Νέα

Τζαβάρας ξεφτιλίζει Πρετεντέρη-Τρέμη ζωντανά!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα px75
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 99
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

motor_bukow

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2010
Like
0
Πόντοι
6
Συμφωνώ αλλά κ οι ''αξιοπρεπέστατοι'' δεν μιλάνε παναθεμά τους,ούτε αντιδράνε ιδιαίτερα!!! :P

Έχεις δίκιο σε αυτό.

Πάντως, όταν είχε έρθει ο Στρος Καν στη Βουλή, έπρεπε να άκουγες ερωτήσεις της Βάσως Παπανδρέου. Τον ξέσκισε και αυτόν και τον συνεπώνυμο της πρωθυπουργό.

υγ Άσχετο αλλά έχει νόημα: Έχετε δει πώς ήταν μικρές η Βασούλα και η Λούκα Κατσέλη; Μιλάμε για κορυφαία τεμάχια. Πώς κατέληξαν έτσι είναι προς εξέταση...

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
υγ Άσχετο αλλά έχει νόημα: Έχετε δει πώς ήταν μικρές η Βασούλα και η Λούκα Κατσέλη. Μιλάμε για κορυφαία τεμάχια. Πώς κατέληξαν έτσι είναι προς εξέταση...
Όσο γερνάει η γυναίκα χαλνάει,είναι γεγονός.

Ο άντρας πάλι δεν γερνάει,ωριμάζει!!! :rockon:

Εγγρ.
24 Ιαν 2006
Κριτικές
6
Like
7
Πόντοι
1
ε καλα... ειπανε ο ενας τον αλλο καραγκιοζη και "εγιναν τα μουτρα τους κρεας"... παχυδερμο προς παχυδερμο χαμπαριαζει ξεφτιλα?

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
για μενα οι πολιτικοι δεν ειναι χειροτεροι απο τους δημοσιογραφους.εξαλλου στα κεντρικα δελτια εχω σιχαθει να βλεπω πολιτικους φιλιππινεζες των δημοσιογραφων να παρουσιαζονται στα δελτια και να τους τα χωνουν οι μεγαλοδημοσιογραφοι και να κανουν τις κοτες.φυσικα μπορει να εχουν δικιο οταν τους τα χωνουν αλλα οχι παντα.ασε την ελληνικη δημοσιογραφια την εμπιστευομαι εξισου να μην πω λιγοτερο απο την ελληνικη πολιτικη.αντε τζαβαρα γερα συνεχισε τον αγωνα σου.

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Αυτά παθαίνετε άμα ακούτε τις μαλακίες του Μεμά και της Ροζαλίτσας.

Πίξι σταμάτα τις νουθεσίες και τρέχα να πάρεις κανένα αντιπυρετικό, κανένα αναλγητικό, κανένα αντιλυσσικό.
Το φόρουμ θα γίνει πολύ φτωχότερο αν χάσει τον κατεξοχήν μπαστόκο, τον αγωνιστή πασοκεμόν. Θα αφήσεις και τον jhonny μόνο ρε άκαρδε;

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Πολιτισμικο σοκ παθανε.
Σου λενε, ποιος ειναι αυτος που τολμαει να τα χωνει σε εμας, που ολοι μας γλυφουνε τον κωλο?
Απο σημερα ειμαι προσωπικος ψηφοφορος του Τζαβαρα.
Δεν ξερω πού πολιτευεται, αλλά θα κανω μεταδημοτευση για να τον σταυρωσω.

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
..o παπαντρεικος κάφρος του Σαμαρά αρχισε να γκαρίζει μολις του είπαν οτι κάνουν καραγκιοζιλίκια με τα ονόματα?..και είναι μάγκας για αυτό δηλαδή?  :think:

Επισκέπτης
Καποιος εισαγγελεας θα πρεπει να ερευνησει και να αποδωσει τις σχετικες ευθυνες στους κυριους δημοσιογραφους για την διασπορα ψευδων ειδησεων που επιτελουν απο καιρο εις καιρουν! Δοξα το θεω,οι δημοσιογραφοι δεν καλυπτονται απο ασυλια!

το λεω αυτο καθως μου θυμισε μια εκπομπη που βλεπω τωρα στη ΝΕΤ την τεραστια απατη με τις γριπες των χοιρων των πτηνων και των @@ μου, απατη την οποία υπεθαλψαν τα ΜΜΕ και οι δημοσιογραφοι και ειχε ως αποτελεσμα αφενως την κατασπαταληση τεραστιων ποσων απο τα κρατη και αφετερου τις φριχτες επιπλοκες που επληξαν οσους ατυχους εκαναν τα ΑΔΟΚΙΜΑΣΤΑ εμβολια που τους πασσαραν!

sotomoto64

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2010
Κριτικές
3
Like
8
Πόντοι
16

ΤΡΕΜΗ= ΑΝΑΙΣΧΥΝΤΗ,ΥΠΟΚΡΙΤΡΙΑ,ΒΡΩΜΑ!!! :birdman: :birdman: :birdman:

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
βγηκε τωρα ο πουλημενος της ν.δ και κανει αντιπολιτευση του κωλου δηθεν και καλα επαναστατης μη χεσω
οταν τα τρωγανε απο το βατοπεδι την κοτα τοτε
ρε σεις ξυπνατε και παρτε το χαμπαρι
ειτε νεα δημοκρατια ειτε πασοκ ειτε συριζα ειτε λαος ειτε κκε ειτε οικολογοι ειναι ολοι απλα για τον πουτσο
ολοι εχουν στο μυαλο την κονομα και το πρωσωπικο βολεμα και κανεις δεν θελει να εξυπηρετησει την πατριδα
απο εκει και περα συνεχιστε να πιστευετε τις πιπες και τα στημενα του καθε πουλημενου

καλα για τους δημοσιογραφους μην μιλησω απο οπου και να το δεις το πραγμα βρωμαει απο χιλιομετρα

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
Καποιος εισαγγελεας θα πρεπει να ερευνησει και να αποδωσει τις σχετικες ευθυνες στους κυριους δημοσιογραφους για την διασπορα ψευδων ειδησεων που επιτελουν απο καιρο εις καιρουν! Δοξα το θεω,οι δημοσιογραφοι δεν καλυπτονται απο ασυλια!

το λεω αυτο καθως μου θυμισε μια εκπομπη που βλεπω τωρα στη ΝΕΤ την τεραστια απατη με τις γριπες των χοιρων των πτηνων και των @@ μου, απατη την οποία υπεθαλψαν τα ΜΜΕ και οι δημοσιογραφοι και ειχε ως αποτελεσμα αφενως την κατασπαταληση τεραστιων ποσων απο τα κρατη και αφετερου τις φριχτες επιπλοκες που επληξαν οσους ατυχους εκαναν τα ΑΔΟΚΙΜΑΣΤΑ εμβολια που τους πασσαραν!
επισης οι γιατροι που εβγαιναν τοτε και μιλουσαν για υποχρεωτικο εμβολιασμο απο ολους τους ελληνες?τωρα εγω πως θα ξαναεμπιστευτω γιατρο που βγαινει στα καναλια.και ας λεει αληθειες.ποσα λεφτα εδωσε τοτε το ελληνικο κρατος?και αυτα τα εμβολια ηταν ασφαλη?τωρα ειναι σε αποθηκες φανταζομαι και οι φαρμακευτικες εταιρειες τα κονομησαν καλα από το ελληνικο κρατος.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
...ειναι μάγκας επειδη κρύβει αυτούς που κλέψαν?  μήπως δε καταλάβατε γιατι τσαντίστηκε ο κουβάς?
Εμενα με απασχολει οτι βρεθηκε ανθρωπος να φτυσει καταμουτρα την Τρεμη και τον Πρετεντερη. Τωρα αν εσυ στενοχωριεσαι γι αυτο, δεν μπορω να κανω κατι.

mounakiasgr

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2006
Like
4
Πόντοι
6
Πολιτισμικο σοκ παθανε.
Σου λενε, ποιος ειναι αυτος που τολμαει να τα χωνει σε εμας, που ολοι μας γλυφουνε τον κωλο?
Απο σημερα ειμαι προσωπικος ψηφοφορος του Τζαβαρα.
Δεν ξερω πού πολιτευεται, αλλά θα κανω μεταδημοτευση για να τον σταυρωσω.

Δικηγόρος από τον Πύργο Ηλείας είναι κι εκεί πολιτεύεται. Φαίνεται και από την προφορά που είναι η αυθεντική πυργιώτικη κι όχι κάτι μαλακίες που διαδίδουν τα κανάλια με λι και τα νι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom