stealthgas
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιουν 2014
- Κριτικές
- 3
- Like
- 496
- Πόντοι
- 36
παλι καυλωμενος εισαι! ;)
Τζινακι υπαρχει έκπτωση στο ραντεβου λόγω του κορονοϊού ;
παλι καυλωμενος εισαι! ;)
Τζινακι υπαρχει έκπτωση στο ραντεβου λόγω του κορονοϊού ;
Δεν γίνεται να μην είμαι καυλωμενος όταν βλέπω την κορμαρα σου... Θα περάσουν οι γαμημενες μέρες και θα μπορέσω να σε συναντήσωπαλι καυλωμενος εισαι! ;)
Καλή σαρακοστή bebeκαλη σαρακοστη! :-* :-* :-*
καλη σαρακοστη! :-* :-* :-*
Επίσης.καλη σαρακοστη! :-* :-* :-*
Στείλε μύνημα στο viber θα σου απαντήσει σιγουραΑγάπη καλησπέρα!
Υπάρχει περίπτωση για μεσημεριανό ραντεβού, καθημερινή;
από 17,00 και μετά μωρό! :-*Αγάπη καλησπέρα!
Υπάρχει περίπτωση για μεσημεριανό ραντεβού, καθημερινή;
Κορμαρα Απο φιλο που σε ειδε ακουσα τα καλυτεραΚαλησπέρα κορμάρα σου εχω στήλες μήνυμα αν μπορείς απαντησε
εννοείται αυτό και μπράβο σου που το αναφέρεις κούκλα μου , εννοείται από κοντά θερμό μέτρηση και οι δυο !!!προσεχουμε λιγο τωρα με το κορωνοιο, οποιος εχει το παραμικρο συμπτωμα καλυτερα να μην κλεινει ραντεβου ! :-* :-*
Κυριε Παπαριδη Formet 1ον βρες κατι αλλο και βγαλε αυτη την Μαλακια που εχεις εικονα στο αβαταρ σου , η μην μπαινεις και γραφεις σε νηματα για κολγκερλια , γραφε μονο στο Μεταξυ η στο Αθηνα πιατσες που δεν μπαινουν οι σενιε Μυστες , Ελεος πια με τον τσουτσουνακο σου !!! Δεν ημαστε αναγκαζμενοι ολοι να βλεπουμε το ψωλακι σου , εχει καταντησει αηδια , στο εχει πει τοσος κοσμος και ευγενικα κιολας ...εννοείται αυτό και μπράβο σου που το αναφέρεις κούκλα μου , εννοείται από κοντά θερμό μέτρηση και οι δυο !!!
προσεχουμε λιγο τωρα με το κορωνοιο, οποιος εχει το παραμικρο συμπτωμα καλυτερα να μην κλεινει ραντεβου ! :-* :-*
Ακόμα καλύτερα θα ήταν αν όχι μόνο εσύ αλλά όλες οι συνάδελφοί σου εργάτριες του έρωτα είτε ως call girls είτε ως εργαζόμενες σε οίκους ανοχής ΣΤΑΜΑΤΟΥΣΑΤΕ ΑΜΕΣΑ και επ' αόριστον την παροχή υπηρεσιών, είμαι ωστόσο βέβαιος ότι καμιά δεν θα "κλείσει το μαγαζί της", οπότε για τους υποψήφιους πελάτες το αναφέρω μπας και καταλάβουν κάτι.
Διότι εσύ (όχι μόνο εσύ προφανώς, η καθεμία σαν εσένα) που είσαι 22 χρονών μπορεί να περάσεις την ίωση χωρίς συμπτώματα, θα έχεις όμως συμβάλει όσο δεν μπορείς να φανταστείς στη μετάδοσή της!
Οι καιροί είναι ιδιαίτεροι οπότε απαιτείται και ιδιαίτερη συμπεριφορά από όλους μας...