Επισκέπτης
αυτα ειναι..εδω είσαι εσύ..σ'εχω έτοιμο για ταρατσάτο...πιο trash εν γίνεται
ξερεις οτι ειμαι καλτοσκυλο & με ταλαιπωρεις..
καλα ξηγιεσαι..
αυτα ειναι..εδω είσαι εσύ..σ'εχω έτοιμο για ταρατσάτο...πιο trash εν γίνεται
ειπα δουλεμένο κουλούρι...τώρα αν το δώσει είναι διαπραγματεύσιμο ....από μαπα ειναι πολύ καλύτερη απ'ότι στις φωτογραφίες ...μονο το αριστερο ματι έχει ενα θέμα όταν κοιτάζει λοξά ...αλλά κατά τ'άλλα είναι σούπερστα 140 με κουλουρι?..την εχω δει σε φωτο αλλα με χαλαει ασχημα η μαπα της..αμα με 140 δινει και κουλουρι ισως αναθεωρησω..
ειπα δουλεμένο κουλούρι...τώρα αν το δώσει είναι διαπραγματεύσιμο ....από μαπα ειναι πολύ καλύτερη απ'ότι στις φωτογραφίες ...μονο το αριστερο ματι έχει ενα θέμα όταν κοιτάζει λοξά ...αλλά κατά τ'άλλα είναι σούπερ
αλληθωρή???
ρε κάτι άτομα....ειπα εγώ αλλήθωρη? απλά όταν με κοίταξε λοξά ήταν το μάτι λίγο ανάποδο....αλλά μπορεί να ήταν και ιδέα μουαλληθωρή???
ΤΗΣ ΤΖΕΝΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΙ ΠΙΟΙΤΙΚΗ..
και εγω παλικαρια θελω...μην με αφηνετε στην απεξω
Eιτε τσιμπουκι σου περνη ειτε το κουλουρι της περνεις το ενα και το αυτο ειναι μιας και εχει μουρη κωλο !!!ειπα δουλεμένο κουλούρι...τώρα αν το δώσει είναι διαπραγματεύσιμο ....από μαπα ειναι πολύ καλύτερη απ'ότι στις φωτογραφίες ...μονο το αριστερο ματι έχει ενα θέμα όταν κοιτάζει λοξά ...αλλά κατά τ'άλλα είναι σούπερ
μετα απο προσεκτικη παρατηρηση της φωτο... ερωτω...έλα παιχνιδιάρη σου έχω γρίφο:
ο κώλος είναι παιδικός ή το καυλί χοντρό?
λεπτομερειες για τον κασκαντερ..ακαποτο κωλο την ανηλικη μαθητρια ή απλως δεν διακρινω την προφυλαξη...