Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 165.602
@aiolosanemos50 και @baker45 τι μου πάθατε καλέ...;; όλα κομπλέ;;Αν είστε άτακτοι να ξέρω να σας τιμωρήσω..ταυτόχρονα
Ναι μην χάσεις εσύ το νου σου στην παρτουζα@aiolosanemos50 και @baker45 τι μου πάθατε καλέ...;; όλα κομπλέ;;Αν είστε άτακτοι να ξέρω να σας τιμωρήσω..ταυτόχρονα
δεν εχω ιδεα. ακαταλαβιστικο σχολιο@aiolosanemos50 και @baker45 τι μου πάθατε καλέ...;; όλα κομπλέ;;Αν είστε άτακτοι να ξέρω να σας τιμωρήσω..ταυτόχρονα
Το μόνο σίγουρο...ευκαιρία ψάχνω!Ναι μην χάσεις εσύ το νου σου στην παρτουζα
Θα μπερδεύτηκε..έχει στο μυαλό στην ΔΕΗ τ αγόρι μου βλέπεις!δεν εχω ιδεα. ακαταλαβιστικο σχολιο
βρε βρε εισαι και μέσα στην μόδα ... μάλισταΦλοραλ ....η μόδα φετος
σε παστιτσιο εγω θελω κατιΧμ...έχω τζελ σε κεράσι και φράουλα...διάλεξε
Παρε μια ανάσα εσύ ,όλο πηδ@ς γμτ, ξεκίνησες να τις παίρνεις και δύο δύο την ίδια μέρα.. Αχ,να δω ποτέ θα με ξαναπάρεις εμένα,υπόσχομαι να τα καταπιώ...για να μην γκρινιάζεις ..σε παστιτσιο εγω θελω κατι
να περιμενεις κυρια μου στη σειραΠαρε μια ανάσα εσύ ,όλο πηδ@ς γμτ, ξεκίνησες να τις παίρνεις και δύο δύο την ίδια μέρα.. Αχ,να δω ποτέ θα με ξαναπάρεις εμένα,υπόσχομαι να τα καταπιώ...για να μην γκρινιάζεις ..
Ε τι να κάνω,έχω γλυκαθει από τις προηγούμενες φορές μας , θα περιμένω γλυκοτσουτσουνε...να περιμενεις κυρια μου στη σειρα
στο παρελθον εχω παρει και 3 την ιδια μερα
κι εγω θελω να γλυκαθωΕ τι να κάνω,έχω γλυκαθει από τις προηγούμενες φορές μας , θα περιμένω γλυκοτσουτσουνε...
Άσε και εμείς καηκαμε με το θέμα ρεύμα...Θα μπερδεύτηκε..έχει στο μυαλό στην ΔΕΗ τ αγόρι μου βλέπεις!
Άσε και εμείς καηκαμε με το θέμα ρεύμα...
Μάλλον έτσι θα συνεχίσει...Και ποιος δεν κάηκε μωρό.. άσε..ελπίζω να μην το πάνε έτσι τώρα.. Και βαράνε όπου βρουν..
Gute nacht mein schoenes Kind.Να καληνυχτίσω και εγώ...τα λέμε αύριο πάλι με πολλές κάβλες !
Δεν απαντάω ....εάν δεν το πιάνεις τι να πωδεν πιανω το χιουμορακι
Καλημερα στην ωραιοτερη πισω οψη που υπαρχει.Καλημερούδια!
Ώ ρέ πούστη μου!!!! Κωλαράκι γιά πολλές βουτιές....τσαπερδονοκωλοσφυρίχτρα νεαρά.... Μείνε όπως είσαι κι έρχομαι μέ χίλια.....Θά περάσω απέναντι.....φτού σου....Καλημερούδια!