swingerboy
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαρ 2019
- Like
- 1.342
- Πόντοι
- 206
Καλημερα Στελλα και Τζο!!!
Ω νά σού γαμήσ....πρωΐ πρωΐ ξετσίποτη νεαρά.....Νωρίς άρχισες τά τσιτσιδώματα σήμερα......Μάς πέταξες τά μάτια έξω ξεδιάντροπη....φτού σου...ένα πρωινιάτικο γιά νά πάει καλά ή μέρα....Καλημερούδια μας!
Με αυτό το βλέμμα θέλω να με κοιτάς και μετά να έρθεις να με αδειάσεις.... ΑχΤΖΟ στην παρτούζα των 10 έτσι θα εμφανιστείς η θα έχουμε άλλα
Δεν εχω καμία διαφωνία
Δεν δέχομαι προσβολές
Και μη νομίζεις ότι έχεις μυαλό και δίκιο μόνο εσυ
Απλώς δεν θέλεις να ακούσεις άλλους
Την καλημέρα μου
τσου ρε λακη βατραχακιΚαλημέρα Στέλλα!
Καλημέρα Τζο!
Καλημέρα Τάσο!
Καλημέρα Κόντε!
Λες και δεν με ξέρεις.. χεχεχε!!Ω νά σού γαμήσ....πρωΐ πρωΐ ξετσίποτη νεαρά.....Νωρίς άρχισες τά τσιτσιδώματα σήμερα......Μάς πέταξες τά μάτια έξω ξεδιάντροπη....φτού σου...ένα πρωινιάτικο γιά νά πάει καλά ή μέρα....
Με αυτό το βλέμμα θέλω να με κοιτάς και μετά να έρθεις να με αδειάσεις.... Αχ
η γνωστη ξεβρακωτηΛες και δεν με ξέρεις.. χεχεχε!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Μη ζητάς συγγνώμη γιατί λες την γνώμη σου..Καλημέρα!!Συγγνώμη Jo
Καλημέρα σε όλους
Καλημερα Στελλα και Τζο!!!
Καλημέρα Τασούλη!η γνωστη ξεβρακωτη
Σέ ξέρω καυλιάρα νεαρά καί από τήν καλή καί από τήν ανάποδη αλλά δέν μέ ακούς .....Τό φλίτ δέν τό έριξες νά ψοφήσουν τά ζιζάνια καί πάλι τριγυρνούν ανάμεσα μας.... Σάν τά άλιεντ ένα πράγμα.....Λες και δεν με ξέρεις.. χεχεχε!!
Όντος πρωί πρωί ακόμα δεν ξύπνησα..Σέ ξέρω καυλιάρα νεαρά καί από τήν καλή καί από τήν ανάποδη αλλά δέν μέ ακούς .....Τό φλίτ δέν τό έριξες νά ψοφήσουν τά ζιζάνια καί πάλι τριγυρνούν ανάμεσα μας.... Σάν τά άλιεντ ένα πράγμα.....
να φωναξουμε και τον κοντε να παιξουμεΚαλημέρα Τασούλη!
Καλημέρα, δεν πιάνεις τυρόπιτες αγόρι για όλους μας;!Καλημερα σ ολους
Γρήγορα τό φλίτ σού λέω καί αρωματικά καί μετά κάνε καφέ....Πρώτα απολύμανση......Όντος πρωί πρωί ακόμα δεν ξύπνησα..
και εσυ θα κερασεις τις τυροπιπεςΚαλημέρα, δεν πιάνεις τυρόπιτες αγόρι για όλους μας;!
ειστε πολλοι ρε , θα πεσει η επιχειρηση οξωΚαλημέρα, δεν πιάνεις τυρόπιτες αγόρι για όλους μας;!
ειστε πολλοι ρε , θα πεσει η επιχειρηση οξω