Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 165.493
Οι προσωπικές διαμάχες σας ας μείνουν προσωπικές.Στο ειπα Τζο μου, μόνο ο Τάσακας θα καθαρίσει το νιματάκι σου
www.youtube.com/watch?v=pdCa-8PVFoo
Οι προσωπικές διαμάχες σας ας μείνουν προσωπικές.Στο ειπα Τζο μου, μόνο ο Τάσακας θα καθαρίσει το νιματάκι σου
Φίλε αυτό το βίντεο είναι αποτελεσματικό...?Στο ειπα Τζο μου, μόνο ο Τάσακας θα καθαρίσει το νιματάκι σου
....οκ,και με τιμά που πέρασες καλά και φυσικά που με προτιμησες γλυκέ μου, απλά διέκρινα εμπάθεια στο πρόσωπο του και επειδή έγινε χαμός μέσα ακόμη μια φορά,και άδικα φυσικά,θεώρησα ότι μπήκες να προκαλέσεις..αν όχι, ζητώ συγνωμη...εγώ θέλω να τελειώσει όλο αυτό απλά με το άκυρο πέσιμο από παντού, τπτ άλλοΕγω Τζο μου δεν εχω προσωπικες διαμαχες πίστεψε με.
Εχουμε βρεθει στο μαντισον πριν γινεις τοσο γνωστη απο εδω κι εχω να πω τα καλυτερα για την αποδοση σου στο σεξ, μη με τσουβαλιαζεια με αλλους, φιλια
Δεν έχω καταλάβει τίποτα ...και που να διαβ;δω τόσες σελίδες πίσω από το πρωί ..θα μπει ο Κόντε και θα μου πει ...πως κάνουν έτσι και δ ν και χει και πανσέληνο σήμερα
Ο κουαξ κουαξ ,είχε φάει κόλλημα μαζί μου.. Άσχετο, άκυρο..ότι να'ναι ..Πάλι ο βάτραχος είπε περίεργα....η άλλος?
Εκτός από την Τζο μήπως έχεις κάνει και μαζί μου ραντεβούΔεκτη η συγνώμη σου
Για πες έξω ο βάτραχος κλώνος και αυτός ... ποιου?Ρε τι γίνεται... τελικά για άλλη μια φορά επιβεβαιωθηκα ότι οι κλώνοι είναι πιο πολλοί από εμάς
Δυστυχώς δεν έχω τέτοιες ικανότητες το μόνο καλό είναι ότι πήραν πόδιΓια πες έξω ο βάτραχος κλώνος και αυτός ... ποιου?
Ωραία όλο βλακείες ελεγε....η το άλλο ότι κέρδιζε κάθε μέρα 500ευρω στο στοίχημα...Δυστυχώς δεν έχω τέτοιες ικανότητες το μόνο καλό είναι ότι πήραν πόδι
Ναι σε φαπες..είχε και ενεργεί συμμετοχή στα τραβελιαΩραία όλο βλακείες ελεγε....η το άλλο ότι κέρδιζε κάθε μέρα 500ευρω στο στοίχημα...
Κανονικά για το βλήμα επειδή ανήκει στον ελληνικό στρατό πρέπει να ζητήσει συγνώμη ο αρχηγός ΓΕΣ@Stella*** ,αν και δεν οφείλω εγώ συγνωμη ,για το βλήμα που στην είπε,θα στην ζητήσω, διότι μπήκες στο νήμα μου, με υποστήριξες, με όλη την καλη σου διάθεση..και τ άκουσες...Είσαι πολυ κομπλέ άτομο και παρέμεινε έτσι,μοιάζουμε σε αυτό..
Εξάλλου στα είπα και προσωπικά αυτα..
Ολα καλά@Stella*** ,αν και δεν οφείλω εγώ συγνωμη ,για το βλήμα που στην είπε,θα στην ζητήσω, διότι μπήκες στο νήμα μου, με υποστήριξες, με όλη την καλη σου διάθεση..και τ άκουσες...Είσαι πολυ κομπλέ άτομο και παρέμεινε έτσι,μοιάζουμε σε αυτό..
Εξάλλου στα είπα και προσωπικά αυτα..
Προκειμένου να το τσιμπήσει κουνούπι μπας και τσιμπήσει κάνας συναγωνιστής το δόλωμα φαουσα ε φαουσαΝα βάλω την κωλαρα μου τώρα που έφυγαν τα ζωύφια...
Προκειμένου να το τσιμπήσει κουνούπι μπας και τσιμπήσει κάνας συναγωνιστής το δόλωμα φαουσα ε φαουσα
Ευτυχώς μετά από μία εβδομάδα που μας ζαλισαν τα παπάρια θα μπορέσουμε να καυλαντισουμε ήσυχα
Ευτυχώς μετά από μία εβδομάδα που μας ζαλισαν τα παπάρια θα μπορέσουμε να καυλαντισουμε ήσυχα