baker45
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Απρ 2022
- Like
- 1.761
- Πόντοι
- 206
ουτε καν . περασες κ δεν ακουμπησες.καταλαβα φιλαρακι υποτακτικος φοραει και την στολη
ουτε καν . περασες κ δεν ακουμπησες.καταλαβα φιλαρακι υποτακτικος φοραει και την στολη
τι δεν τρως ξυλο κριμα δεν σε κανω παρεα γιατι εδω οποιον μιλαω πρεπει τουλαχιστον να εχει παει μια φορα στα επειγονταουτε καν . περασες κ δεν ακουμπησες.
τι να δεις αφου εχεις καταραχτη ..πιο μεγαλο και απο της εδεσσαςΠουλάκια τσίου έχουμε και δουλειές, να είστε ήσυχοι, βλέπω αταξία σήμερα,κάβλες έχετε ε;; Πάντα τέτοια!!!
Ω νά σού γαμήσ...πρόστυχη νεαρά....γιά λίγο έλειψα καί άλλαξες τήν διατροφή σου?...πάλι λούτσους τρώς όλη μέρα? ....δύο τόνους κόκα κόλα σού έχω γιά νά τούς χωνέψεις...ού νά μού χαθείς...καί φτού σου. ..Αντί να φάω φαγητό σημερα, έφαγα μονο πουτσες..
Φοβερα άτομα όσα ειδα σήμερα πάντως ..βασικά, σχεδόν πάντα γαμάτα άτομα πετυχαίνω στα ραντεβού μου...!Ελάχιστες οι παρασπονδίες..
Σας τιμά ρε αγόρια ο τρόπος που φερεστε,και δεν μιλώ στο σεξ,γιατί εκεί φορτώνω, μου αρέσει το πρόστυχο και αρκετα δυνατό, μιλώ για όλη την συμπεριφορά σας(ουδεμία σχέση μ αγαπουληδες, να προλάβω..)
Γέμισε τό κρεβάτι κωλαράκι καί μπουτάρες....πάλι ξεβράκωτη γυρνάς εσύ?.... Δέν μαζευεσαι μέ τίποτα?....ξαναφτού σου....
Με τόσο φτύσιμο θα κάνω να πλύθω 15 Αύγουστο πάλι!Γέμισε τό κρεβάτι κωλαράκι καί μπουτάρες....πάλι ξεβράκωτη γυρνάς εσύ?.... Δέν μαζευεσαι μέ τίποτα?....ξαναφτού σου....
Ευκαιρία να έχεις κλείσει ,και την τουαλέταΜε τόσο φτύσιμο θα κάνω να πλύθω 15 Αύγουστο πάλι!
Φεύγω σύζυγε, φρόνιμος εσύ.. γόη..
Λίγο βρέ ξεστράτησα κι εγώ!....Σάν αγοράκι έκανα μία κουτσουκέλα αλλά σέ φώναξε ο ρουφιάνος ο Τασούλης καί μέ τσάκωσες ..... Συγνώμη αγάπη μου....Θά τό ξανακάνω.....Με τόσο φτύσιμο θα κάνω να πλύθω 15 Αύγουστο πάλι!
Φεύγω σύζυγε, φρόνιμος εσύ.. γόη..
Ετοιμάσου για νοκ άουτΛίγο βρέ ξεστράτησα κι εγώ!....Σάν αγοράκι έκανα μία κουτσουκέλα αλλά σέ φώναξε ο ρουφιάνος ο Τασούλης καί μέ τσάκωσες ..... Συγνώμη αγάπη μου....Θά τό ξανακάνω.....
Άμα καρφώνεις εσύ καί ό Ματάκιας ό aiolosanemos50 θά μέ φονέυσει κάποια μέρα ή ξετσίποτη νεαρά καί άμα μείνει χήρα θά πρέπει νά τήν αποκαταστήσεις και να τήν πάρεις εσύ.....κανόνισε νά μήν μέ ξανακαρφώσεις....Ετοιμάσου για νοκ άουτ
Για πολλα χαστουκακια αλλα πολυ χυσιμο η κωλαρα σου γυναικα.Καλησπέρα!!
Πολυ σεξυ φωτογραφια καυλα.
Φλοραλ ....η μόδα φετοςΤο φορεματακι είναι της θείας από το Σικάγο??
Εεεε ναι μετά τα πούρα ....πάει ένα τσιγάροκαλημερα.. αν κ εχω κλεισει 6ωρο εργασιας.. Μολις εκατσα για τσιγαρο κ να συνεχισω.. Καλη εβδομαδα να χουμε
Στην γωνία σε περιμένουμε!!!!!Άμα καρφώνεις εσύ καί ό Ματάκιας ό aiolosanemos50 θά μέ φονέυσει κάποια μέρα ή ξετσίποτη νεαρά καί άμα μείνει χήρα θά πρέπει νά τήν αποκαταστήσεις και να τήν πάρεις εσύ.....κανόνισε νά μήν μέ ξανακαρφώσεις....
Αναλαμβάνεις personal..?Οι περισσότεροι αμελούν...εντωμεταξύ δεν ξεκινάμε κατευθείαν ποτέ έντονο τρέξιμο, αρχικά τύπου ελαφρύ τζόκινγκ ,σιγά σιγά ανεβάζουμε ρυθμό,και κανόνας, τα πέλματα πατάνε ολοκληρα ,και όχι στον αερα .
Θα σου περάσει, Κάνε,Αφού ξέρεις ,διατάσεις αποθεραπείας έστω καθυστερημένα, δώσε βάση στο τράβηγμα τετρακεφαλου
Ρίξε νεράκι χλιαρό στο ντουζ σου,εστιάζοντας τετρακεφαλο με λίγο μασάζ,και μετά βάλε καμία κρέμα,εμένα με βοηθά αρκετά η sport gel σε τραβήγματακια...
δεν πιανω το χιουμορακιΕεεε ναι μετά τα πούρα ....πάει ένα τσιγάρο
Πέραν ότι δεν έχω χρόνο και να ήθελα,ανήκω στο προπονητικό κομματι αρα ασχολούμαι με αθλητές και όχι ερασιτέχνες αγόρι.Αναλαμβάνεις personal..?