Διαγραμμένο μέλος 197662
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Απρ 2020
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.167
- Πόντοι
- 361
Τι πήγε και φόρεσε πάλι ο μούναρος
Τι πήγε και φόρεσε πάλι ο μούναρος
Τζινα, εισαι μεγαλος μπελας. Πραγματικα, οποιος σε βγαλει γκομενα εχει πολλη δουλεια μαζι σου...
Τζινα, εισαι μεγαλος μπελας. Πραγματικα, οποιος σε βγαλει γκομενα εχει πολλη δουλεια μαζι σου...
Κοιτατε ο πουτανος τι τραγουδι εβαλε με το συγεκριμενο ντυσιμο.
Χαχαχα πως μας καυλαντίζεις έτσι!??
Τζίνα σου αρέσουν οι μελαχρινοι η η ξανθοί ?
Τι χρώμα είναι...;Το χρώμα του χρήματος είναι καλύτερο
Οι καστανοίΤζίνα σου αρέσουν οι μελαχρινοι η η ξανθοί ?
Μεσα ειμαιΟι καστανοί
Πες μας έναν διασημο με τον οποίο θα θελες να κλειστεις ένα ολόκληρο βράδυ μεσα σε ένα δωμάτιο ξενοδοχειου και να τον βιαζες????Οι καστανοί
Οι καραφλοι ;;;;;;;;;;;;Οι καστανοί
Johny sins ???Οι καραφλοι ;;;;;;;;;;;;
Όχι.Γκουσγκουνης.Johny sins ???
Έγω έχω μια απορία για την κοριτσάρα μας η οποία με φρενάρει να την συναντήσω!Κώλο δίνει τελικά;Να πούμε ένα μπράβο στην Τζινάρα που αν και νεοφερμένη έχει σταθεροποιηθεί στο νούμερο 2 της ψηφοφορίας των καλύτερων ανεξάρτητων.. Κάτι που μόνο εύκολο δεν είναι..
Την ξανασυνάντησα για επαναληπτικό (δεν θα ανεβάσω βέβαια τόσο σύντομα ξανά κριτική) και ήρθε και πάλι στην πένα, χαμογελαστή και ευδιάθετη..
Πολύ καλό σόσιαλ χωρίς όμως να προσπαθεί να κλέψει καθώς πηγαίνει γρήγορα για ντουζ επιστρέφοντας μόνο με τις γόβες της.. Από κορμί τα σχόλια είναι περιττά.. Βυζάρες, κωλάρα, μπουτάρες, ό,τι βλέπετε σε φωτό και βίντεο..
Ορεξάτη να με ικανοποιήσει, στοματικό υπερβολικά καλό ειδικά όταν την είχα γονατιστή (ένα δάκρυ κύλισε) και απόλαυσε και ιδιαίτερα το δικό μου στοματικό στο ροζ μουνάκι της λέγοντας και αρκετά "γαλλικά"..
Το καβάλημα εκ μέρους της, οι αντιδράσεις της, οι γρήγορες κινήσεις της, το απίστευτο θέαμα, με έκαναν να μην μπορέσω να κρατηθώ αλλά είχαμε και συνέχεια με ιεραποστολικό με χορταστικά γλωσσόφιλα και κάρφωμα στα 4 που ζήταγε επίμονα.. Κατάθεση στο στόμα της με προτροπή της για να με γευτεί χωρίς να δυσανασχετήσει καθόλου!
Αυτά σαν μίνι κριτική!
Τζινάρα να είσαι καλά!
Νομίζω πως ναιΈγω έχω μια απορία για την κοριτσάρα μας η οποία με φρενάρει να την συναντήσω!Κώλο δίνει τελικά;
Όλοι λενε πως το έχει στο πρόγραμμα για κράχτη.Μακάρι να το δίνει και στα 80 ευρώ έξτρα τουλαχιστον....γιατί μιλάμε για ποίημα!Νομίζω πως ναι