Νέα

Τζαμί στην Πρωτεύουσα. Ποιά η γνώμη σας;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα GABOR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 66K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Εισθε υπερ της κατασκευης τζαμιου στην Αθηνα;

• Ναι

Ψήφοι: 16 21,9%
  • Οχι

Ψήφοι: 56 76,7%
  • ΔΞ/ΔΑ

Ψήφοι: 1 1,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    73

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
άλλος λέει να γκρεμίσουμε τις εκκλησίες
άλλος τους ναους των εβραίων ή των καθολικων
άλλοςτων μουσουλμάνων!

εγώ λέω το ευνόητο:ΟΛΑ.

πού διαφωνείς?
να γκρεμίσουμε των άλλων και οχι τα δικά σου?
ωραίος ρε!

(πες και τις ερωτήσεις που δεν απάντησα)

Ψαξε μονος σου τις προηγουμενες σελιδες. Επειδη μας εγραφες στα αρχιδια σου πριν δεν θα φαω τον χρονο μου να σου σερβιρω ξανα τις ερωτησεις που σου εκανα.

Εισαι ανθελληνας με αυτα που λες. ΟΤι ωραιο ειχε αυτος ο τοπος ηταν ο αρχαιοελληνικος πολιτισμος.

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Ειναι προισταμενος τμηματος δημοσιου νοσοκομειου....

και το ότι συμβαίνει αυτό (ότι μερικοί βγάζουν παράνομα βιβλιάρια) σημαίνει ότι στην ελλάδα παρέχεται δωρεάν περίθαλψη στους λαθρομετανάστες...
τι συνειρμούς κάνετε μερικοί δεν μπορώ να το κατανοήσω.

Jean Valjean

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Ψαξε μονος σου τις προηγουμενες σελιδες. Επειδη μας εγραφες στα αρχιδια σου πριν δεν θα φαω τον χρονο μου να σου σερβιρω ξανα τις ερωτησεις που σου εκανα.

Εισαι ανθελληνας με αυτα που λες. ΟΤι ωραιο ειχε αυτος ο τοπος ηταν ο αρχαιοελληνικος πολιτισμος.

τι θα πει "ανθέλληνας";

Επισκέπτης
εγώ προσωπικά δεν πιστεύω σε θρησκείες!
οπότε προτείνω να γκρεμίσουμε όλους τους ναούς και τα μνημεία!
Από χριστιανικές πάσης αίρεσης μέχρι παρθενώνες κα αρχαιοελληνικούς τόπους λατρειας!

Οχι ρε, δεν θα κρεμισουμε τον Παρθενωνα, οπως δεν θα γκρεμισουμε την αγια Σοφια, το Ταζ Μαχαλ, το ναο του σμαραγδενιου Βουδα, τις πυραμιδες και αλλα μνημεια. Αλλα δεν θελουμε αλλες εκλησιες ουτε αλλους τοπους λατρειας θρησκειων. Και στο κατω κατω ο μουσουλμανους που εφυγε απο τη χωρα του, υποτηθετε για να γλυτωσει απο το καθεστως ή τον πολεμο και τη φτωχεια οφειλει να σεβετε τον τοπο που τον φιλοξενει και να προσπαθει μαζι με τους ντοπιους κατοικους να τον κανει καλυτερο, οχι χειροτερο, στηνοντας τζαμια, υποχρεωνοντας τις γυναικες να φορανε κελεμπιες και εφαρμοζοντας την αναχρονιστικη σαρια.

Επισκέπτης
και το ότι συμβαίνει αυτό (ότι μερικοί βγάζουν παράνομα βιβλιάρια) σημαίνει ότι στην ελλάδα παρέχεται δωρεάν περίθαλψη στους λαθρομετανάστες...
Ούτε μαστουρωμένος δεν τους καταφέρνωωω!!! :2funny: :2funny: :2funny:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
όσοι αριστεροί κόπτεστε για τους λάθρους και τους ανθρώπους όληε της γης, και όσοι εθνόκαβλοι κοιτάτε να κρατήσετε την καθαρότητα της φυλής και της θρησκείας ξεκινήστε πρώτα από αυτά που γράφετε στα παπάρια σας αλλά μπορεί κάλλιστα να βρεθείτε αργά ή γρήγορα σε αυτή τη θέση.
και τότε ούτε το τέμενος ούτε οι ιμάμηδες ούτε το παπαδαριό θα σας βοηθήσει.........

Πέμπτη, 22 Απριλίου 2010

Παράδειγμα γραφειοκρατίας του ΙΚΑ

"Ανήκω σε μια ομάδα ανθρώπων που πάσχουν από ένα χρόνιο νόσημα. Είμαι νεφροπαθής και αναγκάζομαι να πραγματοποιώ τετράωρες συνεδρίες αιμοκάθαρσης τουλάχιστον τρεις φορές την εβδομάδα τα τελευταία τέσσερα χρόνια. Μια διαδικασία επώδυνη και πολύ κουραστική – αναγκαία όμως για την διατήρησή μας στην ζωή...
Το ΙΚΑ και τα υπόλοιπα ασφαλιστικά ταμεία έχουν κάνει συμβάσεις με δημόσια νοσοκομεία και ιδιωτικές κλινικές που έχουν μονάδες αιμοκάθαρσης για την περίθαλψή μας. Φυσικά η παροχή αυτή πληρώνεται και στους επιχειρηματίες και στο κράτος με κάποιο τιμολόγιο που κόβει η κλινική που αναφέρονται τα ονόματα των ασφαλισμένων, το είδος της αιμοκάθαρσης, τα υλικά που χρησιμοποιήθηκαν, πόσες συνεδρίες πραγματοποιήθηκαν κλπ, πράγμα πολύ λογικό. Φυσικά μπορεί να αργούν να τους πληρώσουν. Το παράλογο όμως είναι ότι ταλαιπωρούν κι εμάς…
Το ΙΚΑ εγκρίνει για κάθε αιμοκαθερόμενο ένα ποσό για την μετακίνηση του προς και από την μονάδα αιμοκάθαρσης με ταξί . Για να εισπράξει το ποσό αυτό ο νεφροπαθής παίρνει μια βεβαίωση από την κλινική του με τις αιμοκαθάρσεις που έκανε όλο τον μήνα και μαζί με μια φωτοτυπία της έγκρισης από επιτροπή του ΙΚΑ που πέρασε όταν άρχισε αιμοκάθαρση στην συγκεκριμένη κλινική (το πρωτότυπο το δίνουμε στη κλινική) πηγαίνει στις παροχές του υποκαταστήματος του ΙΚΑ της περιοχής του και του εγκρίνουν αυτή τη δαπάνη. Μετά εισπράττει τα χρήματα από το ταμείο του ΙΚΑ. Η εύλογη ερώτησή μου είναι: Γιατί να ταλαιπωρούνται οι νεφροπαθείς, που στην συντριπτική τους πλειοψηφία είναι άτομα μεγάλης ηλικίας και με βαριά προβλήματα υγείας, με το να πηγαίνουν στο ΙΚΑ κάθε μήνα και να περιμένουν στις ουρές, ενώ θα μπορούσε πολύ απλά το ΙΚΑ να κάνει μια κατάθεση σε έναν λογαριασμό αφού όλα τα στοιχεία τα παίρνει από τις κλινικές με τιμολόγιο; Μήπως πιστεύουν ότι οι κλινικές δεν θα ζητήσουν τα λεφτά τους; Ή μήπως πιστεύουν πως η γιαγιούλα που κάθεται απέναντι μου στην κλινική με αναπνευστήρα, που μετά την αιμοκάθαρση θα φύγει με καροτσάκι έχει ως χόμπι να πηγαίνει στο ΙΚΑ για να περνάει η ώρα της;
Κάτι ακόμα: Αν υποθέσουμε ότι περίπου 4.000 είναι οι ασφαλισμένοι νεφροπαθείς του ΙΚΑ και ότι κάθε μήνα απασχολούν τους υπάλληλους ΙΚΑ για ένα τεταρτάκι (μόνο για τις Παροχές και το Ταμείο) τότε έχουμε 1000 εργατοώρες χαμένες κάθε μήνα, δηλαδή 12.000 το χρόνο! Άρα τουλάχιστο 100.000,00€ το χρόνο!!! Τσάμπα λεφτά δεν είναι; "

Αλέξανδρος, ετών 28

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16

Λοιπον αφου τους θελεις εδω τους λαθραιους, παρτους σπιτι σου και ταισε τους. Αλλα να μην τους πληρωνω εγω, και φυσικα δεν βλεπεις πως η μεταναστευση ειναι το κλειδι για μειωσεις αποδοχων....Ειδες πονηρο που ειναι το κεφαλαιο?

Hyper Observer

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Ειναι προισταμενος τμηματος δημοσιου νοσοκομειου....

Μάλιστα ανέβηκε στην εκτίμησή μου τώρα :2funny: Να πεις στο μπάρμπα της κουνιάδας του ξαδέρφου της γιαγιάς σου ( που κόβω το κεφάλι μου ήταν ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΑΡΩΝ όταν πήγαν την απόλυτη με το μπουκάλι στον κώλο :2funny: ) ότι βιβλιάριο ΔΕΝ παίρνεις αν δεν έχεις άδεια παραμονής.
Αν σας ενοχλούν οι άποροι προσφέρετέ τους παντεσπάνι.Στους 100 με το βιβλιάριο της πρόνοιας οι 5 να το έχουν βγάλει με λαδιά και να είναι παράνομοι.Είναι πολύ απάνθρωπη η συζήτηση και επίσης οι λαθρομετανάστες δεν αφορούν στο νήμα.Το θέμα είναι το τέμενος που ζητούν ΝΟΜΙΜΟΙ μουσουλμάνοι με ΝΟΜΙΜΗ μουσουλμανική κοινότητα.

antifa69

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Βρέ λεβέντη μου άσε τί νομίζω εγώ; Eσύ, τί είσαι;
Aν ντρέπεσαι γιά τήν εθνικότητά σου είναι σοβαρό.
που είμαι ίδιος με τους νεοέλληνες-μαλάκες ναι ντρέπομαι!
που ζω σ ένα μέρος γεμάτο ρατσιστές και φασίστες!
θρησκόληπτους που δεν βλέπουν μπροστά τους!
που η ταυτότητά μου γράφει "έλληνας πολιτης" και που ευτυχώς δεν γράφει πλέον "χριστιανός ορθοδοξος"

ντρέπομαι που οι "αρχαίοι ημών πρόγονοι" είχαν το θεό Δία-θεό της φιλοξενίας και οι νεοέλληνες "απόγονοί τους " (όπως ισχυρίζονται τουλάχιστον-αυθαίρετα βέβαια) θα προτιμούσαν να πνιγούν όλοι αυτοι οι κακόμοιροι παρά να τους δεχτούν στη χώρα τους!
και αγωνίζομαι οσο μπορώ να κάνω καλύτερο αυτόν τον τόπο με καλύτερους ανθρώπους, αλλά φευ!

σε κάλυψα?

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
όσοι αριστεροί κόπτεστε για τους λάθρους και τους ανθρώπους όληε της γης, και όσοι εθνόκαβλοι κοιτάτε να κρατήσετε την καθαρότητα της φυλής και της θρησκείας ξεκινήστε πρώτα από αυτά που γράφετε στα παπάρια σας αλλά μπορεί κάλλιστα να βρεθείτε αργά ή γρήγορα σε αυτή τη θέση.
και τότε ούτε το τέμενος ούτε οι ιμάμηδες ούτε το παπαδαριό θα σας βοηθήσει.........

Πέμπτη, 22 Απριλίου 2010

Παράδειγμα γραφειοκρατίας του ΙΚΑ

"Ανήκω σε μια ομάδα ανθρώπων που πάσχουν από ένα χρόνιο νόσημα. Είμαι νεφροπαθής και αναγκάζομαι να πραγματοποιώ τετράωρες συνεδρίες αιμοκάθαρσης τουλάχιστον τρεις φορές την εβδομάδα τα τελευταία τέσσερα χρόνια. Μια διαδικασία επώδυνη και πολύ κουραστική – αναγκαία όμως για την διατήρησή μας στην ζωή...
Το ΙΚΑ και τα υπόλοιπα ασφαλιστικά ταμεία έχουν κάνει συμβάσεις με δημόσια νοσοκομεία και ιδιωτικές κλινικές που έχουν μονάδες αιμοκάθαρσης για την περίθαλψή μας. Φυσικά η παροχή αυτή πληρώνεται και στους επιχειρηματίες και στο κράτος με κάποιο τιμολόγιο που κόβει η κλινική που αναφέρονται τα ονόματα των ασφαλισμένων, το είδος της αιμοκάθαρσης, τα υλικά που χρησιμοποιήθηκαν, πόσες συνεδρίες πραγματοποιήθηκαν κλπ, πράγμα πολύ λογικό. Φυσικά μπορεί να αργούν να τους πληρώσουν. Το παράλογο όμως είναι ότι ταλαιπωρούν κι εμάς…
Το ΙΚΑ εγκρίνει για κάθε αιμοκαθερόμενο ένα ποσό για την μετακίνηση του προς και από την μονάδα αιμοκάθαρσης με ταξί . Για να εισπράξει το ποσό αυτό ο νεφροπαθής παίρνει μια βεβαίωση από την κλινική του με τις αιμοκαθάρσεις που έκανε όλο τον μήνα και μαζί με μια φωτοτυπία της έγκρισης από επιτροπή του ΙΚΑ που πέρασε όταν άρχισε αιμοκάθαρση στην συγκεκριμένη κλινική (το πρωτότυπο το δίνουμε στη κλινική) πηγαίνει στις παροχές του υποκαταστήματος του ΙΚΑ της περιοχής του και του εγκρίνουν αυτή τη δαπάνη. Μετά εισπράττει τα χρήματα από το ταμείο του ΙΚΑ. Η εύλογη ερώτησή μου είναι: Γιατί να ταλαιπωρούνται οι νεφροπαθείς, που στην συντριπτική τους πλειοψηφία είναι άτομα μεγάλης ηλικίας και με βαριά προβλήματα υγείας, με το να πηγαίνουν στο ΙΚΑ κάθε μήνα και να περιμένουν στις ουρές, ενώ θα μπορούσε πολύ απλά το ΙΚΑ να κάνει μια κατάθεση σε έναν λογαριασμό αφού όλα τα στοιχεία τα παίρνει από τις κλινικές με τιμολόγιο; Μήπως πιστεύουν ότι οι κλινικές δεν θα ζητήσουν τα λεφτά τους; Ή μήπως πιστεύουν πως η γιαγιούλα που κάθεται απέναντι μου στην κλινική με αναπνευστήρα, που μετά την αιμοκάθαρση θα φύγει με καροτσάκι έχει ως χόμπι να πηγαίνει στο ΙΚΑ για να περνάει η ώρα της;
Κάτι ακόμα: Αν υποθέσουμε ότι περίπου 4.000 είναι οι ασφαλισμένοι νεφροπαθείς του ΙΚΑ και ότι κάθε μήνα απασχολούν τους υπάλληλους ΙΚΑ για ένα τεταρτάκι (μόνο για τις Παροχές και το Ταμείο) τότε έχουμε 1000 εργατοώρες χαμένες κάθε μήνα, δηλαδή 12.000 το χρόνο! Άρα τουλάχιστο 100.000,00€ το χρόνο!!! Τσάμπα λεφτά δεν είναι; "

Αλέξανδρος, ετών 28

οσο δεν υπαρχει μηχανοργανωση παντου....γαμα τα..

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
που η ταυτότητά μου γράφει "έλληνας πολιτης" και που ευτυχώς δεν γράφει πλέον "χριστιανός ορθοδοξος"

ντρέπομαι που οι "αρχαίοι ημών πρόγονοι" είχαν το θεό Δία-θεό της φιλοξενίας και οι νεοέλληνες "απόγονοί τους " (όπως ισχυρίζονται τουλάχιστον-αυθαίρετα βέβαια) θα προτιμούσαν να πνιγούν όλοι αυτοι οι κακόμοιροι παρά να τους δεχτούν στη χώρα τους!
και αγωνίζομαι οσο μπορώ να κάνω καλύτερο αυτόν τον τόπο με καλύτερους ανθρώπους, αλλά φευ!

σε κάλυψα?

Ρε ορνιο αλλο να φιλοξενεις 100 ατομα και αλλο 2 μυρια...τι συγκρινεις?

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Λοιπον αφου τους θελεις εδω τους λαθραιους, παρτους σπιτι σου και ταισε τους. Αλλα να μην τους πληρωνω εγω, και φυσικα δεν βλεπεις πως η μεταναστευση ειναι το κλειδι για μειωσεις αποδοχων....Ειδες πονηρο που ειναι το κεφαλαιο?

ό,τι να'ναι όμως  :2funny: :2funny: :2funny:

Hyper Observer

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2010
Like
0
Πόντοι
1

Μα ο θείος του σώγαμπρού της ξαδέρφης του νονού του είναι προϊστάμενος.Κάτι θα ξέρει παραπάνω από σένα :2funny:

Επισκέπτης

σε κάλυψα?

Οχι

antifa69

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2010
Like
0
Πόντοι
1

εσύ που είσαι φιλέλληνας, πες μου γιατί εκθέτεις τη χώρα σου στο εξωτερικό με τις ρατσιστικές σου απόψεις!
θες και μνημεία τρομάρα σου!
τι θα πει ο Διας?

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Το θέμα είναι το τέμενος που ζητούν ΝΟΜΙΜΟΙ μουσουλμάνοι με ΝΟΜΙΜΗ μουσουλμανική κοινότητα.

και επαναλαμβάνω.. γιατί δεν αγοράζουν ένα οικοπεδάκι, να βγάλουν μία άδεια οικοδομής να το χτίσουν? τι περιμένουν? να το πληρώσουν οι άλλοι?

Hyper Observer

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2010
Like
0
Πόντοι
1

Εσυ είσαι στην αγγλία με ρωσίδα γκόμενα δε μας ενδιαφέρει τι πληρώνεις και σε ποιον

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom