jormakka
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Απρ 2022
- Like
- 8.507
- Πόντοι
- 2.306
Στέλλα γδυσου κι έλα ν αρχίσουμε γλυψιματα μεταξύ μας μπας κι περάσουμε καλύτερα χχαχχαχα
εισαι πολύ εκδικητική
Στέλλα γδυσου κι έλα ν αρχίσουμε γλυψιματα μεταξύ μας μπας κι περάσουμε καλύτερα χχαχχαχα
ακόμα πιστευεις παραμύθιαΚάπως έτσι.
Και εγώ φιλτατε δεν της κάθομαι...Εγώ για σένα είμαι όνειρο απατηλό. Μη το ψάχνεις.
Καλύτερα χωρίς μαγιό για...ομοιόμορφο μαύρισμα!!!Λοιπόν παίρνω Στέλλα και πάμε ν αλλάξουμε να βάλουμε μαγιό, ετοιμαστε ρινγκ να παίξουμε!!
Λοιπόν παίρνω Στέλλα και πάμε ν αλλάξουμε να βάλουμε μαγιό, ετοιμαστε ρινγκ να παίξουμε!!
....;;ρε συ μπέσα έτσι.. με έχεις μπερδέψει...;;ποιο τηλ..;;τι φάση.. ;;Για βάλε ποστ μου να δούμε που ζητάω τηλ!χαχαχαχαχα!!Σκάσε μαρη μπαλοτσα... ζήτησες τηλέφωνο στο άλλο νήμα και σε γειωσα ή όχι; Ζήτησες...
....;;ρε συ μπέσα έτσι.. με έχεις μπερδέψει...;;ποιο τηλ..;;τι φάση.. ;;Για βάλε ποστ μου να δούμε που ζητάω τηλ!χαχαχαχαχα!!
Τι έσβησα;;Ρε τι λες;;;;!χαχαχαχαχα !!αχ θεέ μου δεν το ζω αυτό ετσι;;;Το εσβησες. Ως συνήθως. Σβήνεις τα ίχνη σου όταν δεν πάει καλά.
Τζο... ξεκολα... έχει καταλάβει όλο το σάιτ ότι κατεβάζεις υγρά κάθε μέρα με την πάρτη μου, επίσης τσεκάρεις πάντα τι ποσταρω.
Φίλε στην χαρίζω πάρτη δικιά σου ...Το εσβησες. Ως συνήθως. Σβήνεις τα ίχνη σου όταν δεν πάει καλά.
Τζο... ξεκολα... έχει καταλάβει όλο το σάιτ ότι κατεβάζεις υγρά κάθε μέρα με την πάρτη μου, επίσης τσεκάρεις πάντα τι ποσταρω.
Ρε τι ζούμε έχω λιώσει στα γέλια τώρα χαχαχχαχχαχχαχ!!!!Ο τύπος είναι για την τηλεόραση για κωμωδία!!
Εσυ πάντως είσαι μια σκέτη τραγωδία. Βάλε λίγο ένα κλιπάκι να καυλωσουμε.
Να δω τί θα πουν οι σύζυγοι σου άπιστη γυναίκα!!.... θα το παραδεχτώ..σε θέλω σαν τρελη ...με κατάλαβες ,είσαι σπίρτο ...πως να το κρύψω άλλο.. είμαι ερωτευμένη μαζί σου..περπατάω και ξεροχυνω..αλλάζω στριγκακια κάθε 20 λεπτά.. έπεσα στον έρωτα σου και δεν με θες..
.... θα το παραδεχτώ..σε θέλω σαν τρελη ...με κατάλαβες ,είσαι σπίρτο ...πως να το κρύψω άλλο.. είμαι ερωτευμένη μαζί σου..περπατάω και ξεροχυνω..αλλάζω στριγκακια κάθε 20 λεπτά.. έπεσα στον έρωτα σου και δεν με θες..