Teacher2017
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2017
- Like
- 31.694
- Πόντοι
- 5.956
Καλημερα γυναικαρα.Καλημέρα!
Καλημερα γυναικαρα.Καλημέρα!
Καλημέρα μωράκι!Καλημερα γυναικαρα.
Καλημέρα στο όμορφο μας δελφίνι..Καλημέρα!
Καλημέρα!Καλημέρα στο όμορφο μας δελφίνι..
Καλημέρα Τουμπανάκι μουυΚαλημέρα!
ΚαλημέραΚαλημέρα Τουμπανάκι μουυ
Να βάλω το υλικό μου ...με ησυχία.
Παιξε το μουνακι σου με την ησυχια σου.εμεις θα βλεπουμε .Να βάλω το υλικό μου ...με ησυχία.
Μέραααααα....Τί καλημέρα δηλαδή?????. Μία μέρα έλειψα καί έγινε τής πουτάνας στό νήμα.....ξεδιάντροπη νεαρά....Στείλε ένα μήνυμα μια γραφή τέλος πάντων νά καταφτάσω κι εγώ πού κάθομαι τώρα καί διαβάζω από τό πρωΐ τά αίσχη !!!!!! Καλημέρα!!!!Καλημέρα!
ΚαλημεραΚαλημέρα τζο κούκλα
Καλημερα.να ερθω να σου τριψω τη πλατουλα;Καλημέρα!
Καλημερα συζυγε άστα, τέλος,μη τα μελετάς και μας βρει άλλο κακό και έρθουν ακρίδες τώρα χαχαχα!!Μέραααααα....Τί καλημέρα δηλαδή?????. Μία μέρα έλειψα καί έγινε τής πουτάνας στό νήμα.....ξεδιάντροπη νεαρά....Στείλε ένα μήνυμα μια γραφή τέλος πάντων νά καταφτάσω κι εγώ πού κάθομαι τώρα καί διαβάζω από τό πρωΐ τά αίσχη !!!!!! Καλημέρα!!!!
Αμε ,να έρθεις....Καλημερα.να ερθω να σου τριψω τη πλατουλα;
Το φλίτ..... γρήγορα τό φλίτ....Θά σού κάνω καί έναν εξορκισμό νά φύγουν τά κακά τά πνεύματα....καί έναν αγιασμό άλλο κακό νά μήν μάς βρει.....Σκύψε ευλογημένη.....Καλημερα συζυγε άστα, τέλος,μη τα μελετάς και μας βρει άλλο κακό και έρθουν ακρίδες τώρα χαχαχα!!
Θα σου σαπουνισω και,τις τρυπουλες.Αμε ,να έρθεις....
Αναμενουμε με το πουλι στο χερι.χαχαΠάω και εγώ τώρα, και θα μπω αργότερα να βάλουμε καμία καλη τσοντα