Νέα

Τζαμί στην Πρωτεύουσα. Ποιά η γνώμη σας;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα GABOR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 66K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Εισθε υπερ της κατασκευης τζαμιου στην Αθηνα;

• Ναι

Ψήφοι: 16 21,9%
  • Οχι

Ψήφοι: 56 76,7%
  • ΔΞ/ΔΑ

Ψήφοι: 1 1,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    73

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Τις επισκευές ναι και συντήρηση.

Αν δεν το έκανε θα είχαν πέσει όλες!!!

μήπως κάνεις κάποιο λάθος? τουλάχιστον για τους ενοριακούς ναούς και τα παρεκκλήσια τους η συντήρηση πληρώνεται από τα έσοδα τους (που θα πρέπει να φορολογηθούν και αυτά)...

η δε κατασκευή τους χρηματοδοτείται από την εκκλησία και συνεισφορές (αν περιμένουν την δικιά μου την έχουνε βάψει στα γιαπιά θα μείνουνε)...

υπάρχουν ορισμένες (συνήθως εκτός αστικού ιστού) των οποίων η συντήρηση πληρώνεται από το κράτος διότι έχουν χαρακτηρισθεί βυζαντινά μνημεία .. οπως και το τζαμί της Ρόδου, όπως και το τζαμί στην πλατεία Μοναστηρακίου...

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
α αυτό φταίει.
ένα ποστ στο θέμα και καθάρισες καμμιά κατοστή να μαλακίζεσαι για τους αρχαίους και τους μουσουλμάνους.....

Ημουν βιαστικος. Πασχουμε σε θεματα οργανωσης, διαφανειας κτλ. Και πλεον ειμαστε και φτωχοι. Δεν εχουμε την δυνατοτητα να απορροφησουμε τοσους πολλους μεταναστες, εχουμε δικαιωμα οπως η Γερμανια και οι ΗΠΑ να κρατησουμε οσους χρειαζομαστε και αντεχουμε να εχουμε. Ειναι ΔΙΚΗ μας αποφαση, οχι των λαθρομεταναστων.

Καταλαβες αντιφα?

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Σε ποσες αλλες χωρες του κοσμου υπαρχει αναλογος χαρακτηρισμος?
Π.χ.χρησιμοποιουν οι Ισπανοι τον ορο"αντιΙσπανος"?
Οι Τουρκοι λενε"αντιΤουρκος"?
Οι Κινεζοι"αντιΚινεζος?

Απ'οσο ξερω ΜΟΝΟ στην Ελλαδα και στις ΗΠΑ συμβαινει κατι τετοιο.

Γιατι?
Ειμαι σιγουρος οτι μπορεις να μας εξηγησεις την προελευση του ορου και την ετυμηγορια του.
υπάρχει αντισημίτης.
φαίνεται οι πιο αντιπαθείς λαοί του πλανήτη έχουν καθιερώσει αυτό τον ορισμό για αυτοπροστασία.

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
Σε ποσες αλλες χωρες του κοσμου υπαρχει αναλογος χαρακτηρισμος?
Π.χ.χρησιμοποιουν οι Ισπανοι τον ορο"αντιΙσπανος"?
Οι Τουρκοι λενε"αντιΤουρκος"?
Οι Κινεζοι"αντιΚινεζος?

Απ'οσο ξερω ΜΟΝΟ στην Ελλαδα και στις ΗΠΑ συμβαινει κατι τετοιο.

Γιατι?
Ειμαι σιγουρος οτι μπορεις να μας εξηγησεις την προελευση του ορου και την ετυμηγορια του.

Εισαι υπερ της παγκοσμιοποιησης και της NWO. Τρως την καραμελα που σου πεταει ο αριστερος ηγετης σου...

Hyper Observer

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Ε εισαι μαλακας. Σου ειπα οτι ειναι ατομο του ΣΤΕΝΟΥ οικογενειακου περιβαλλοντος μου.

Και σου είπε αγορίνα μου αυτό το ΣΤΕΝΟ άτομο ότι οι λαθρομετανάστες βγάζουν βιβλιάριο πρόνοιας και ότι εσύ παλληκαρά μου πληρώνεις με τους φόρους σου την παράνομη νοσηλεία του; :2funny: Καλούς μπαγλαμάδες έχουμε στα νοσοκομεία μας :rockon:

Ρε ξεκολλάτε με την πολιτική.Δεν μπορείτε να κάνετε μια ανθρώπινη συζήτηση με επιχειρήματα;

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
για τα χωράφια που "κληρονόμησε" η εκκλησία από την οθωμανική αυτοκρατορία ποιός πήρε τα λεφτά της μεταβίβασης;

πήρε όσα πήρε και για τα βακούφια.. αν ψάξεις παραπάνω θα δείς...

Επισκέπτης
μήπως κάνεις κάποιο λάθος? τουλάχιστον για τους ενοριακούς ναούς και τα παρεκκλήσια τους η συντήρηση πληρώνεται από τα έσοδα τους (που θα πρέπει να φορολογηθούν και αυτά)...

η δε κατασκευή τους χρηματοδοτείται από την εκκλησία και συνεισφορές (αν περιμένουν την δικιά μου την έχουνε βάψει στα γιαπιά θα μείνουνε)...

υπάρχουν ορισμένες (συνήθως εκτός αστικού ιστού) των οποίων η συντήρηση πληρώνεται από το κράτος διότι έχουν χαρακτηρισθεί βυζαντινά μνημεία .. οπως και το τζαμί της Ρόδου, όπως και το τζαμί στην πλατεία Μοναστηρακίου...
Δικά μας λεφτά είναι ρε όπως και να έχει!!!

Με ποιο δικαίωμα;!

Τα έσοδα της εκκλησίας είναι λεφτά Ελλήνων και μάλιστα μαύρα μέχρι τώρα που είπαν να πάρουν και από αυτούς κανένα δίφραγκο!!!

Jean Valjean

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2010
Like
0
Πόντοι
1
για την ίδρυση τζαμιού απαιτείται κρατική άδεια και σύμφωνη γνώμη της ορθόδοξης εκκλησίας!

αυτό θέλουν. ευρά έχουν από τη Σουδαραβία!

κόφτε το μπαφο. σας χαλάει!

δεν είστε παραλίμνιοι εσείς!

antifa69

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Ημουν βιαστικος. Πασχουμε σε θεματα οργανωσης, διαφανειας κτλ. Και πλεον ειμαστε και φτωχοι. Δεν εχουμε την δυνατοτητα να απορροφησουμε τοσους πολλους μεταναστες, εχουμε δικαιωμα οπως η Γερμανια και οι ΗΠΑ να κρατησουμε οσους χρειαζομαστε και αντεχουμε να εχουμε. Ειναι ΔΙΚΗ μας αποφαση, οχι των λαθρομεταναστων.

Καταλαβες αντιφα?
άλλος σε ρωτάει-σε άλλον απαντάς?

υ.γ.ποιος είναι ο ΠΠ που ειπατε πριν?
κανένα φάντασμα?
δέχομαι και σε πμ.

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
όταν απαντάω, τα επιχειρήματά σας είναι αυτά!
μη σας κακοφαίνεται μετά αν σας γράφω στ αρχίδια μου!

και μια επισήμανση!
δεν είμαι ούτε συριζέος ουτε αριστερός-όπως το εννοελιτε εσείς!

έχω τη δική μου αριστερά!Αλλά αυτά είναι πολύ προχωρημένα μαθήαματα για σας!βγάλτε πρώτα το ρατσισμό και την ξενοφοβία, καταδικάστε το φασισμό,δώστε την ευκαιρία στον εαυτό σας να νοιώσει ελεύθερος και θα δειτε ποια είναι η αριστερά του ανθρωπισμού και των ανθρωπινων δικαιωμάτων σε όλους!

Καταλαβες αντιφα?

ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΑΝΤΙΦΑ? Δεν ειναι θεμα ρατσισμου.

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
για την ίδρυση τζαμιού απαιτείται κρατική άδεια και σύμφωνη γνώμη της ορθόδοξης εκκλησίας!

αυτό θέλουν. ευρά έχουν από τη Σουδαραβία!

κόφτε το μπαφο. σας χαλάει!

δεν είστε παραλίμνιοι εσείς!

Εσυ ακομα δεν μας ειπες τι μερος του λογου εισαι. ΠΕριμενουμε...

Επισκέπτης

Καταλαβες αντιφα?
Οχι ακριβως...η Ελλαδαρα εχει δεσμευτει απεναντι στους"ευρωπαιους εταιρους"της(αυτους τους ιδιους που την στελνουν στο διαολο εσχατως)οτι ΔΕΝ θα νομιμοποιησει ξανα μαζικα μεταναστες οπως εγινε παλαιοτερα.

Θα μπορουσε να δωσει ΑΔΕΙΕΣ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ και ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ προκειμενου οι ανθρωποι αυτοι να πανε οπου θελουν...ΑΥΤΟ ΖΗΤΑΝΕ και οι ιδιοι οι μεταναστες αλλωστε.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Το ελληνικο κρατος?

ααααααααααααααααχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχα

αφού δεν υπήρχε αυτό και μετά την ίδρυσή του Κράτις και Εκκλησία είναι ένα.
ααααααααααααααχαχχαχαχαχαχαχαχααχααααααααα

Υ.Γ.
ο Κολοκοτρώνης γιατί φυλακιστηκε;
ρε πίτουρες δω βρήκατε να μάθετε ιστορία;

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Δικά μας λεφτά είναι ρε όπως και να έχει!!!

Με ποιο δικαίωμα;!

Τα έσοδα της εκκλησίας είναι λεφτά Ελλήνων και μάλιστα μαύρα μέχρι τώρα που είπαν να πάρουν και από αυτούς κανένα δίφραγκο!!!

καλά ρε τι πίνεις?

δες τι γράφω μέσα στην παρένθεση ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

antifa69

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Αφιερωμένο εξαιρετικά στόν antifa69

....ξυπνάτε νιές ξυπνάτε νιοί
τής παγκοσμιοποίησης τό αλισβερίσι
σάς έχει κόψει τό γαμήσι....

(παραλλαγμένο παληό τραγούδι-αφιόνι τού Πάνου Τζαβέλλα πού ακουγόταν
στά γλέντια τών παιδιών τής ΚΝΕ πού στή ζωή λένε τό μεγάλο ναί.)
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ετσι νομίζεις!

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
Οχι ακριβως...η Ελλαδαρα εχει δεσμευτει απεναντι στους"ευρωπαιους εταιρους"της(αυτους τους ιδιους που την στελνουν στο διαολο εσχατως)οτι ΔΕΝ θα νομιμοποιησει ξανα μαζικα μεταναστες οπως εγινε παλαιοτερα.

Θα μπορουσε να δωσει ΑΔΕΙΕΣ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ και ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ προκειμενου οι ανθρωποι αυτοι να πανε οπου θελουν...ΑΥΤΟ ΖΗΤΑΝΕ και οι ιδιοι οι μεταναστες αλλωστε.

εδω μιλανε για διαβατηρια...κανω λαθος?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom