Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 166.575
Μα γιατί.Θέλε. Με το θέλω θα μείνεις. Σε είπα, ΔΕΝ σε θέλω.
Τι σου έκανα η κακούργα..;
Μα γιατί.Θέλε. Με το θέλω θα μείνεις. Σε είπα, ΔΕΝ σε θέλω.
Γυρνάς σαν αμαρτωλή μέσα στα ξημερώματα,μεθάς και κάνεις ζωή γεμάτη παραπτώματαΜα γιατί.
Τι σου έκανα η κακούργα..;
Είμαι μια φτωχή πλην τίμια πουτανα ...γιατί δεν με θέλει..;!Γυρνάς σαν αμαρτωλή μέσα στα ξημερώματα,μεθάς και κάνεις ζωή γεμάτη παραπτώματα
Σ εμένα έλεγες ότι είσαι πλούσια...Είμαι μια φτωχή πλην τίμια πουτανα ...γιατί δεν με θέλει..;!
Γιατί έχεις περισσότερο θάρρος από αρκετά περισσότερους από εμάς που κρυβόμαστε πίσω από την ανωνυμία μας μάλλονΕίμαι μια φτωχή πλην τίμια πουτανα ...γιατί δεν με θέλει..;!
Κανείς δεν καθαρίζει για κανένα..δε τρέχει τζετζελες να γίνεται...θα περάσει φάση είναι ..Τζο βρηκανε ευκαιρια που λείπει ο Τάσακας και αλωνίζουνε. Στείλτου μηνυμα να μπει να καθαρίσει όπως αυτός ξέρει
..στην Αγγλία, στην Ελλάδα είμαι μπατιροΣ εμένα έλεγες ότι είσαι πλούσια...
Ρε τι ισχύει τελικά...
Λάθος συνενόηση είπα όχι.....στην Αγγλία, στην Ελλάδα είμαι μπατιρο
Λοιπόν στις 2000 η παρτουζα του αιώνα !! 10 άνδρες και εγώ!!Λάθος συνενόηση είπα όχι...
Να περάσει ο επόμενος παρακαλώ...
Σκοπός είναι φίλε να τον έχεις περάσει σα σουβλάκι με μια γαλλική μπαγκέταΑπειλεις κ κοριτσια ρε μπουρδα? Με 20 ατομα ? Σε γυναικα ρε σαχλα? Να κλεισουμε ενα ραντεβουδακι? Αλλα να ξερεις θα παιζει καμερα να σε τραβαει να ζητας συγνωμη βλακα
Έχουμε μέλλον...Λοιπόν στις 2000 η παρτουζα του αιώνα !! 10 άνδρες και εγώ!!
Εγώ γουστάρω να κάνω ραντεβού μαζί σου..θα γράψω και κριτικήΕκτός αυτού, έχουμε καταλάβει ότι γουστάρεις όσο τίποτε άλλο να βρεθείς μαζί μου αντί με τα ναυάγια του πενηντάρικου. Ετσι πηγές να κάνεις πέσιμο στις αρχές αλλά εφαγες άκυρο. Μπουμπού, ε μπουμπού.
Εγώ σε κόβω όλη την ημέρα να τον παίζειςΤι στραπ να βάλεις βρε μπουκάλα... εγώ γαμαω κωλαρακια, δε με γαμάνε. Με θες και στραπ...
το ήξερα εγώ) επίτηδες μας κανείς)Βατραχάκι και κολλητέ του ξέρεις εσυ ...σας ευχαριστώ πολύ.. σήμερα με όλο αυτό ,μέχρι το βράδυ ειμαι φουλ, περάστε αύριο πρωί για ποσοστά...
Φιλάκια σε όλους!!!!
εκει στον πυργο τον λευκο (που εχει γινει σκατι γιατι η δημοσια διοικηση δεν τον συντιρει) τι σας ψεκαζουν και εχετε χαζεψει εντελως?Θέλε. Με το θέλω θα μείνεις. Σε είπα, ΔΕΝ σε θέλω.