Καλημέρα παιδιά.Επειδή έχω συναντηθεί με την Τζένη 3 φορές έχω να πω πως κάθε φορά επαναλαμβάνεται κ πάει όλο προς το χειρότερο.Δεν λέω πως δεν πέρασα καλά,αλλά π.χ. ας πούμε την πρώτη φορά ούτε καν κοίταξε το ρολόι κ ας είχαν περάσει 15 λεπτά από την ώρα.Την δεύτερη φορά καθώς πλησίαζε η ώρα της λήξης κ εγώ δεν είχα τελειωμό μου λέει πως πρέπει να τελειώνουμε.Αφού της είπα πως έχουμε 5 λεπτά ακόμη αυτή κατσούφιασε εγώ έβαλα τα δυνατά μου κ της πέταξα τα φλόκια στη μούρη.Τη δε τρίτη φορά χτυπούσε το κινητό της ασταμάτητα (ευτυχώς στο αθόρυβο) κ σε κάποια φάση αφού την έσπρωχνα για τα καλά σταματάει κ βλέπει το τηλ. κ όταν της λέω μα καλά τι κάνεις μου απαντάει πως ήθελε να δει ποιος ήταν.Από εμένα άκυρο.Νομίζω πως την έχει δει κατά κάποιο τρόπο.Α, κ ένα τελευταίο.Ενώ τις 2 φορές μου έδωσε ροδέλα κανονικά χωρίς μα μου (μέσα στην τιμή εννοείται),την τρίτη μόλις της το ζήτησα αφού ήξερα πως το προσφέρει χωρίς έξτρα χρήματα, μου λέει πως τώρα το χρεώνει +20.Τι λες μωρέ της λέω.Κ γιατί δεν με ενημερώνεις από την αρχή αφού ξέρεις πως πάντα σου ζητάω γκρόβερ;Βέβαια απάντηση δεν πήρα.Οπότε παιδιά λίγο προσοχή με την συγκεκριμένη.Είναι κουτοπόνηρη αν κ θέλει να στο παίξει καλή.