τυφλα να εχει ο σαλεας
Εισαι καυλα
τυφλα να εχει ο σαλεας
Εισαι καυλα
ε εχουν δικα τους βραβεια.. Στα τελευταια νομιζω πηρε η Ιννα? δεν παιρνω κ ορκοβγηκε οσκαρ πουτανιας ...?
εχασα επεισοδια ...
εχουμε βρεθει και απο την αλλη δεν παω με αντρες ...Εισαι καυλα
Συγνωμη φιλε για την joanna πηγαινε αλλα εκανα λαθος ειμαι καινουργιος και δεν τα ξερω καλα ακομα και παλι συγνωμηεχουμε βρεθει και απο την αλλη δεν παω με αντρες ...
ειπα και εγω αρχισα να αμφιβαλλω ..ημουν ετοιμος να παω στο σουπερ μαρκετ να αγορασω 2 βαζα γλυκο συκαλακιΣυγνωμη φιλε για την joanna πηγαινε αλλα εκανα λαθος ειμαι καινουργιος και δεν τα ξερω καλα ακομα και παλι συγνωμη
Τασο ξερεις γιατι λενε συκιες τους γκεη?ειπα και εγω αρχισα να αμφιβαλλω ..ημουν ετοιμος να παω στο σουπερ μαρκετ να αγορασω 2 βαζα γλυκο συκαλακι
φιλε δεν εχω ασχοληθει τοσο βαθεια... συνηθως σε αλλο κωλο μπαινειΤασο ξερεις γιατι λενε συκιες τους γκεη?
Γιατι κ τα δυο τ ανοιγεις απο πισωφιλε δεν εχω ασχοληθει τοσο βαθεια... συνηθως σε αλλο κωλο μπαινει
Γιατι κ τα δυο τ ανοιγεις απο πισω
Ααχ δεν είσαι Εγγλέζος.. δεν έχεις δει τις κυρίες εκεί πως πίνουν τσαι??Το δαχτυλάκι το μικρό τι ακριβώς δείχνει;;;
Θυμάμαι την αντίστοιχη στιγμή μαζί σου (όπως και όλη μας την συνάντηση) και δεν βλέπω την ώρα να τα ξαναπούμε από κοντά!!!
Αμοιβαίο μωρό μου...με καλούς πελάτες...!!Θυμάμαι την αντίστοιχη στιγμή μαζί σου (όπως και όλη μας την συνάντηση) και δεν βλέπω την ώρα να τα ξαναπούμε από κοντά!!!
Στέκει ότι λες αλλα εγώ ειχα φρέσκο μανικιούρ εκεί !χαχαχα!Ααχ δεν είσαι Εγγλέζος.. δεν έχεις δει τις κυρίες εκεί πως πίνουν τσαι??
Yeap! Καλα εσύ το βιντεάκι είδες σε τι φάση είναι και όχι την κωλαρα;το βιντεακι ειναι φαστ τρακ ?
Οσοι ειδαμε κ τα 2 τι κερδίζουμε??Yeap! Καλσ εσύ το βιντεάκι είδες σε τι φάση είναι και όχι την κωλαρα;
Πιπουλα ,έτσι κι αλλιώς τις μοιράζω απλόχερα!Οσοι ειδαμε κ τα 2 τι κερδίζουμε??
Κάτι μ λέει ότι από την καβλα όταν βρεθούμε, μια π θα με ακουμπήσεις κ μια που θα κανω ίδια γκριμάτσα με τον τυπο στο gif πρινΠιπουλα ,έτσι κι αλλιώς τις μοιράζω απλόχερα!