Νέα

Τζαμί στην Πρωτεύουσα. Ποιά η γνώμη σας;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα GABOR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 66K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Εισθε υπερ της κατασκευης τζαμιου στην Αθηνα;

• Ναι

Ψήφοι: 16 21,9%
  • Οχι

Ψήφοι: 56 76,7%
  • ΔΞ/ΔΑ

Ψήφοι: 1 1,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    73

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
Μα ο θείος του σώγαμπρού της ξαδέρφης του νονού του είναι προϊστάμενος.Κάτι θα ξέρει παραπάνω από σένα :2funny:

Ε εισαι μαλακας. Σου ειπα οτι ειναι ατομο του ΣΤΕΝΟΥ οικογενειακου περιβαλλοντος μου.

Επισκέπτης
Τελειώνω τα ποπ κορν και πιάνω κάτι κρουασανάκια μετάααα,συνεχίστε!!! :grin:

Πάντως όσους αριστερούς ξέρω δεν έχουν πάθει τίποτα από αλλοδαπούς,όλο οι δεξιοί γνωστοί μου ξαλαφρώνουν το πορτοφόλι τους!!! :cheesy:

Αυτό λέγεται θεία δίκη!!! :2funny: :2funny: :2funny:

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
εσύ που είσαι φιλέλληνας, πες μου γιατί εκθέτεις τη χώρα σου στο εξωτερικό με τις ρατσιστικές σου απόψεις!
θες και μνημεία τρομάρα σου!
τι θα πει ο Διας?

Δεν ειμαι εγω ρατσιστης, εσυ εισαι Συριζαιος...

Επισκέπτης
και επαναλαμβάνω.. γιατί δεν αγοράζουν ένα οικοπεδάκι, να βγάλουν μία άδεια οικοδομής να το χτίσουν? τι περιμένουν? να το πληρώσουν οι άλλοι?
Να το πληρώσει το κράτος τους καθώς πλέον είναι πολίτες του και αυτοί,πάταω σε κάλο τώρα αλλά sorry!!! :2funny: :2funny: :2funny:

Jean Valjean

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2010
Like
0
Πόντοι
1
η "συζήτηση" (λέμε τώρα) έχει απογειωθεί!!!  :headbang:

παρακολουθώ με ευλάβεια  :uglystupid:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
οσο δεν υπαρχει μηχανοργανωση παντου....γαμα τα..

α αυτό φταίει.
ένα ποστ στο θέμα και καθάρισες καμμιά κατοστή να μαλακίζεσαι για τους αρχαίους και τους μουσουλμάνους.....

Επισκέπτης
που είμαι ίδιος με τους νεοέλληνες-μαλάκες ναι ντρέπομαι!
που ζω σ ένα μέρος γεμάτο ρατσιστές και φασίστες!
θρησκόληπτους που δεν βλέπουν μπροστά τους!
που η ταυτότητά μου γράφει "έλληνας πολιτης" και που ευτυχώς δεν γράφει πλέον "χριστιανός ορθοδοξος"

ντρέπομαι που οι "αρχαίοι ημών πρόγονοι" είχαν το θεό Δία-θεό της φιλοξενίας και οι νεοέλληνες "απόγονοί τους " (όπως ισχυρίζονται τουλάχιστον-αυθαίρετα βέβαια) θα προτιμούσαν να πνιγούν όλοι αυτοι οι κακόμοιροι παρά να τους δεχτούν στη χώρα τους!
και αγωνίζομαι οσο μπορώ να κάνω καλύτερο αυτόν τον τόπο με καλύτερους ανθρώπους, αλλά φευ!

σε κάλυψα?

Χαλαρωσε ρε μορτη. Δεν ειμαστε ολοι φασιστες στην Ελλαδα, ουτε ρατσιστες. Νταξη εγω ειμαι λιγο ρατσιστης με τους γυφτους και τους εβραιους, αλλα δεν εχω προβλημα με το μεταναστη που ηρθε να βρει ενα καλυτερο μελλον για αυτον και τους δικους του. Αλλα οχι και να μας φερει εδω τη θρησκεια του και τις οπισθοδρομικες αντιληψεις που επικρατουν στη χωρα του. Αν ειναι ετσι ας καθησει στην χωρα του.

Hyper Observer

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2010
Like
0
Πόντοι
1
και επαναλαμβάνω.. γιατί δεν αγοράζουν ένα οικοπεδάκι, να βγάλουν μία άδεια οικοδομής να το χτίσουν? τι περιμένουν? να το πληρώσουν οι άλλοι?

Δε γνωρίζω τη διαδικασία που πρέπει να ακολουθηθεί.Υποθέτω ότι δε μπορεί ο καθένας να χτίζει όπου θέλει ένα τζαμι αλλιώς θα το είχαν ήδη κάνει.Αντί να βγάζουμε αυθαίρετα συμπεράσματα πυροδοτώντας τους πιο βλάκες του νήματος σε ανούσια και γελοία σχόλια μήπως οι θα έπρεπε να ψάξουμε να βρούμε τι ακριβώς ακολουθείται για να χτιστεί ένα τζαμί;Εάν εσύ ξέρεις κάτι μοιράσου το μαζί μας γιατί εγώ προσωπικά δε γνωρίζω.Ειλικρινά πάντως ΔΕ νομίζω ότι το θέμα είναι τα χρήματα.Οι άνθρωποι είναι αρκετά φανατισμένοι για να τα βρούν αυτά τα λεφτά είτε από το υστέρημά τους είτε από τις χώρες προέλευσής του.Αν ήταν κάτι τόσο απλό θα χαν πετάξει τη σκούφια τους.Αλλού σκαλώνει το ζήτημα.

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Χαλαρωσε ρε μορτη. Δεν ειμαστε ολοι φασιστες στην Ελλαδα, ουτε ρατσιστες. Νταξη εγω ειμαι λιγο ρατσιστης με τους γυφτους και τους εβραιους, αλλα δεν εχω προβλημα με το μεταναστη που ηρθε να βρει ενα καλυτερο μελλον για αυτον και τους δικους του. Αλλα οχι και να μας φερει εδω τη θρησκεια του και τις οπισθοδρομικες αντιληψεις που επικρατουν στη χωρα του. Αν ειναι ετσι ας καθησει στην χωρα του.

ψψψψψιτ, δε θέλω να σε τρομάξω αλλά η θρησκεία του υπάρχει ήδη εδώ, από έλληνες αλλά και απο ξένους που είναι εδώ και γενιές στη χώρα σου  :new_shocked:

antifa69

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Ε εσύ ξεπερνάς και τον ΠΠ σέ παπαροσύνη!
Δεν ειμαι εγω ρατσιστης, εσυ εισαι Συριζαιος...

όταν απαντάω, τα επιχειρήματά σας είναι αυτά!
μη σας κακοφαίνεται μετά αν σας γράφω στ αρχίδια μου!

και μια επισήμανση!
δεν είμαι ούτε συριζέος ουτε αριστερός-όπως το εννοελιτε εσείς!

έχω τη δική μου αριστερά!Αλλά αυτά είναι πολύ προχωρημένα μαθήαματα για σας!βγάλτε πρώτα το ρατσισμό και την ξενοφοβία, καταδικάστε το φασισμό,δώστε την ευκαιρία στον εαυτό σας να νοιώσει ελεύθερος και θα δειτε ποια είναι η αριστερά του ανθρωπισμού και των ανθρωπινων δικαιωμάτων σε όλους!

Επισκέπτης
Εισαι ανθελληνας με αυτα που λες. ΟΤι ωραιο ειχε αυτος ο τοπος ηταν ο αρχαιοελληνικος πολιτισμος.
Σε ποσες αλλες χωρες του κοσμου υπαρχει αναλογος χαρακτηρισμος?
Π.χ.χρησιμοποιουν οι Ισπανοι τον ορο"αντιΙσπανος"?
Οι Τουρκοι λενε"αντιΤουρκος"?
Οι Κινεζοι"αντιΚινεζος?

Απ'οσο ξερω ΜΟΝΟ στην Ελλαδα και στις ΗΠΑ συμβαινει κατι τετοιο.

Γιατι?
Ειμαι σιγουρος οτι μπορεις να μας εξηγησεις την προελευση του ορου και την ετυμηγορια του.

Επισκέπτης
Αφιερωμένο εξαιρετικά στόν antifa69

....ξυπνάτε νιές ξυπνάτε νιοί
τής παγκοσμιοποίησης τό αλισβερίσι
σάς έχει κόψει τό γαμήσι....

(παραλλαγμένο παληό τραγούδι-αφιόνι τού Πάνου Τζαβέλλα πού ακουγόταν
στά γλέντια τών παιδιών τής ΚΝΕ πού στή ζωή λένε τό μεγάλο ναί.)
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866

Stories

Νέο!

Stories