Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 166.255
.... ίου!!!μπλιαχ!!!Σταματα κ τρώω!!!Τι δηλαδή,δε σου φτανω?? Χαχαχα
Θα σου φερω τν βάτραχο χαχαχα
.... ίου!!!μπλιαχ!!!Σταματα κ τρώω!!!Τι δηλαδή,δε σου φτανω?? Χαχαχα
Θα σου φερω τν βάτραχο χαχαχα
Επίτηδες το κάνετε έτσι;;;Βατραχοποδαρα????
Καλη ορεξη. Τι καλο τρως;.... ίου!!!μπλιαχ!!!Σταματα κ τρώω!!!
Σουβλάκια...!!!Καλη ορεξη. Τι καλο τρως;
Σουβλακια?? κ εμεις παμε να φαμε ταπεινα φασολακια πρασινα με μια γκουμουτσα φετα.. γιατι προσεχουμε κ την σιλουετα μας.. 14κιλα μειον αρα παει η κοιλια, ειμαι κ ατριχος.. τι σκατα κανω εδω δεν ξερωΣουβλάκια...!!!
Με λύπη θα σου πω δεν τηρείς τα πρότυπα μου.. ούτε κοιλιά ούτε τρίχα.. ;πως ζεις γμτ.. ;!Σουβλακια?? κ εμεις παμε να φαμε ταπεινα φασολακια πρασινα με μια γκουμουτσα φετα.. γιατι προσεχουμε κ την σιλουετα μας.. 14κιλα μειον αρα παει η κοιλια, ειμαι κ ατριχος.. τι σκατα κανω εδω δεν ξερω
υπαρχουμε κ εμειςΜε λύπη θα σου πω δεν τηρείς τα πρότυπα μου.. ούτε κοιλιά ούτε τρίχα.. ;πως ζεις γμτ.. ;!
Και το κερασάκι στην τούρτα.. φασολάκια...;!!!
Τσεκ σε ολα. Μα πανω μ βασιστηκες στην περιγραφήΜε λύπη θα σου πω δεν τηρείς τα πρότυπα μου.. ούτε κοιλιά ούτε τρίχα.. ;πως ζεις γμτ.. ;!
Και το κερασάκι στην τούρτα.. φασολάκια...;!!!
Έκανε την τύχη του....με χρυσά κουτάλια θα τρώειΣταματά..θα σ ερωτευτώ...
Έτσι θα μου βρεις γαμπρό;;;κρυβε λόγια !Έκανε την τύχη του....με χρυσά κουτάλια θα τρώει
Μακριά από τον κωλο μου και ας μπει σε αλλονΈτσι θα μου βρεις γαμπρό;;;κρυβε λόγια !
Αμα σου αρέσει και η καραφλιτσα έλα να με ζητήσεις…Μηπως ήσουν εσύ αγόρι;;!!πάντως τρελαίνομαι για κιλά, κοιλιά ,και τρίχα....!
Εισαι ο γαμπρός νο 4 η 5 γιατί έχω χάσει το μέτρημα αγόρι..Αμα σου αρέσει και η καραφλιτσα έλα να με ζητήσεις…
Μωρε για παρτη σου και ο 22 1/2 γίνομαιΕισαι ο γαμπρός νο 4 η 5 γιατί έχω χάσει το μέτρημα αγόρι..
Αυτά μου λετε και λιώνω...Μωρε για παρτη σου και ο 22 1/2 γίνομαι
Της τρελό πουτανας το τσίρκο.. το πιάσες ε;;χαχαχαχαχαχαCaution..
Wet floor..
Ρε τι γίνεται εδω μεσα
Καποιοι θα προσθεταν της θειας γριας κτλ.. ονοματα δε λεμεΤης τρελό πουτανας το τσίρκο.. το πιάσες ε;;χαχαχαχαχαχα