TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.192
- Πόντοι
- 8.646
NAI γιατι της αλλες ημερες επαιζες σκακιΤάσσο μου έχω ρίξει κάτι γαμησια μούρλια σήμερα..
NAI γιατι της αλλες ημερες επαιζες σκακιΤάσσο μου έχω ρίξει κάτι γαμησια μούρλια σήμερα..
Εμείς να δεις τι γαμήσια φάγαμε σήμερα... στη δουλειά.
"Δεν με νοιάζει τι λες για μένα, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου" είχε πει ένας Αμερικανός θεατρικός συγγραφέας, ο George Michael Cohan και μάλλον είχε δίκιο ...Αυτά τα στημένα σε αλλά νήματα προς το πρόσωπό μου από άτομα που γράφτηκαν πριν μια βδομάδα η και παλιούς ακόμη ,φθηνά..πολύ φθηνά...Σταματήστε κάποιοι/κάποιες την ζήλια και τον φθόνο, και κοιτάξτε να γίνεται δημιουργικοί άνθρωποι,μην χαλατε τη φαιά ουσία σας στο να πολεμάτε τους άλλους...Εγώ που απέχω από ζήλιες πάω μια χαρά στην ζωή μου!
Σημείωση:Διαφήμιση μου κάνετε όσο συζητιεμαι βρε χαζούλικα, όπως και να συζητιεμαι..Δεν προλαβαίνω τα ραντεβού!
Και μένα έτσι το λες αγόρι.. γαμηθηκα στην δουλει
Εάν το θέτεις έτσι, τότε είμαστε στην ίδια μοίρα, συμπάσχουμε που λένε...Και μένα έτσι το λες αγόρι.. γαμηθηκα στην δουλειά !!
"Δεν με νοιάζει τι λες για μένα, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου" είχε πει ένας Αμερικανός θεατρικός συγγραφέας, ο George Michael Cohan και μάλλον είχε δίκιο ...
Ρίξε λίγο μια ματιά στην συνταγή μου για φακή που σου έστειλα πρόσφατα ...έτσι για να ηρεμήσεις λίγο από τα λουκάνικα...είτε έχουν φλέβες είτε όχι!..μπουχτησα στα λουκάνικα σημερα...
Ρίξε λίγο μια ματιά στην συνταγή μου για φακή που σου έστειλα πρόσφατα ...έτσι για να ηρεμήσεις λίγο από τα λουκάνικα...είτε έχουν φλέβες είτε όχι!
Αυτη η κοιλια ....μου μοιαζειFresh GIF !
Μηπως ήσουν εσύ αγόρι;;!!πάντως τρελαίνομαι για κιλά, κοιλιά ,και τρίχα....!Αυτη η κοιλια ....μου μοιαζει
Ιδιαίτερο τραγούδι..Ε μια που το λενε..
ειχα μια φιλη που τρελαθηκε
α,εχω απ ολαΜηπως ήσουν εσύ αγόρι;;!!πάντως τρελαίνομαι για κιλά, κοιλιά ,και τρίχα....!
Σταματά..θα σ ερωτευτώ...α,εχω απ ολα
ειμαι ερωτευσιμοςΣταματά..θα σ ερωτευτώ...
Βρες και τους αλλούς 9 και έρχομαι!!Πω ετσι οπως παει εδω το καλοκαίρι θα το βγάλουμε με παρτουζιτσα.. και δν μπορώ την ζεστηηη
κολλαγε ταμαμ ομωςΙδιαίτερο τραγούδι..
Άσχετο αλλά σιγά μην ξανά ασχοληθώ με παράσιτα....αποφάσισα να τους αφήνω ν ασχολούνται μόνο..
TELESTET τι μου θυμισες τωρα.re λυσσαρα δεν τα λυπασαι τα παληκαρια το κερατο τους εχει γινει μεγαλυτερο και απο την κεντρικη κεραια της TELESTET
Τι δηλαδή,δε σου φτανω?? ΧαχαχαΒρες και τους αλλούς 9 και έρχομαι!!