Θα ήθελα πάρα πολύ νά σέ στολίσω αλλά δέν θά τό κάνω γιατί σέβομαι τήν κατάστασή σου....Ένα κακομαθημένο παλιόπαιδο είσαι πού κρύβεται πίσω από τήν ανωνυμία εδώ τό παίζεις κάποιος .Είσαι πολύ άρρωστος αγοράκι καί δέν τό ξέρεις. Μάς λές ταγάρια, ηλίθιους,άσχετους, αγράμματους, άνεργους, βλάκες, βαλτούς καί δέν θυμάμαι πόσα άλλα. Εμένα, ( θά μιλήσω προσωπικά) μέ ξέρεις? Κι εγώ προσωπικά μπορεί νά είμαι καθηγητής, γιατρός ή οτιδήποτε άλλο αλλά μπορεί νά είμαι καί ό πατέρας σου. Ανωνυμία είναι αυτή. Πότε δέν ξέρεις ποιός είναι απέναντι. Μάς τό παίζεις παντογνώστης και έχεις γνώμη επί παντός επιστητού καί πρέπει όλοι νά τήν δεχτούμε σάν σωστή επειδή εμείς είμαστε ταγάρια καί εσύ ό ειδικός. Τό τεράστιο χιούμορ σου τό είδαμε μήν αγχώνεσαι. Τώρα άκουσε λίγες συμβουλές πού ούτε ό πατέρας σού σού έδωσε γιά νά γίνεις σωστό μέλος μίας κοινωνίας καί όχι σπασικλάκι καί παραμυθατζής, αερολόγος. Νά σέβεσαι τόν συνομιλητή σου καί νά μήν υποτιμάς κανέναν. Νά κρίνεις μόνο τόν εαυτό σου γιά τίς πράξεις σου καί κανέναν άλλο. Νά σταματήσεις νά είσαι τόσο εγωιστής καί νά νομίζεις ότι τά ξέρεις όλα γιατί έτσι πού κάνεις δέν θά μάθεις τίποτα στήν ζωή σου γιατί απλά δέν θά σέ θέλει κανένας. Τώρα αυτά πού γράφεις γιά τά κορίτσια δείχνει γιατί γράφεις όλο ψέματα καί υποτιθέμενες ιστοριούλες γιά τό Αρλεκιν. Θά μπορούσα νά γράφω γιά τό πρόβλημα σου ώρες αλλά επειδή δέν θά καταλάβεις τίποτα από αυτά πού λέω λόγω εγωισμού καί ναρκισσισμού σταματάω εδώ γιά νά μήν κουράσω άλλο τούς υπόλοιπους....ΠΕΡΑΣΤΙΚΆ....