boomb
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2009
- Like
- 18
- Πόντοι
- 166
1.000.000 αλλοδαπες ψωλες....για αυτο εισαι υπερ τους?
και συνεχίζει, και συνεχίζει το αρκουδάκι της ντούρασελ
1.000.000 αλλοδαπες ψωλες....για αυτο εισαι υπερ τους?
Μα ο θείος του σώγαμπρού της ξαδέρφης του νονού του είναι προϊστάμενος.Κάτι θα ξέρει παραπάνω από σένα
εσύ που είσαι φιλέλληνας, πες μου γιατί εκθέτεις τη χώρα σου στο εξωτερικό με τις ρατσιστικές σου απόψεις!
θες και μνημεία τρομάρα σου!
τι θα πει ο Διας?
εσύ που είσαι φιλέλληνας, πες μου γιατί εκθέτεις τη χώρα σου στο εξωτερικό με τις ρατσιστικές σου απόψεις!
θες και μνημεία τρομάρα σου!
τι θα πει ο Διας?
Να το πληρώσει το κράτος τους καθώς πλέον είναι πολίτες του και αυτοί,πάταω σε κάλο τώρα αλλά sorry!!!και επαναλαμβάνω.. γιατί δεν αγοράζουν ένα οικοπεδάκι, να βγάλουν μία άδεια οικοδομής να το χτίσουν? τι περιμένουν? να το πληρώσουν οι άλλοι?
Να το πληρώσει το κράοτος τους καθώς πλέον είναι πολίτες του και αυτοί,πάταω σε κάλο τώρα αλλά sorry!!!
οσο δεν υπαρχει μηχανοργανωση παντου....γαμα τα..
που είμαι ίδιος με τους νεοέλληνες-μαλάκες ναι ντρέπομαι!
που ζω σ ένα μέρος γεμάτο ρατσιστές και φασίστες!
θρησκόληπτους που δεν βλέπουν μπροστά τους!
που η ταυτότητά μου γράφει "έλληνας πολιτης" και που ευτυχώς δεν γράφει πλέον "χριστιανός ορθοδοξος"
ντρέπομαι που οι "αρχαίοι ημών πρόγονοι" είχαν το θεό Δία-θεό της φιλοξενίας και οι νεοέλληνες "απόγονοί τους " (όπως ισχυρίζονται τουλάχιστον-αυθαίρετα βέβαια) θα προτιμούσαν να πνιγούν όλοι αυτοι οι κακόμοιροι παρά να τους δεχτούν στη χώρα τους!
και αγωνίζομαι οσο μπορώ να κάνω καλύτερο αυτόν τον τόπο με καλύτερους ανθρώπους, αλλά φευ!
σε κάλυψα?
Τις επισκευές ναι και συντήρηση.γιατί ρε? για τις εκκλησιές πληρώνει το κράτος?
γιατί ρε? για τις εκκλησιές πληρώνει το κράτος?
η "συζήτηση" (λέμε τώρα) έχει απογειωθεί!!!
παρακολουθώ με ευλάβεια
και επαναλαμβάνω.. γιατί δεν αγοράζουν ένα οικοπεδάκι, να βγάλουν μία άδεια οικοδομής να το χτίσουν? τι περιμένουν? να το πληρώσουν οι άλλοι?
Χαλαρωσε ρε μορτη. Δεν ειμαστε ολοι φασιστες στην Ελλαδα, ουτε ρατσιστες. Νταξη εγω ειμαι λιγο ρατσιστης με τους γυφτους και τους εβραιους, αλλα δεν εχω προβλημα με το μεταναστη που ηρθε να βρει ενα καλυτερο μελλον για αυτον και τους δικους του. Αλλα οχι και να μας φερει εδω τη θρησκεια του και τις οπισθοδρομικες αντιληψεις που επικρατουν στη χωρα του. Αν ειναι ετσι ας καθησει στην χωρα του.
εσένα για παράσιτο σε κόβω...Πρόσεξε μην σου φύγει το ΚΑΛΤΣΟΝ
Ε εσύ ξεπερνάς και τον ΠΠ σέ παπαροσύνη!
Δεν ειμαι εγω ρατσιστης, εσυ εισαι Συριζαιος...
Σε ποσες αλλες χωρες του κοσμου υπαρχει αναλογος χαρακτηρισμος?Εισαι ανθελληνας με αυτα που λες. ΟΤι ωραιο ειχε αυτος ο τοπος ηταν ο αρχαιοελληνικος πολιτισμος.
για τα χωράφια που "κληρονόμησε" η εκκλησία από την οθωμανική αυτοκρατορία ποιός πήρε τα λεφτά της μεταβίβασης;γιατί ρε? για τις εκκλησιές πληρώνει το κράτος?