Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 165.522
Αγοράκι μου...! Καλημέρα!Καλημέρα κοριτσάρα όμορφη!
Αγοράκι μου...! Καλημέρα!Καλημέρα κοριτσάρα όμορφη!
Καλημέρα boy μου !!Καλημερα κοπελαρα μου!!!
την καλυτερη διατροφη κανεις μονο με κεφαλουςΟι σκληροτραχηλοι τρικεφαλοι μου είναι....
Ναι κάνει αγόρι όντος, ανάλαφρο το μανίκι
Αντί να φάω φαγητό σημερα, έφαγα μονο πουτσες..
Φοβερα άτομα όσα ειδα σήμερα πάντως ..βασικά, σχεδόν πάντα γαμάτα άτομα πετυχαίνω στα ραντεβού μου...!Ελάχιστες οι παρασπονδίες..
Σας τιμά ρε αγόρια ο τρόπος που φερεστε,και δεν μιλώ στο σεξ,γιατί εκεί φορτώνω, μου αρέσει το πρόστυχο και αρκετα δυνατό, μιλώ για όλη την συμπεριφορά σας(ουδεμία σχέση μ αγαπουληδες, να προλάβω..)
Καλημέρα μούτρο!!χαχαχα!την καλυτερη διατροφη κανεις μονο με κεφαλους
Καλημέρα αγόρι,καλή εβδομάδα και ησυχία...!!!καλημερα.. αν κ εχω κλεισει 6ωρο εργασιας.. Μολις εκατσα για τσιγαρο κ να συνεχισω.. Καλη εβδομαδα να χουμε
Καλημερούδια κορμί θανατηφόρο.....Την Καλημέρα μου...
Καλημέρα αγόρι...!!!Καλημερούδια κορμί θανατηφόρο.....
παει η συννεφοΕπειδή δεν θέλω να αγχώνομαι με τα Ραντεβού μου,ούτε να βάζω το ένα δίπλα στο άλλο,θέλω να είμαι χαλαρή ώστε να δίνω τον καλύτερό εαυτό μου,ζητώ συγγνώμη απο τους κυρίους που τηλ και δεν μπορώ με σιγουριά 1000% επι τόπου να εξυπηρετήσω ,πέραν το ότι έχω ήδη κλείσει κάποια μέχρι το μεσημέρι ,χρειάζομαι λίγο χρόνο στο ενδιάμεσο να παίρνω και ανάσες..
Άρα να επικοινωνείτε όταν ειστε χαλαροί και εσείς, χωρίς πίεση και άγχος, και να είστε σίγουροι ότι θα σας εξυπηρετήσω!!
Καλη συνέχεια σε όλους μας!
Πολύ καλημέρα σας! Και καλή εβδομάδα!Την Καλημέρα μου...
Κουκλαρα μου ατελειωτη..!!Την Καλημέρα μου...
Με τέτοιο θέαμα μόνο ηρεμία δεν το λες . Έχουμε αφοσιωθεί όλοι στη χειρομαλαξη . Η ηρεμία πριν την καταιγιδα ( σπέρματος )Αχ μπαίνω στο νήμα μου και έχει ηρεμία...δεν το πιστεύω ...
θα σε παρω καπνο να με κανεις τσινπουκιΤι στραπ να βάλεις βρε μπουκάλα... εγώ γαμαω κωλαρακια, δε με γαμάνε. Με θες και στραπ...
...μπλε ???Αντί να φάω φαγητό σημερα, έφαγα μονο πουτσες..
Φοβερα άτομα όσα ειδα σήμερα πάντως ..βασικά, σχεδόν πάντα γαμάτα άτομα πετυχαίνω στα ραντεβού μου...!Ελάχιστες οι παρασπονδίες..
Σας τιμά ρε αγόρια ο τρόπος που φερεστε,και δεν μιλώ στο σεξ,γιατί εκεί φορτώνω, μου αρέσει το πρόστυχο και αρκετα δυνατό, μιλώ για όλη την συμπεριφορά σας(ουδεμία σχέση μ αγαπουληδες, να προλάβω..)
που στο διαολο ειναι οι γαμπροι ...που κυκλοφορεις παλι ξεβρακωτη
Κάπως έτσι χεχεχε φιλουρες αγόρι!!!!...μπλε ???
που στο διαολο ειναι οι γαμπροι ...που κυκλοφορεις παλι ξεβρακωτη
Με την ζεστη σημερα κ εγω ετσι θα κυκλοφορουσα αλλα με βλεπω στην μπουζου