jormakka
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Απρ 2022
- Like
- 8.507
- Πόντοι
- 2.306
το θελω αυτο το βρακακι να το κανω βραχιολακι!!!!Καλησπέρα!!
Για να σε δω Αφού σύντομα θα είμαι πάνω...Κάτι μ λέει ότι από την καβλα όταν βρεθούμε, μια π θα με ακουμπήσεις κ μια που θα κανω ίδια γκριμάτσα με τον τυπο στο gif πριν
Ε τότε έλα να το πάρεις ....να μου το βγάλεις ..το θελω αυτο το βρακακι να το κανω βραχιολακι!!!!
αυτο θα φορας;Ε τότε έλα να το πάρεις ....να μου το βγάλεις ..
ρε συ τυπε αφου εισαι ροδελακιας κ πας μονο σε τραβελακια(γουστο σου κ καουμποιλικι σου) Γιατι τρωγεσαι με την Τζο? κοβει δουλεια απο κανα κοριτσι που στηριζεις? αλλιως δεν εχεις δικαιολογια ρε μαν. η Τζο δεν ασχολειται κ δε προσβαλει κανεναν
Τις προάλλες μου άφησε μήνυμα ότι 20 άτομα και αυτός με έχουν άχτι και να είμαι καλο κορίτσι αυτό μας πείραξε..; Αυτά να βλέπουν οι υπεύθυνοι..εκφοβισμόρε συ τυπε αφου εισαι ροδελακιας κ πας μονο σε τραβελακια(γουστο σου κ καουμποιλικι σου) Γιατι τρωγεσαι με την Τζο? κοβει δουλεια απο κανα κοριτσι που στηριζεις? αλλιως δεν εχεις δικαιολογια ρε μαν. η Τζο δεν ασχολειται κ δε προσβαλει κανεναν
Μην απαντάτε...άστε να γράφει..
Τι λέγαμε;
οι πηγές εχουν επιτραπεζιο νερο ρε?Εκτός αυτού, έχουμε καταλάβει ότι γουστάρεις όσο τίποτε άλλο να βρεθείς μαζί μου αντί με τα ναυάγια του πενηντάρικου. Ετσι πηγές να κάνεις πέσιμο στις αρχές αλλά εφαγες άκυρο. Μπουμπού, ε μπουμπού.
Ασχημος? ολους μας ξερεις ρε?Τράβα πηδα από κανένα γκρεμό και συ βρε ασχημε σάντουιτς φτιάχνεις θες και διάλογο
Ελα ρε πυρηνικέ επιστημονα!Τράβα πηδα από κανένα γκρεμό και συ βρε ασχημε σάντουιτς φτιάχνεις θες και διάλογο
σου ανεβάζει το νήμα για να έχεις πιο πολύ δουλειά και να φτάσεις πιο γρήγορα της 2000 σελίδες)Λοιπόν επειδή σπαμαρει νήμα πράξτε αναλόγως...μπας και γλιτώσουμε,δεν θ ασχολούμαστε μ αυτόν κάθε τρεις και λίγο..