Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 34.783
- Πόντοι
- 6.536
Καλημερα συναδέλφισα κουκλάρα....
Δεν είμαι κόλ,στο άλλο είμαι συνάδελφος.
Καλημερα συναδέλφισα κουκλάρα....
πρεπει να κανεις ενα τατου με το ονομα αυτουνου που θα σε στεφανωθειΔιαθέσιμη 12 και μετά boys !
======================
Σας ευχαριστώ όλους για τα μηνύματα που μου αφήνετε ότι γούσταρετε νήμα και περνάτε γαμάτα!!Χαρά μου!!
Πανσέληνος και σήμερα . Πάθαμε έκλειψη ηλίου πρωινιατικαΔιαθέσιμη 12 και μετά boys !
======================
Σας ευχαριστώ όλους για τα μηνύματα που μου αφήνετε ότι γούσταρετε νήμα και περνάτε γαμάτα!!Χαρά μου!!
Πές τα φίλε μου.....Νά ξέρουμε πού βαδίζουμε δηλαδή.....Μάς έχει τρελάνει τό άτιμο τό θηλυκό!.....Μία λέει ό σύζυγος καί τήν άλλη οργανώνει πάρτι μέ ούζα ....Ντροπή και αίσχος....Καί φτού καί ξαναφτού....Άμα πιά....Τά είπα καί ησύχασα.....πρεπει να κανεις ενα τατου με το ονομα αυτουνου που θα σε στεφανωθει
Κουκλαρα μου εσυ..!!Διαθέσιμη 12 και μετά boys !
======================
Καλημέρα ΤζοάνναΔιαθέσιμη 12 και μετά boys !
======================
Ψάχνω να βρω τι αμαρτίες πληρώνω και μονίμως είσαι μπροστά μου..@Sexyjoanna νομιζω είναι η ώρα να ξεκινήσεις ένα onlyfans.
Καλημέρα μωρό!!Κουκλαρα μου εσυ..!!
Καλημέρα αγοράκι!!Καλημέρα Τζοάννα
νομιζω οτι πρεπει να διοργανωσεις ενα παρτι θα μαζευτειτε πολλες@Sexyjoanna νομιζω είναι η ώρα να ξεκινήσεις ένα onlyfans.
Ψάχνω να βρω τι αμαρτίες πληρώνω και είσαι εδώ μονίμως...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Καλημέρα μωρό!
Θέλω να βάλω τα κλάματα από απελπισία...
ρε τι δεν καταλαβαινης ενας καμενος ειναι εχει πολλους τετοιους εδω μεσαΘέλω να βάλω τα κλάματα από απελπισία...
Δεν ξεκινας εσυ ενα καλυτερα...??@Sexyjoanna νομιζω είναι η ώρα να ξεκινήσεις ένα onlyfans.
ρε τι δεν καταλαβαινης ενας καμενος ειναι εχει πολλους τετοιους εδω μεσα
που εισαι βλεπω σε τρωει το πωπουδακι σου εγω δεν προκειτε να στον ξυσω ψαξου αλλουΣταμάτα να δολοφονείς την ελληνική γλώσσα Τασσάρα
Λες ν αυτοκτονήσω καλύτερα να γλυτώσω μια κ καλή από σένα..
θα σου χρειαστει για αυτο στειλε διευθυνση να σου στειλω 2 μιας και ο δικος σου ειναι χαλασμενος