motor_bukow
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
για κάνε μια έρευνα πόσα έφαγε όταν ήταν υπουργός υγείας...
Δεν το ξέρω, δεν έχω λόγο να σε αμφισβητήσω βέβαια. Πάντως, σε αυτό το υπουργείο γίνεται της π... το κάγκελο..
για κάνε μια έρευνα πόσα έφαγε όταν ήταν υπουργός υγείας...
Συμφωνώ αλλά κ οι ''αξιοπρεπέστατοι'' δεν μιλάνε παναθεμά τους,ούτε αντιδράνε ιδιαίτερα!!!
Όσο γερνάει η γυναίκα χαλνάει,είναι γεγονός.υγ Άσχετο αλλά έχει νόημα: Έχετε δει πώς ήταν μικρές η Βασούλα και η Λούκα Κατσέλη. Μιλάμε για κορυφαία τεμάχια. Πώς κατέληξαν έτσι είναι προς εξέταση...
Συμφωνώ αλλά κ οι ''αξιοπρεπέστατοι'' δεν μιλάνε παναθεμά τους,ούτε αντιδράνε ιδιαίτερα!!!
Δεν το ξέρω, δεν έχω λόγο να σε αμφισβητήσω βέβαια. Πάντως, σε αυτό το υπουργείο γίνεται της π... το κάγκελο..
πιεξάκο ένα έχω να πω για εσένα τι έπαθες και υποστήριξες Νεοδημοκράτη???
ε καλα... ειπανε ο ενας τον αλλο καραγκιοζη και "εγιναν τα μουτρα τους κρεας"... παχυδερμο προς παχυδερμο χαμπαριαζει ξεφτιλα?
Αυτά παθαίνετε άμα ακούτε τις μαλακίες του Μεμά και της Ροζαλίτσας.
ΝΑΙ...o παπαντρεικος κάφρος του Σαμαρά αρχισε να γκαρίζει μολις του είπαν οτι κάνουν καραγκιοζιλίκια με τα ονόματα?..και είναι μάγκας για αυτό δηλαδή?
...ειναι μάγκας επειδη κρύβει αυτούς που κλέψαν? μήπως δε καταλάβατε γιατι τσαντίστηκε ο κουβάς?
επισης οι γιατροι που εβγαιναν τοτε και μιλουσαν για υποχρεωτικο εμβολιασμο απο ολους τους ελληνες?τωρα εγω πως θα ξαναεμπιστευτω γιατρο που βγαινει στα καναλια.και ας λεει αληθειες.ποσα λεφτα εδωσε τοτε το ελληνικο κρατος?και αυτα τα εμβολια ηταν ασφαλη?τωρα ειναι σε αποθηκες φανταζομαι και οι φαρμακευτικες εταιρειες τα κονομησαν καλα από το ελληνικο κρατος.Καποιος εισαγγελεας θα πρεπει να ερευνησει και να αποδωσει τις σχετικες ευθυνες στους κυριους δημοσιογραφους για την διασπορα ψευδων ειδησεων που επιτελουν απο καιρο εις καιρουν! Δοξα το θεω,οι δημοσιογραφοι δεν καλυπτονται απο ασυλια!
το λεω αυτο καθως μου θυμισε μια εκπομπη που βλεπω τωρα στη ΝΕΤ την τεραστια απατη με τις γριπες των χοιρων των πτηνων και των @@ μου, απατη την οποία υπεθαλψαν τα ΜΜΕ και οι δημοσιογραφοι και ειχε ως αποτελεσμα αφενως την κατασπαταληση τεραστιων ποσων απο τα κρατη και αφετερου τις φριχτες επιπλοκες που επληξαν οσους ατυχους εκαναν τα ΑΔΟΚΙΜΑΣΤΑ εμβολια που τους πασσαραν!
Εμενα με απασχολει οτι βρεθηκε ανθρωπος να φτυσει καταμουτρα την Τρεμη και τον Πρετεντερη. Τωρα αν εσυ στενοχωριεσαι γι αυτο, δεν μπορω να κανω κατι....ειναι μάγκας επειδη κρύβει αυτούς που κλέψαν? μήπως δε καταλάβατε γιατι τσαντίστηκε ο κουβάς?
Πολιτισμικο σοκ παθανε.
Σου λενε, ποιος ειναι αυτος που τολμαει να τα χωνει σε εμας, που ολοι μας γλυφουνε τον κωλο?
Απο σημερα ειμαι προσωπικος ψηφοφορος του Τζαβαρα.
Δεν ξερω πού πολιτευεται, αλλά θα κανω μεταδημοτευση για να τον σταυρωσω.