Νέα

Τζαμί στην Πρωτεύουσα. Ποιά η γνώμη σας;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα GABOR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 66K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Εισθε υπερ της κατασκευης τζαμιου στην Αθηνα;

• Ναι

Ψήφοι: 16 21,9%
  • Οχι

Ψήφοι: 56 76,7%
  • ΔΞ/ΔΑ

Ψήφοι: 1 1,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    73

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
Ε; Εγώ σου απαντώ με επιχείρημα σε αυτό που είπες για τη νοσηλεία και συ μου γράφες άσχετα.Δε με ενδιαφέρουν οι πολιτικές/θρησκευτικές πεποιθήσεις φιλαράκι αρκεί να μην καταπατάνε τον τρόπο σκέψης μου.

Για την νοσηλεια σου ειπα. Σιγουρα πραγματα. Συμβαινει. Γιατι μπλεκεις τους πολιτικους και τα λαμογια με το οτι δεν θελω να πληρωνω ανθρωπους που δεν επρεπε να ειναι καν εδω...

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
ρε φίλε κανένας δεν είπε ότι οι ΄ναθρωποι αυτοί δεν έχουν το δικαίωμα να έχουν τον χώρο λατρείας τους.. αυτό όμως δεν σημαίνει ότι αυτός πρέπει να ανεγερθεί με έξοδα του κράτους... ας μαζέψουν το χρήμα και με την συνήθη διαδικασία ανέγερσης χώρων συναθροισης κοινού, θα πάρουν την άδεια οικοδόμησης και θα το ανεγείρουν.. από κει και πέρα τι άλλο θέλουνε?

Την ισλαμοποιηση ολης της Ευρωπης....αλλα που να το καταλαβετε...

Επισκέπτης
Ξεκολατε με τις θρησκειες. Υπαρχουν για να κρατανε τους ανθρωπους υποταγμενους. Δεν θελουμε εκλησιες, συναγωγες και μιναρεδες. Θελουμε μπυρες, φουντες και τεκεδες.

Συνημμένα

• rastafari_677025.jpg
    rastafari_677025.jpg
    72,5 KB · Εμφανίσεις: 43
  • Ganja-xmas-tree.jpg
    Ganja-xmas-tree.jpg
    78,4 KB · Εμφανίσεις: 10

Επισκέπτης
εσύ νομίζεις ότι εισαι αριστερόςδηλ?

μάθε κάτι φιλαράκο:αριστερός και ρατσιστής δεν γίνεται (εκτός αν είσαι του ΚουΚουΕ βέβαια)

Aγαπητέ antifa ένα θά σού πώ.Οταν κλείσεις τά 25-30 θα αντιληφθείς πόσο χυδαίο παραμύθι είναι το δίπολο αριστερός-δεξιός.Η μέγιστη ανακάλυψη τού Κεφαλαίου!
Δέν θάναι αργά, απλά θάχεις χάσει κάποια γαμήσια καί την Ηδονή τού νά Είσαι Νέος.
Μέ αγάπη

antifa69

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Δεν μού απάντησες όμως για την εθνική σου ταυτότητα.Εγώ είμαι Ελληνας.Εσύ;
σου μοιάζω για Τούρκος?
αν δηλ υπερασπιζομαι το δικαίωμα κάποιου να έχει το ναό της θρησκείας του με κάνει όμοιό του?

εγώ προσωπικά δεν πιστεύω σε θρησκείες!
οπότε προτείνω να γκρεμίσουμε όλους τους ναούς και τα μνημεία!
Από χριστιανικές πάσης αίρεσης μέχρι παρθενώνες κα αρχαιοελληνικούς τόπους λατρειας!

δέχεσαι?
έλα μαζί μου τότε!

Επισκέπτης
Δεν σε χαρακτήρισα ποτέ "γόνο".Αν θέλεις σχολίασε καί τό υπόλοιπο κείμενο.
Ευχαριστώ
Οι απαντησεις των Αντιφα/Γιαννη Αγιαννη/Παραλιμνιου με καλυπτουν με το παραπανω.Δεν εχω κατι να προσθεσω.
Αντιθετως,πληροφορηθηκα κιολας μια ενδιαφερουσα ΠΟΛΙΤΙΚΗ πτυχη του ζητηματος:Aυτη για την εμμονη στην εφαρμογη της Σαρια ΚΑΤ'ΕΠΙΛΟΓΗ του Ελληνικου Κρατους.

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
σου μοιάζω για Τούρκος?
αν δηλ υπερασπιζομαι το δικαίωμα κάποιου να έχει το ναό της θρησκείας του με κάνει όμοιό του?

Από χριστιανικές πάσης αίρεσης μέχρι παρθενώνες κα αρχαιοελληνικούς τόπους λατρειας!

δέχεσαι?
έλα μαζί μου τότε!

Να γκρεμισουμε τα αρχαιοελληνικα μνημεια μας? ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ?

Hyper Observer

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2010
Like
0
Πόντοι
1
ρε φίλε κανένας δεν είπε ότι οι ΄ναθρωποι αυτοί δεν έχουν το δικαίωμα να έχουν τον χώρο λατρείας τους.. αυτό όμως δεν σημαίνει ότι αυτός πρέπει να ανεγερθεί με έξοδα του κράτους... ας μαζέψουν το χρήμα και με την συνήθη διαδικασία ανέγερσης χώρων συναθροισης κοινού, θα πάρουν την άδεια οικοδόμησης και θα το ανεγείρουν.. από κει και πέρα τι άλλο θέλουνε?

Από αυτά που διαβάζεις τόσες σελίδες πιστεύεις ότι αυτό είναι το πρόβλημα των περισσοτέρων;;;; :2funny:
Εγώ μαζί σου.Προσωπικά δε θέλω να πληρώνω φόρο για κανέναν.Ούτε για τα τζαμιά ούτε για τις εκκλησίες.Προφανώς και διαφωνώ εάν τελικά όντως πληρωθει από το κράτος.Δεν είναι αυτό το θέμα όμως.Εδώ γράφουν ότι με το τέμενος θα εφαρμοστεί η Σαρία στους δρόμους της Αθήνας και μιλάνε για τη μπούργκα εννοώντας το τσαντόρ.Είπα απλά να διευκρινήσω λίγο τα πράγματα μιας και δεν πιστεύω ότι κάποιος εδώ μέσα έχει κάποια ιδιαίτερη γνώση στο θέμα του μουσουλμανισμού.Οπότε ας είμαστε φειδωλοί και ας κοιτάμε να μάθουμε τίποτα από τους συνομιλητές μας.Εγώ ας πούμε δεν ήξερα ότι οι χριστιανικοί ναοί χτίζονται απο δωρεές και όχι από το κράτος (με τη φοροαπαλλαγή βέβαια που έχουν αυτό θα τους έλειπε)

Το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί είναι βασικά ότι οι μουσουλμανική κοινότητα θέλει το τέμενος στο Κέντρο για λογους πρόσβασης ενώ το κράτος μέχρι πρότεινως τους παρείχε έκταση στην Παλλήνη.Η μουσουλμανική κοινότητα από πλευράς της δε νομίζω ότι έχει κάποιο άλλο ζήτημα.Το θέμα προέκυψε από τις αντιδράσεις για την τοποθεσία.

Jean Valjean

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Αριστερος δεν σημαινει αναρχικος, κνιτης ή συριζαιος....το καταλαβες αυτο?

δώσε μας την εισαγόμενη σοφία σου...

αυτά (που είπες) δεν σημαίνει αριστερός.... κατά τη γνώμη σου...

τι σημαίνει αριστερός λοιπόν; κατά τη γνώμη σου;

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
Ξεκολατε με τις θρησκειες. Υπαρχουν για να κρατανε τους ανθρωπους υποταγμενους. Δεν θελουμε εκλησιες, συναγωγες και μιναρεδες. Θελουμε μπυρες, φουντες και τεκεδες.

Το να μαστουρωνεις δεν ειναι τροπος ζωης. Φυσικα σας το πασαραν και εσεις το φαγατε...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Αντιθετως,πληροφορηθηκα κιολας μια ενδιαφερουσα ΠΟΛΙΤΙΚΗ πτυχη του ζητηματος:Aυτη για την εμμονη στην εφαρμογη της Σαρια ΚΑΤ'ΕΠΙΛΟΓΗ του Ελληνικου Κρατους.

αυτό κατάλαβες εσύ ????????????? :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

επαναλαμβάνω μπας και το εμπεδώσεις..

η παροχή στον μουφτή δικαιώματος δικαστικής κρίσης επί θεμάτων οικογενειακού δικαίου προβλέπεται από την συνθήκη της Λωζάννης...η συνθήκη αυτή δεν μπορεί να τροποποιηθεί μονομερώς από την Ελλάδα για το συγκεκριμένο άρθρο.. απαιτεί συναίνεση και του άλλου συμβαλλομένου μέρους της Τουρκίας.. και η Τουρκία αρνείται να συναινέσει και απαιτεί την επανανδιαπραγμάτευση του συνόλου των προβλέψεων της εν λόγω συμφωνίας....

ελπίζω να το έκανα αρκετά λιανά για να το καταλάβεις..

Hyper Observer

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Για την νοσηλεια σου ειπα. Σιγουρα πραγματα. Συμβαινει. Γιατι μπλεκεις τους πολιτικους και τα λαμογια με το οτι δεν θελω να πληρωνω ανθρωπους που δεν επρεπε να ειναι καν εδω...

Καταλαβαίνεις τι σου λέω;Μπορείς να μπεις στη διεύθυνση που γράφει τα δικαιολογητικά που απαιτούνται για βιβλιάριο της πρόνοιας.ΔΕΝ μπορείς να έχεις αυτό το βιβλιάριο αν δεν έχεις άδεια παραμονής.Το ότι κάποιος είναι άπορος δε σημαίνει ότι είναι και λαθραίος.Απο αυτό ΕΞΑΙΡΟΥΜΕ αυτούς που στέλνουν καποιον δικό τους με τα απαραίτητα έγγραφα να βγάλει το βιβλιάριο και τα λαμόγια που δέχονται πιθανόν να βγάλουν βιβλιάρια χωρίς τα δικαιολογητικά.Πόσο δύσκολο σου είναι να το κατανοήσεις;
Το ότι ο μπατζανάκης του γαμπρού της συμπεθέρας σου δουλεύει σε νοσοκομείο μου είναι αδιάφορο.Μπορεί να είναι ο καντινιέρης as far as i care.

antifa69

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Να γκρεμισουμε τα αρχαιοελληνικα μνημεια μας? ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ?
άλλος λέει να γκρεμίσουμε τις εκκλησίες
άλλος τους ναους των εβραίων ή των καθολικων
άλλοςτων μουσουλμάνων!

εγώ λέω το ευνόητο:ΟΛΑ.

πού διαφωνείς?
να γκρεμίσουμε των άλλων και οχι τα δικά σου?
ωραίος ρε!

(πες και τις ερωτήσεις που δεν απάντησα)

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16

Καταρχην αριστερος-δεξιος κτλ ειναι μαλακιες και μας εμποδιζουν να παμε μπροστα. Οσο ο κοσμος ειναι διχασμενος με πολιτικα κριτηρια, προκοπη δεν θα δει.
Αριστερος θα επρεπε να ειναι ενας ανθρωπος συζητησιμος, ανοιχτος στον διαλογο, να ενδιαφερεται για τα κοινα, για το καλο της χωρας του πρωτα και μετα για το καλο ανθρωπων που ειναι παρανομα εδω. Να δεχεται τις ιδιαιτεροτητες των αλλων, αλλα να μην δεχεται να αλλαξει η χωρα του σε Greece Islamic Republic επειδη υπαρχουν μουσουλμανοι σε καποιο ποσοσοτο. Ο αριστερος πρεπει να βλεπει τι γινεται σε ολον τον κοσμο, οχι να κοιταζει το δεντρο και να χανει το δασος.

Hyper Observer

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Aγαπητέ antifa ένα θά σού πώ.Οταν κλείσεις τά 25-30 θα αντιληφθείς πόσο χυδαίο παραμύθι είναι το δίπολο αριστερός-δεξιός.Η μέγιστη ανακάλυψη τού Κεφαλαίου!
Δέν θάναι αργά, απλά θάχεις χάσει κάποια γαμήσια καί την Ηδονή τού νά Είσαι Νέος.
Μέ αγάπη

Με έστειλες με αυτο :rockon:
Πόσο μα πόσο δίκιο έχεις

Επισκέπτης
σου μοιάζω για Τούρκος?

δέχεσαι?
έλα μαζί μου τότε!

Βρέ λεβέντη μου άσε τί νομίζω εγώ; Eσύ, τί είσαι;
Aν ντρέπεσαι γιά τήν εθνικότητά σου είναι σοβαρό.

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
Καταλαβαίνεις τι σου λέω;Μπορείς να μπεις στη διεύθυνση που γράφει τα δικαιολογητικά που απαιτούνται για βιβλιάριο της πρόνοιας.ΔΕΝ μπορείς να έχεις αυτό το βιβλιάριο αν δεν έχεις άδεια παραμονής.Το ότι κάποιος είναι άπορος δε σημαίνει ότι είναι και λαθραίος.Απο αυτό ΕΞΑΙΡΟΥΜΕ αυτούς που στέλνουν καποιον δικό τους με τα απαραίτητα έγγραφα να βγάλει το βιβλιάριο και τα λαμόγια που δέχονται πιθανόν να βγάλουν βιβλιάρια χωρίς τα δικαιολογητικά.Πόσο δύσκολο σου είναι να το κατανοήσεις;
Το ότι ο μπατζανάκης του γαμπρού της συμπεθέρας σου δουλεύει σε νοσοκομείο μου είναι αδιάφορο.Μπορεί να είναι ο καντινιέρης as far as i care.

Ειναι προισταμενος τμηματος δημοσιου νοσοκομειου....

antifa69

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2010
Like
0
Πόντοι
1

ειπα και γω να το ρωτήσω αλλά με πρόλαβες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom