στο νημα της Τζο. το θεωρω αστοχο ακομψο κ ανουσιο σχολιο κ παω παρακατω.
Ειρήνη υμήν....Αλληλούια....Οκ για καντο μας τωρα φραγκοδιφραγκα. Ποια χοντρα εργαλεια αφησα εγω για να πιασω το τσιγαρο? Γιατι εκτος απο αστοχο δεν το λες κ χιουμορ.
Τελος παντων απο σεβασμο στο νημα της Τζο. το θεωρω αστοχο ακομψο κ ανουσιο σχολιο κ παω παρακατω.
Μαζέψουυυυυυ....Τί λόγια είναι αυτά κολασμένε....Εσύ είς τό πύρ τό εξώτερον.....καρφίιιιιιιι....
τωρα τωρα θα σε δωσω περιμενε αν κοτας ξαναγραψε αλλουΜαζέψουυυυυυ....Τί λόγια είναι αυτά κολασμένε....Εσύ είς τό πύρ τό εξώτερον.....καρφίιιιιιιι....
μην τυχον και δεν βαλεις...γιατι αν δεν θα απολυθειςΑγαπες..μην φαγωθούμε και μεταξύ μας.. (σήμερα με το ζόρι εντωμεταξύ παρακολουθώ λόγω δουλειάς)
Το ξέρετε ότι όσοι μπαίνετε εδώ κάθε μερα, σας θεωρώ φιλαράκια..κάνουμε χαβαλέ ,καβλωνουμε, αλλά μην ξεχνάμε ότι για μένα είναι και "δουλειά " και επειδή βαρέθηκα την συνεχομενη ένταση,ας χαλαρώσουμε ...
(Θα βάλω φρέσκια τσοντα μετα)
αρα μηπως ενα συγνωμη ειδικα για το χαζος μου το χρωστας?Ναι τώρα το είδα έχεις δίκιο δικό σου ποστ ήταν ...νόμιζα ότι το είπε η Τζο ....οκ τέλος
αντε τελειωνετε τωρα και ελατε αυριο να σας δειρω ...αλλλιως θα στειλω την τζοαννα σημερααρα μηπως ενα συγνωμη ειδικα για το χαζος μου το χρωστας?
Όχι έκανα λάθος που μυαλό με τόσα χρέη....ο μύστης έχει δίκιο που τσαντιστηκε...νόμιζα ότι ποσταρα σε σχολιο της Τζο ...
δεκτη κ ληξαν. δεν θα απαντουσα ανευ λογου φιλεΤο έσβησα ....το σχόλιο που στην έλεγα ...έχεις δίκιο ...μα και εγώ λέω τι τον νοιάζει τι είπα στη Τζο δεν το κατάλαβε ...ναι φίλε συγνώμη ....
δεκτη κ ληξαν. δεν θα απαντουσα ανευ λογου φιλε
νταξ ολα οκ. Απλα καταλαβες γιατι απορησα κ το συνεχισαΚαι εγώ ώρα που γύρισα σπίτι κάθησα να τα κοιτάξω με προσοχή τα ποστ και τα σχόλια ...και πάλι συγνώμη μύστη .... συνήθως εάν δεν Χέις δεί πως γράφω δεν την λέω στον άλλον γιατί ούτε τον ξέρω ούτε ξέρω τι ζόρια έχει ο καθένας ....μόνο σε κάτι κλώνους τι λέμε ....έχεις απόλυτο δίκιο ....και καλά έκανες και το συνεχισες γιατί το είχα α
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Πωπωπω ρόμπα έγινα ....
Ναι και για αυτό ξανακοίταξα τα ποστ και είδα και αυτά που ποσταρεις...και λέω δεν μπορεί κάτι έχει γίνει ...λάθος ....νταξ ολα οκ. Απλα καταλαβες γιατι απορησα κ το συνεχισα