Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 165.522
Επίσης αγόρι!!!Καλημερα joanna καλο σαββατοκυριακο
Επίσης αγόρι!!!Καλημερα joanna καλο σαββατοκυριακο
τυφλα να εχει ο σαλεας
τυφλα να εχει ο γιωργος μαγκας τοτε.....τον έχω ξεπεράσει, Πφφφ...
....τους έχω ξεπεράσει και τους δυο...έχω βάλει και 2 κλαρίνα στο στόμα εγώ...τυφλα να εχει ο γιωργος μαγκας τοτε
να ανοιξεις ωδειο....τους έχω ξεπεράσει και τους δυο...έχω βάλει και 2 κλαρίνα στο στόμα εγώ...
τυφλα να χει ο ΤΑΖ....τους έχω ξεπεράσει και τους δυο...έχω βάλει και 2 κλαρίνα στο στόμα εγώ...
Ρε κοπελαρα μου τι ταλεντο εισαι; Γυρνα κανα σοβαρο βιντεο να σε παρτουζονουν σκληρα και να σε κανουν λευκη να χυνουμε για το υπολοιπο της ζωης μας κι εμεις που ειμαστε μακρια!
....που προτείνεις σε ποιον σκηνοθέτη.. ; εγώ το έχω πει ότι χάνεται το ταλέντο μου στο μπου...Ρε κοπελαρα μου τι ταλεντο εισαι; Γυρνα κανα σοβαρο βιντεο να σε παρτουζονουν σκληρα και να σε κανουν λευκη να χυνουμε για το υπολοιπο της ζωης μας κι εμεις που ειμαστε μακρια!
Χαχαχα το ταλεντο σου ειναι σε ιδιωτικες φασεις. Σημερα εβλεπα ομως την Lara De Santis και μου την θυμησες απειρα με αυτη τη σκηνη. Απλα γυρισε μια ωραια παρτουζιτσα με εναν που ξερει να κραταει την καμερα και ολα καλα ή τελοσπαντων απλα ενα βιντεο που να στα ριχνουν πανω σου και να γινεσαι λευκη. (διεστραμμενος εδω <3)....που προτείνεις σε ποιον σκηνοθέτη.. ; εγώ το έχω πει ότι χάνεται το ταλέντο μου στο μπου...
Μπορώ να κάνω τον σκηνοθέτη και τον καμεραμάν....που προτείνεις σε ποιον σκηνοθέτη.. ; εγώ το έχω πει ότι χάνεται το ταλέντο μου στο μπου...
Εγώ δήλωσα στις 2000 σελίδες θέλω με 10 παρτουζα..αρα εν αναμονή!!!Χαχαχα το ταλεντο σου ειναι σε ιδιωτικες φασεις. Σημερα εβλεπα ομως την Lara De Santis και μου την θυμησες απειρα με αυτη τη σκηνη. Απλα γυρισε μια ωραια παρτουζιτσα με εναν που ξερει να κραταει την καμερα και ολα καλα ή τελοσπαντων απλα ενα βιντεο που να στα ριχνουν πανω σου και να γινεσαι λευκη. (διεστραμμενος εδω <3)
Θα πρεπει να υπαρξουν ομως ντοκουμεντα να ξερεις γιατι δυσκολα θα ειμαι ενας απο τους 10 με την κωλοδουλεια μουΕγώ δήλωσα στις 2000 σελίδες θέλω με 10 παρτουζα..αρα εν αναμονή!!!
Τις προάλλες που κέρδισε τον διαγωνισμό μου ένα παλικάρι, με ντοκουμέντα το δείξαμε...διαφάνεια σε όλα, εννοείται!!Θα πρεπει να υπαρξουν ομως ντοκουμεντα να ξερεις γιατι δυσκολα θα ειμαι ενας απο τους 10 με την κωλοδουλεια μου
Που μπορω να τα δω;;;;Τις προάλλες που κέρδισε τον διαγωνισμό μου ένα παλικάρι, με ντοκουμέντα το δείξαμε...διαφάνεια σε όλα, εννοείται!!
Πφφφ...στις 1000 και σελίδες άντε ψάξε βρες αγόρι..Που μπορω να τα δω;;;;
Οκ κουκλα μου. Καλα ξεσκισματα <3Πφφφ...στις 1000 και σελίδες άντε ψάξε βρες αγόρι..
Μετά θα σου αφήσω πμ αν είναι γιατί έχω δουλειά σε λίγο!
..πωω μεγαλεία η Τζο εδώ μέσα.. πάω να βγάλω τον ευχαριστήριο λόγο μου όταν πάρω και το ΌΣΚΑΡ να είμαι έτοιμη!!!Μπορώ να κάνω τον σκηνοθέτη και τον καμεραμάν
βγηκε οσκαρ πουτανιας ...?Και να σου δώσω την 1η συνέντευξη...πωω μεγαλεία η Τζο εδώ μέσα.. πάω να βγάλω τον ευχαριστήριο λόγο μου όταν πάρω και το ΌΣΚΑΡ να είμαι έτοιμη!!!