Νέα

Τζαβάρας ξεφτιλίζει Πρετεντέρη-Τρέμη ζωντανά!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα px75
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 99
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.786
Πόντοι
22.785
σωστό...αλλά δυστυχώς δεν είναι μόνο αυτοί οι κλέφτες
είναι και των άλλων κομμάτων.
Δόξα τω θεώ ο Παγκαλάκος δεν έγινε έτσι από το τρέξιμο για το καλό του λαού....
να χαρώ σοσιαλιστές
αλλα....βλεπεις οι βόμβες μπαίνουνε στα δικαστήρια....όχι στη Βουλή
Στην πραγματικότητα είναι ο όρισμός της πυραμίδας.

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.927
Πόντοι
3.475

Εγω ειμαι με τον Πρετεντερη (αν χρειαστει να διαλεξω στρατοπεδο)
Ας λενε ο,τι γουσταρουν οι δημοσιογραφοι-δε βλαπτει αυτο τον κοσμο
Τον κοσμο τον βλαπτουν μονο οι κακες πολιτικες

bestman69

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2009
Like
10
Πόντοι
16

Και η προπαγάνδα από τα κανάλια βοηθάει να περνάνε και να εφαρμόζονται οι κακές πολιτικές.

Bastounovlaxos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2007
Like
21
Πόντοι
16

Καλώστονε

Συνημμένα

• sabre-vision-the-closet.jpg
    sabre-vision-the-closet.jpg
    20,6 KB · Εμφανίσεις: 16

Sport62

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2009
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
0
Οι γενικεύσεις είναι ότι χειρότερο και πιο επικίνδυνο. Αν έχεις να προσάψεις κάτι στο συγκεκριμένο βουλευτή, ας το ακούσουμε. Με τη στάση του πάντως δείχνει αναμφίβολα αξιοπρεπής άνθρωπος. Δλδ, εσύ θεωρείς ότι Τζαβάρας-Βουλγαράκης είναι στο ίδιο τσουβάλι; Ή προτιμάς σε ένα κόμμα στυλ ΝΔ που de facto θα έχει κατ' ελάχιστο 80 βουλευτές τους Λιάπη, Παυλόπουλο, Σπηλιοτόπουλο από αυτόν...Άσε κιόλας που οι πολιτικοί δεν είναι το "κεφάλι". Υπάλληλοι είναι και όχι όλοι. Υπάρχουν και πολλοί (πχ Τζαβάρας) που δεν έχουν δει κανένα κυβερνητικό πόστο και δεν ξέρουν τα κόζια. Ο πέμπτος βοηθός ενός βουλευτή έχει μεγαλύτερη ιδέα για "πολιτική" από τους περισσότερους βουλευτές. Και υπάρχουν και μερικοί που μόλις δουν τα κόζια, την κάνουν από αηδία... 

Φίλε εγώ τους βάζω στο ίδιο τσουβάλι όλους .... και θα σου εξηγήσω γιατί .... :idiot: :idiot: :idiot:  Από τους 300 τα έχουν πάρει ας πούμε 100  ... 200  οι υπόλοιποι είναι υπόλογοι γ'αυτούς , γιατί είναι οι μόνοι που μπορούν με νόμιμες διαδικασίες να τους τα πάρουν πίσω και να τους βάλουν μέσα  :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3:  τώρα για τους δημοσιογράφους ειδικά τους μεγάλους πιστέυω ότι ξέρουν πάρα πολλά και δεν τα λένε μόνο να τους χαιδέυουν τα αυτιά ξέρουν  :kissass2: :kissass2: γιατί έτσι εξηπηρετούν και τα δικά τους συμφέροντα και των προισταμένων τους  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: και ο λαός περνάει τα πάνδηνα και όλοι αυτοί  πέρα βρέχει ............

7spirit

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Like
1.443
Πόντοι
206
Οπωσδηποτε οι δημοσιογραφοι ειναι γλειωδεις στην Ελλαδα και ειδικα στο Μεγκα. Αλλα είναι τετοια η ξεφτιλα του πολιτικου μας συστηματος που οι πολιτικοι δεν δικαιουνται πια να ομιλουν.
Ειναι τουλαχιστον αισχρο θρασος να βριζουν και να το παιζουν θυματα , ειδικα αυτην την εποχη που οδευει προς κουκουλωμα αλλο ενα μεγαλο σκανδαλο της μεταπολιτευσης . Και τις τελευταιες μερες που ζουσαμε αυτο το υπογειο παζαρι για το ποια ονοματα θα δοθουν στα πορισματα !
Και ολα αυτα μετα απο ατελειωτες ωρες επιτροπων , για υποθεσεις που ειχαν παραγραφει !!!
Πολιτικοι τσιμουδια , δεν σας παιρνει

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.291
Πόντοι
8.006
Μαλλον δεν εχεις καταλαβει οτι οι Πρετεντερηδες ανεβοκατεβαζουν κυβερνησεις όποτε θελουν.

7spirit

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Like
1.443
Πόντοι
206
Ο Πρετεντερης εχει κοψει τα φιλοπασοκικα παντως. Σταματησε μολις εφυγε ο Σημιτης. Η Τρεμη ειναι που συνεχιζει και οι λοιποι του δελτιου . Ο Πρετεντερης ειναι ο μονος που κανει ας πουμε "αντιπολιτευση" .Πως αλλαζουν οι καιροι :2funny:

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
"Ήταν ένα συνηθισμένο θέαμα στο παρελθόν. Να πηγαίνουν στελέχη και βουλευτές της Ν.Δ. στο Megaλο Κανάλι της Ελάχιστης Αξιοπιστίας και να τους προπηλακίζουν φραστικώς οι «πέτσινοι» τηλεαστέρες.

Στην καλύτερη περίπτωση διαμαρτύρονταν, όταν δεν απολογούνταν. Η Όλγα, στρατιωτάκια ακούνητα αγέλαστα, να ρίχνει απαξιωτικές ατάκες με μισάνοιχτο προς τ’ αριστερά, πάντα, στόμα κι από δίπλα ο....Γιαννάκης με τον Παύλο, τον φίλο του κυρ Μιχάλη του χουβαρντά, να ασκούν την βαριά ενημέρωση με τον τρόπο που γίνεται στην Ελλάδα, «μαστιγώνοντας» τους αθλίους πολιτικούς της ΝΔ, υπομειδιώντας ειρωνικώς, με σηκωμένο φρύδι και ύφος «έχω πλάτες»

Γι’ αυτό χάρηκα τον μαχητή Κώστα Τζαβάρα χθες στην ΥΕΝΕΔ του Μνημονίου. Εκτός από σταχανοβίτης του κοινοβουλευτικού έργου και των θέσεων του Αντώνη Σαμαρά, δεν βρέθηκε στην Βουλή ως «γαλαζοαίματος». Προέρχεται από την αληθινή κοινωνία, τον κόσμο της εργασίας. Φίλος και συνάδελφος, αριστερός, μου μιλούσε με σεβασμό για τον μαχόμενο δικηγόρο και λαϊκό άνθρωπο, Κώστα Τζαβάρα. Στην αυθάδεια των «ρεπατζούδων» του Πεταλωτή, απάντησε με την γλώσσα που πρέπει και τους έβαλε στην θέση τους. Στο κάτω κάτω τί εκπροσωπούν εκτός από τον παχυλό μισθό τους; Τίποτα. Χρυσοπληρωμένοι σινιέ υπάλληλοι είναι, που, επειδή οι καιροί άλλαξαν, θα πρέπει ν’ αποφασίσουν αν θα μας λένε και θ’ αναζητούν, επιτέλους, τις αληθινές ειδήσεις και θα δείχνουν σεβασμό στην Αξιωματική Αντιπολίτευση κι αυριανή Κυβέρνηση, ή θα μας δείχνουν «πως χτενίζεται η κυρία».

Κι άμα θέλετε την γνώμη μου, μην ρίχνετε δεκάρα στο ντέφι τους. Απλώς αλλάξτε κανάλι."

Του Φαήλου Μ. Κρανιδιώτη

forest

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιαν 2006
Κριτικές
54
Like
1.277
Πόντοι
8.225
O ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΣ ΞΕΥΤΙΛΙΖΕΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΞΕΥΤΕΛΙΣΜΕΝΟ?ΔΕΝ ΒΑΡΕΘΗΚΑΤΕ ΠΙΑ?ΟΥΤΕ ΕΧΕΤΕ ΠΕΙΣΤΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ?ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΤΑ ΠΡΩΙΝΑΔΙΚΑ ΜΑΛΙΟΤΡΑΒΙΟΥΝΤΑΙ,ΜΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ?ΚΑΙ ΟΛΑ ΓΙΝΑΝΕ ΣΩΣΤΑ?ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΗ

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.323
Πόντοι
506

Καλά τους τα είπε ο ταβερνιάρης.
Όσοι δημοσιοκάφροι ονειρεύονται πετροβολήματα των πολιτικών να ξέρουν ότι έρχεται η σειρά τους.

...Μην ανοίγεις τέτοια θέματα, ρε ΠΡΑΣΙΝΕ ΚΟΠΡΙΤΗ. Θα σε απολύσει ο Πάγκαλος...

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
σωστότατο
επί της ουσίας δεν θα γίνει τίποτα
ήδη άρχισε ο Τζοχατζόπουλος να ψιθιρίζει πως θα βγάλει τα άπλυτα των άλλων μπροστά - δεν τον αγγίζουνε
φανφάρες και μαλακίες - τελικά δεν θα την πληρώσει κανείς τους τη νύφη - άσε που στο τέλος της γραφής δεν αλλάζει και τίποτα. Αντε και πες πως μπαίνουνε μέσα (που δεν γίνεται), γυρνάνε πίσω τα λεφτά; Θα ανακουφιστεί η κοινωνία από αυτό οικονομικά; Και τι θα αποδωθούν τελικά; Πολιτικές ευθύνες; Στον πούτσο τους, ήδη έχουνε κατοχυρώσει σύνταξη και έχουνε βολέψει το μέλλον των παιδιών τους.
είσαι λάθος
γιατί αν έπαιρνες το αφτί σου από την τηλεόραση και άκουγες τον προσωπικό σου γιατρό, θα τον άκουγες να σου λέει να μην κάνεις το εμβόλιο. Το άκουσα από τουλάχιστον 10 γιατρούς.
Αλλά η ουσία ήταν πως στην συγκεκριμένη περίπτωση με τον Η1Ν1, όλοι ήταν μπερδεμένοι και δεν ήξεραν τι να πουν και τι να κάνουνε. Καλά στημένο παιχνίδι - και παρεπιπτόντως επανεμφανίστηκε στα ελληνικά νοσοκομεία ο ιός αλλά δεν έχει βγάλει κανείς άχνα
χαορω πολυ κωστας...αυτο ελειωε να απιστευτω την ελληνικη τηλεοραση...εξαλλου εγω μιλησα μονο για τους γιατρους που τους καλουσαν στα καναλια οχι ολους οτυς υπολοιπους.και μου κανει εντυπωση γιατι δεν εβγαλαν καποιον απο αυτους τους γιατρους στα καναλια...τα κονομησαν χοντρα παντως με αυτην την ιστορια.

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.927
Πόντοι
3.475

Δεν μπορω να καταλαβω καποιους απο εσας? Εξυψωνετε εναν τελειωμενο πολιτικαντη με καρτουνιστικο σουλουπι, επειδη την ειπε στον Πρετεντερη? Και τι με νοιαζει εμενα? Ας κοιταξουν να κυβερνησουν την Ελλαδα λιγο καλυτερα και πιο σοβαρα, ας παψουν να ειναι τσιρακια 5 μεγαλοκαρχαριων και υπηρετες της κομματικης τους πελατειας και να αφησουν τις μαγκες κατα μερους.
Δεν ειμαι ΠΑΣΟΚ, απλα τυγχανει να ειμαι αντι-δεξιος κι αντι-ΝΔ ως το μεδουλι- για ιστορικους και πρακτικους λογους- οποτε ισως να μην ειμαι 100% αντικειμενικος σ'αυτο το θεμα
Αλλα ειλικρινα θεωρω υγειες το να τα βαζουν οι δημοσιογραφοι με τους πολιτικους και να διαπλικτιζονται. Αυτη ειναι η δουλεια τους εν μερει
Και με εχει σοκαρει η συντριπτικη υποστηριξη του κοσμου στον Τζαβαρα- και απο δω, και στα comments του Youtube...

ΥΓ Ο Πρετεντερης κι ο καθε Πρετεντερης μπορει να ειναι τσιρακι του Λαμπρακη και του καθε Λαμπρακη, και να παιρνει 20, 30 ή 100 χιλιαρικα το μηνα απο αυτους για να λεει αυτα που θελουν στις 8. Αλλα λεφτα του ΛΑΟΥ δεν εχει ακουμπησει
Ενω οι τραγελαφικοι Τζαβαρες, Σαμαραδες και Παγκαλοι μας πινουν το αιμα εδω και δεκαετειες

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
Δεν μπορω να καταλαβω καποιους απο εσας? Εξυψωνετε εναν τελειωμενο πολιτικαντη με καρτουνιστικο σουλουπι, επειδη την ειπε στον Πρετεντερη? Και τι με νοιαζει εμενα? Ας κοιταξουν να κυβερνησουν την Ελλαδα λιγο καλυτερα και πιο σοβαρα, ας παψουν να ειναι τσιρακια 5 μεγαλοκαρχαριων και υπηρετες της κομματικης τους πελατειας και να αφησουν τις μαγκες κατα μερους.
Δεν ειμαι ΠΑΣΟΚ, απλα τυγχανει να ειμαι αντι-δεξιος κι αντι-ΝΔ ως το μεδουλι- για ιστορικους και πρακτικους λογους- οποτε ισως να μην ειμαι 100% αντικειμενικος σ'αυτο το θεμα
Αλλα ειλικρινα θεωρω υγειες το να τα βαζουν οι δημοσιογραφοι με τους πολιτικους και να διαπλικτιζονται. Αυτη ειναι η δουλεια τους εν μερει
Και με εχει σοκαρει η συντριπτικη υποστηριξη του κοσμου στον Τζαβαρα- και απο δω, και στα comments του Youtube...

ΥΓ Ο Πρετεντερης κι ο καθε Πρετεντερης μπορει να ειναι τσιρακι του Λαμπρακη και του καθε Λαμπρακη, και να παιρνει 20, 30 ή 100 χιλιαρικα το μηνα απο αυτους για να λεει αυτα που θελουν στις 8. Αλλα λεφτα του ΛΑΟΥ δεν εχει ακουμπησει
Ενω οι τραγελαφικοι Τζαβαρες, Σαμαραδες και Παγκαλοι μας πινουν το αιμα εδω και δεκαετειες
λεφτά του λαού δεν έχουν ακουμπήσει????????????
και με τίνος τα λεφτά πληρώνονται?
πού τα βρήκαν τα αφεντικά τους που,παρεπιπτόντως, είναι και τα αφεντικά των πολιτικών?

άσε τώρα ρε!

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.927
Πόντοι
3.475

Ρε φιλε, δε με νοιαζει πού τα βρηκαν τα αφεντικα τους...Εγω σου λεω γι αυτους.
Αμα το παμε ετσι η μιση Ελλαδα πληρωνεται με κρατικα λεφτα
Εσυ αμα εισαι γενικος διευθυντης σε μια κατασκευαστικη που κανει (αδιαφανως) δημοσια εργα, και παιρνεις 20 χιλιαρικα το μηνα ως υπευθυνος ενος μεγαλου εργου, εισαι λαμογιο? Επειδη το αφεντικο σου πηρε το εργο αδικα?
Ε,λοιπον ΟΧΙ! Εσυ εισαι απλα ενας επαγγελματιας που κανει καλα τη δουλεια του. Θα μπορουσες να παιρνεις εφαμιλλο μισθο και σε μια αλλη κατασκευαστικη- ο μισθος σου δεν εχει να κανει με το αν ειναι λαμογιο ή οχι ο ιδιοκτητης, και με τις διαδικασιες ληψης του εργου
Ξαναλεω λοιπον, ο Πρετεντερης μπορει να λεει ο,τι θελει στις 8. Εγω δε νιωθω οτι εχει φαει λεφτα απο του φορους που πληρωνω, γιατι ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΦΑΕΙ. Πληρωνεται απο εναν εκδοτη για να κανει το δελτιο
Αντιθετα, με τον Τζαβαρα και τους συν αυτω, ΝΑΙ, εχω μεγαλο προβλημα

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
5.023
Πόντοι
3.715

Όσοι δημοσιοκάφροι ονειρεύονται πετροβολήματα των πολιτικών να ξέρουν ότι έρχεται η σειρά τους.

Πόσο ξεφτιλισμένος είναι κι αυτός...

Διαβάστε λοιπόν γιατί το μαγκιά κλανιά και κώλος φινιστρίνι είναι το κατ'εξοχήν άθλημά τους.

Γεια σου ρε ήρωα...ρε τρισμέγιστε...τρικαράγκιοζα.

(Θίχτηκε βλέπετε από τις γενικεύσεις)

Επισκέπτης
Γαμησι ΚΑΙ σε δημοσιοκαφρους ΚΑΙ σε πολιτικους.
Να μη μεινει κανεις παραπονεμενος.
ΥΓ σπεσιαλ ασαλιωτο για ΠΑΣΟΚια.

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
5.023
Πόντοι
3.715
έξτρα σπέσιαλ κι ενισχυμένο.

το κρίμα είναι ότι ακόμη υπάρχει και μάλλον θα υπάρχει αυτή η πλέμπα που υπακούει, ο ψηφοφόρος, μια πουτάνα της κάλπης που νομίζει ότι εκλέγει τον νταβατζή της.

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
5.023
Πόντοι
3.715
τα κ κ ε;;δια παραπονεμενα;

ούτε μπλε ούτε κόκκινα ούτε πράσινα ούτε μαύρα.
(Όλοι παίρνουν τις αυξησούλες τους και τα αναδρομικά τους δίχως βήχα)
εσύ δηλαδή είσαι ο ευτυχής;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom