Επειδή είσαι όσο χαζή είναι και οι δυο-τρεις άσφαιροι που λιμνάζουν εδώ, μην λες τα χαζά που λες σε αυτούς. Έχει και παιδιά εδώ με μυαλό.
Καταρχήν παρτουζα με δέκα θες γιατί είναι ότι πιο εύκολο σε θέμα χρήματος. Είναι ένα χιλιάρικο σε μια ώρα, αντί εκατό. Ο πρωταρχικός λόγος που η παρτουζα μπαίνει στο σέρβις είναι αυτός. Παμε παρακάτω. «Αντοχή». Τι αντοχή; Μα πιο ευκολο θα είναι, όταν θα φας τριάντα λεπτά να ρουφάς μόνο, με εναλλαγές για να μη κουράζεται το σαγόνι. Άλλο να σε έχω εγώ μόνο ένα εικοσάλεπτο. «Αντοχή». Στο σεξ; Δεν υπάρχει κάτι τέτοιο. Κάθε μια έχει τον κόφτη της, όταν θέλει μπρέικ παίρνει μπρέικ ή στήνεται ανάλογα για να ξεκουραστεί. Οι εφτά απ’ τους δέκα δεν θα είναι καν ενεργοί τα 2/3 της παρτουζας. «Να υπηρετήσω». Βρε συ... γι’ αυτό σε λέω, αμα θες να υπηρετήσεις έρχομαι εγώ που είμαι και φέτες με άλλους εννέα ύποπτους από το νήμα του Γκλαμουρα (τον Σρεκ7 θα τον αφήσουμε εκτός, έχει ραντεβού για καφέ) και θα περάσουμε τέλεια. Άρα, δεν υπηρετείς, επανερχόμαστε στο αρχικό.
Τώρα για το «φαντασίωση» που είπε η Τζο, ισχύει. Βεβαια, η φαντασίωση παραπέμπει αλλού, της πέταξα σπόντα αλλά δεν απάντησε. Φαντασίωση του τύπου «πόσο πουτανα μπορώ να γίνω» μιας γυναίκας που αποδέχεται την φύση της (δε το λέω προσβλητικά). Φαντασίωση του τύπου «θέλω μεγαλύτερη αποδοχή από έναν». Του τύπου «τα απλά ραντεβού πλέον μοιάζουν ανίερα». Του τύπου «αφού η άλλη κάνει θα κάνω κι εγώ». Του τύπου «γαμιεται ο πρώην».
Έτσι ναι. Τα άλλα που προανέφερες πεστα στον Τασουλη και στην κοντή πουτσα.
Φιλικά πάντα, οι επιλογές δικές σου και σεβαστές.