TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.192
- Πόντοι
- 8.646
Και που το έχεις διακοσμητικό είναι όλο ξεβρακωτη γυρνάςΡε συ ,όλο γυμνή εδώ θα νομίζει ο κόσμος ότι δεν έχω βρακί να βάλω...
Και που το έχεις διακοσμητικό είναι όλο ξεβρακωτη γυρνάςΡε συ ,όλο γυμνή εδώ θα νομίζει ο κόσμος ότι δεν έχω βρακί να βάλω...
Σωστοτατη η κινηση για τις κριτικες, καιρος ηταν..Το δήλωσα νωρίτερα, σήμερα το νήμα στα κενά μου θα γεμίσει τσοντα.. πολύ σύντομα, θα μπουν νοικοκυρεμένα και όλες οι κριτικές μου!!
Κουκλαρα μου..!!Μπουχτησαμε στις τσόντες σήμερα να βάλω και τπτ άλλο...
Σωστοτατη η κινηση για τις κριτικες, καιρος ηταν..
Οι σκληροτραχηλοι τρικεφαλοι μου είναι....To Μανικι κανει φουφουλα ή ξεγελαει η φωτο?
τι πιανει αυτο το ματι μου ρε παιδι μου..Οι σκληροτραχηλοι τρικεφαλοι μου είναι....
Ναι κάνει αγόρι όντος, ανάλαφρο το μανίκι
Πολυ σωστα και μπραβο..!!Κρίμα να χάνονται εδώ μέσα,με μια γρήγορη ματιά μιλάμε για 150 περίπου με 200..!!!Με βοηθά κι ένας φίλος καλός να τις μαζέψω,και τον ευχαριστώ!!
Νομίζω αρκετοί μωρό!!!Καλημέρα!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Επίσης ματάκια...
Όλα σου καλά και μια κουκλα είσαι , αυτά τα σκουλαρίκια στη μύτη τι τα θέλετε ρε κοριτσια (και μιλάω γενικά ) .Μπουχτησαμε στις τσόντες σήμερα να βάλω και τπτ άλλο...
Όλα σου καλά και μια κουκλα είσαι , αυτά τα σκουλαρίκια στη μύτη τι τα θέλετε ρε κοριτσια (και μιλάω γενικά ) .
Σαν καμμία γριά τα λέω αλλά δεν ξέρω βλέπω γυναίκες έξω και δεν μου αρέσει καθόλου .
Δεν είμαι οπισθοδρομικός ούτε συντηρητικός αλλά δεν ξέρω .. με ξενίζει..
Στα @@ σου θα πεις εσυ , εμενα μου αρέσει , αλλά εγώ ήθελα να το πω …κατά τα αλλά … τα σέβη μου
Μας εταξες τσοντες και τωρα μας τα γυρνας.το κωλαρακι σου θα τιμωρηθει.χαχα..Μπουχτησαμε στις τσόντες σήμερα να βάλω και τπτ άλλο...
Κατ' αρχάς να σ ευχαριστησω ,με τιμά οτιδήποτε γράψετε εδω,εφόσον έχετε περάσει όμορφα..!Μόλις γύρισα από Jo, δε θα πω τίποτα καινούριο, έχετε χύσει πολύ... μελάνι σε 1000+ σελίδες. Εξαιρετική, πολύ κουλ και ακραία φιλότιμη. Τη ζόρισα λίγο αλλά δεν είπε κουβέντα. Εις το επανειδείν...
Εγώ παράλιγο εντολή διακοπής...Στο τσακ το πρόλαβαΕ
Εγώ τα έδωσα επί τόπου 327 ήταν για 2αρι που ούτε καν μαγειρεύω κλπ η έχω συσκευές πολλές να καίνε ..!!
...Γενικό το κακό, ευελπιστώ στον επόμενο λογαριασμό να πάμε στα νορμάλ επίπεδα που είχαμε συνηθίσει όλοι να πληρώνουμεΕγώ παράλιγο εντολή διακοπής...Στο τσακ το πρόλαβα
Και εγώ αυτό ελπίζω......Γενικό το κακό, ευελπιστώ στον επόμενο λογαριασμό να πάμε στα νορμάλ επίπεδα που είχαμε συνηθίσει όλοι να πληρώνουμε
Καλημέρα κοριτσάρα όμορφη!Την Καλημέρα μου...