Νέα

Τζαμί στην Πρωτεύουσα. Ποιά η γνώμη σας;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα GABOR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 66K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Εισθε υπερ της κατασκευης τζαμιου στην Αθηνα;

• Ναι

Ψήφοι: 16 21,9%
  • Οχι

Ψήφοι: 56 76,7%
  • ΔΞ/ΔΑ

Ψήφοι: 1 1,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    73

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
τα ευρωπαϊκά δικαστήρια τα λενε!
εσύ λέγε ό,τι θες!

επίσης η υπογραφή μας ως μέλος της ΕΕ, απαιτεί το σεβασμό των ανθρωπίνων δικαιωμάτων όλων!
φτιάξτε τέμενος απαιτεί η υπογραφή μας αυτη!

καλά τα λεφτάκια των ευρωπαών, αλλά τις υποχρεώσεις μας τις έχουμε γραμμένες ε?

Οι διεθνης συνθηκες λενε και αλλα πραγματα, αλλα δεν τα δεχεται η Τουρκια.
Η μουσουλμανοι της θρακης ειναι Ελληνες πολιτες, τι δουλεια εχει η Τουρκια και ανακατευεται?
Εσυ γιατι δεν κοιτας τα προβληματα των Ελληνων γενικα, αντι των μουσουλμανων?

Ακομα δεν απαντησες σε καποια ερωτηματα.

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.790
Πόντοι
6.035
Bρέ λεβέντη σε παρακολουθώ να παπαρολογείς ασύστολα και να εκφράζεις γνώμη επί παντός επιστητού.Αυτοί πού αποκαλείς "Τούρκοι" είναι Ελληνες πολίτες μουσουλμάνοι στό θρήσκευμα
και κατοικούν στην Θράκη.Εχουν ΟΛΑ τα δικαιώματα καί τίς υποχρεώσεις τών υπολοίπων Ελλήνων.
Αν δέν είναι κακό τί εθνικότητα έχεις;
ορισμενοι ναι αλλα υπαρχουν και αλλοι που λενε ειμαστε τουρκοι δες το βιντεο λιγο πιο πισω που εχω ανεβασει με τον αρχιμαλακα μουσουλμανο δημοσιογραφο ντεντε ελληνα μουσουλμανο δεν τον λεω γιατι απο μονος του αυτοαποκαλειται τουρκος.

Analyst

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2009
Like
1
Πόντοι
1
Εμείς δηλαδή γιατί να μην κοπτώμαστε πρώτα για την οικογενεία μας αλλά για τους αλλοδαπούς;;; :think:

Δεν αντελήφθην πάτερ το νόημα της δέησής σας.

Αλλά κι εσείς παππάς άνθρωπος, όλα να τα ζητάτε από το κράτος…

Φιλοξενείστε και κανένα μεταναστάκι εις τας οικίας σας, κατηχείσθε και κανένα άπορο…

antifa69

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2010
Like
0
Πόντοι
1
ας χωρεσει το μυαλο σου οτι αν καταργηθει η σαρια καταργηται και η  θεση του μουφτη....αρα δεν τιθεται θεμα εκλογης απο κανεναν.....ποιο ειναι το δυσκολο που δεν καταλαβαινεις;;;
μπερδεμένο σε βλέπω!
μουφτής είναι ο "αρχηγός" τους (το λεω απλά για να το καταλαβεις)!
ότι ηταν  Χριστοδουλος ήο καινουριος πώς λέγεται, για τους χριστιανούς της Ελλάδας.

Η διαδικασία που ακολουθείται σε όλους είναι η εκλογή του θρησκευτικού ηγέτη απ τους ίδιους τους πιστούς, ή εν πάσι περιπτώσι, όχι από αλλόθρησκους!

Η εφαρμογή της σαρία στην Ελλάδα, προσδίδει ΚΑΙ αρμοδιότητες δικαστή στον μουφτή (εκτος από θρησκευτικές αρμοδιότητες)
οπότε σύμφωνα με το σύνταγμα, πρέπει να διοριστεί απ το κράτος (ως δικαστής)!

αν καταργηθεί η σαρία, η Ελλάδα δεν έχει δικαιολογία για να επιβάλλει τον μουσουλμάνο μουφτή που επιθυμει!

αυτό φοβάται η Ελλάδα και δεν καταργεί τη σαρία, παρά τις καταδίκες!
οτι δηλ δεν θα έχει τον έλεγο του μουφτή!

το κατάλαβες τωρα ή...ακόμα?

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
παπαζόλη.. .αντε ξεκίνα το πιώμα.. πηγούλες δεν ζήτησες

" Σε ό,τι αφορά το θέμα του Μουφτήδων στη Θράκη, πρέπει να λεχθεί ότι ακόμη και στις χώρες όπου το Ισλάμ επικρατεί, ο Μουφτής διορίζεται καί δεν εκλέγεται. Στην ίδια την Τουρκία ο Μουφτής διορίζεται και παύεται από το Νομάρχη κατά την κρίση του. Ιερονομική ρήτρα του ισλαμικού νόμου προβλέπει ότι σε μη μουσουλμανική χώρα ο Μουφτής μπορεί να διορισθεί από την Πολιτεία εφόσον αυτή δεν αναμιγνύεται στα θρησκευτικά έθιμα των μουσουλμάνων. Στην Ελλάδα ο Μουφτής διορίζεται σύμφωνα με τα διεθνώς κρατούντα από τη Διοίκηση βάσει του νόμου ν. 1920 για τους “Μουσουλμάνους Θρησκευτικούς λειτουργούς”. Ο νόμος ορίζει τα προσόντα, τη διαδικασία διορισμού και παύσης του Μουφτή την υπηρεσιακή του κατάσταση, τα καθήκοντά του και τους κανόνες λειτουργίας των Μουφτειών. Ένας επιπρόσθετος λόγος για τον διορισμό του μουφτή εκ μέρους της διοίκησης, είναι ότι ασκεί ορισμένα δικαστικά καθήκοντα σε θέματα οικογενειακού και κληρονομικού δικαίου που αφορούν στις διαπροσωπικές σχέσεις των μουσουλμάνων. Ο Νομάρχης ορίζει την έναρξη διαδικασίας επιλογής, η οποία γίνεται από έγκριτους μουσουλμάνους και ο Μουφτής διορίζεται με προεδρικό διάταγμα, μετά από εισήγηση του Υπουργού Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων. Για πρώτη φορά το 1990 θεσπίστηκε ως απαραίτητο προσόν των υποψηφίων η κατοχή πανεπιστημιακού διπλώματος ισλαμικής θεολογίας. Ας σημειωθεί ότι από το 1923 μέχρι το 1990 οι Μουφτήδες διορίζονταν με έγγραφο της οικείας Νομαρχίας χωρίς ποτέ να έχουν εγερθεί αμφισβητήσεις. Οι ενέργειες των κ.κ. Μ. Αγγά και Ι. Σερήφ που προέκυψαν από μία παρωδία εκλογών το 1990, συνιστούν διωκόμενο ποινικό αδίκημα αντιποίησης αρχής του νομίμων Μουφτήδων Ξάνθης και Κομοτηνής, Σοφολογιότατων Μ.Σινίκογλου και Μ.Τζεμαλή. "

πηγή

Επισκέπτης
ορισμενοι ναι αλλα υπαρχουν και αλλοι που λενε ειμαστε τουρκοι δες το βιντεο λιγο πιο πισω που εχω ανεβασει με τον αρχιμαλακα μουσουλμανο δημοσιογραφο ντεντε ελληνα μουσουλμανο δεν τον λεω γιατι απο μονος του αυτοαποκαλειται τουρκος.
Το τραγικότερο δε είναι ότι ανεβαίνουν τα ποσοστά απήχησης τέτοιων μαλακέων!!!

Καλό λοιπόν θα ήταν αντί για εχθρό σου τον Τούρκο που διαμένει στην χώρα σου να τον βλέπεις φίλο!!!

Επισκέπτης

Τό γεγονός ότι ο αρχιπράκτορας Ντεντέ αυτοαποκαλείται Τούρκος είναι πολύ φυσιολογικό.

Επισκέπτης
παπαζόλη.. .αντε ξεκίνα το πιώμα.. πηγούλες δεν ζήτησες

" Σε ό,τι αφορά το θέμα του Μουφτήδων στη Θράκη, πρέπει να λεχθεί ότι ακόμη και στις χώρες όπου το Ισλάμ επικρατεί, ο Μουφτής διορίζεται καί δεν εκλέγεται. Στην ίδια την Τουρκία ο Μουφτής διορίζεται και παύεται από το Νομάρχη κατά την κρίση του. Ιερονομική ρήτρα του ισλαμικού νόμου προβλέπει ότι σε μη μουσουλμανική χώρα ο Μουφτής μπορεί να διορισθεί από την Πολιτεία εφόσον αυτή δεν αναμιγνύεται στα θρησκευτικά έθιμα των μουσουλμάνων. Στην Ελλάδα ο Μουφτής διορίζεται σύμφωνα με τα διεθνώς κρατούντα από τη Διοίκηση βάσει του νόμου ν. 1920 για τους “Μουσουλμάνους Θρησκευτικούς λειτουργούς”. Ο νόμος ορίζει τα προσόντα, τη διαδικασία διορισμού και παύσης του Μουφτή την υπηρεσιακή του κατάσταση, τα καθήκοντά του και τους κανόνες λειτουργίας των Μουφτειών. Ένας επιπρόσθετος λόγος για τον διορισμό του μουφτή εκ μέρους της διοίκησης, είναι ότι ασκεί ορισμένα δικαστικά καθήκοντα σε θέματα οικογενειακού και κληρονομικού δικαίου που αφορούν στις διαπροσωπικές σχέσεις των μουσουλμάνων. Ο Νομάρχης ορίζει την έναρξη διαδικασίας επιλογής, η οποία γίνεται από έγκριτους μουσουλμάνους και ο Μουφτής διορίζεται με προεδρικό διάταγμα, μετά από εισήγηση του Υπουργού Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων. Για πρώτη φορά το 1990 θεσπίστηκε ως απαραίτητο προσόν των υποψηφίων η κατοχή πανεπιστημιακού διπλώματος ισλαμικής θεολογίας. Ας σημειωθεί ότι από το 1923 μέχρι το 1990 οι Μουφτήδες διορίζονταν με έγγραφο της οικείας Νομαρχίας χωρίς ποτέ να έχουν εγερθεί αμφισβητήσεις. Οι ενέργειες των κ.κ. Μ. Αγγά και Ι. Σερήφ που προέκυψαν από μία παρωδία εκλογών το 1990, συνιστούν διωκόμενο ποινικό αδίκημα αντιποίησης αρχής του νομίμων Μουφτήδων Ξάνθης και Κομοτηνής, Σοφολογιότατων Μ.Σινίκογλου και Μ.Τζεμαλή. "

πηγή
Στο μόνο που συμφωνούμε βρήκες να ποστάρεις πηγή!!! :2funny: :2funny: :2funny:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
μπερδεμένο σε βλέπω!
μουφτής είναι ο "αρχηγός" τους (το λεω απλά για να το καταλαβεις)!
ότι ηταν  Χριστοδουλος ήο καινουριος πώς λέγεται, για τους χριστιανούς της Ελλάδας.

Η διαδικασία που ακολουθείται σε όλους είναι η εκλογή του θρησκευτικού ηγέτη απ τους ίδιους τους πιστούς, ή εν πάσι περιπτώσι, όχι από αλλόθρησκους!

Η εφαρμογή της σαρία στην Ελλάδα, προσδίδει ΚΑΙ αρμοδιότητες δικαστή στον μουφτή (εκτος από θρησκευτικές αρμοδιότητες)
οπότε σύμφωνα με το σύνταγμα, πρέπει να διοριστεί απ το κράτος (ως δικαστής)!

αν καταργηθεί η σαρία, η Ελλάδα δεν έχει δικαιολογία για να επιβάλλει τον μουσουλμάνο μουφτή που επιθυμει!

αυτό φοβάται η Ελλάδα και δεν καταργεί τη σαρία, παρά τις καταδίκες!
οτι δηλ δεν θα έχει τον έλεγο του μουφτή!

το κατάλαβες τωρα ή...ακόμα?

και στο κάτω κάτω της γραφής και ο Πατριάρχης της Κωνσταντινούπολης από τον Νομάρχη της περιοχής διορίζεται....

antifa69

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Bρέ λεβέντη σε παρακολουθώ να παπαρολογείς ασύστολα και να εκφράζεις γνώμη επί παντός επιστητού.Αυτοί πού αποκαλείς "Τούρκοι" είναι Ελληνες πολίτες μουσουλμάνοι στό θρήσκευμα
και κατοικούν στην Θράκη.Εχουν ΟΛΑ τα δικαιώματα καί τίς υποχρεώσεις τών υπολοίπων Ελλήνων.
Αν δέν είναι κακό τί εθνικότητα έχεις;
έλληνες πολίτες-τουρκικής εθνικής συνείδησης όμως!
και ο ελληνικό κράτος φοβάται να τους αναγνωρίσει ως τουρκική μειονότητα!

γιατί?

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.790
Πόντοι
6.035
Τό γεγονός ότι ο αρχιπράκτορας Ντεντέ αυτοαποκαλείται Τούρκος είναι πολύ φυσιολογικό.
δεν ξερω τι ρολο βαραει αλλα ειναι φανατικος και προκλητικος οσο δεν παιρνει και υπαρχουν πολλοι ομοιδεατες του στην θρακη.

antifa69

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Οι διεθνης συνθηκες λενε και αλλα πραγματα, αλλα δεν τα δεχεται η Τουρκια.
Η μουσουλμανοι της θρακης ειναι Ελληνες πολιτες, τι δουλεια εχει η Τουρκια και ανακατευεται?
Εσυ γιατι δεν κοιτας τα προβληματα των Ελληνων γενικα, αντι των μουσουλμανων?

Ακομα δεν απαντησες σε καποια ερωτηματα.

και επειδή δεν τα δέχεται το φασιστικό κράτος της Τουρκίας, πρέπει να μην τα δέχομαι και εγω ως έλληνας-δημοκράτης-μέλος της ΕΕ?

(ποια ερωτήματα δεν απάντησα?σε όλα απαντάω-αν προλάβω βέβαια, μια και έπεσα σε φασιστοφωλιά)

Επισκέπτης
Δεν αντελήφθην πάτερ το νόημα της δέησής σας.

Αλλά κι εσείς παππάς άνθρωπος, όλα να τα ζητάτε από το κράτος…

Φιλοξενείστε και κανένα μεταναστάκι εις τας οικίας σας, κατηχείσθε και κανένα άπορο
Δηλαδή να πεινάσω/πεθάνω εγώ για να ζήσει ο αλλοδαπός-άπορος,ρε δεν πάμε καλάαα!!! :headbang:

Sorry αγαπητέ αλλά αυτό δεν λέγεται αριστερός αλλά αυτοκτονικός!!! :P

Η πολιτεία πρέπει να φροντίζει εμένα κ αυτόν.

Αυτόν αν δεν μπορεί να έχει σύνορα.

Επισκέπτης
και επειδή δεν τα δέχεται το φασιστικό κράτος της Τουρκίας, πρέπει να μην τα δέχομαι και εγω ως έλληνας-δημοκράτης-μέλος της ΕΕ?

(ποια ερωτήματα δεν απάντησα?σε όλα απαντάω-αν προλάβω βέβαια, μια και έπεσα σε φασιστοφωλιά)
Υπερβάλεις!!! :2funny: :2funny: :2funny:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
για τον παπαζόλη αυτό

"Αυθαιρεσία-Αδιαφορία-Μεροληψία-Ατιμωρησία"

Ο Συνήγορος του Πολίτη Καταγγέλλει, ο Μουφτής της Κομοτηνής Επιβεβαιώνει

του Παναγιώτη Δημητρά

Στις 26 Απριλίου, ο Συνήγορος του Πολίτη παρουσίασε την ετήσια έκθεση πεπραγμένων του για το 1999, περιγράφοντας το "Γολγοθά του πολίτη" (Αυγή 27/4, σσ. 1 & 4). Για τα θέματα ανθρώπινων δικαιωμάτων διαπιστώνονταν πως η ελληνική διοίκηση αντιμετωπίζει τον πολίτη και ιδιαίτερα το μειονοτικό πολίτη με "αυθαιρεσία-αδιαφορία-μεροληψία-ατιμωρησία", όπως έγραψε η Ελευθεροτυπία (27/4 σσ. 18 & 47). Χρόνια τώρα, Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις έκαναν παρόμοιες διαπιστώσεις, για να κατηγορηθούν πανταχόθεν (και από την πολιτεία) για μεροληψία και υπερβολή, αν όχι για εξυπηρέτηση "αλλότριων συμφερόντων". Σήμερα έρχεται ο αρμοδιότερος φορέας της πολιτείας να τις επιβεβαιώσει…

Την ίδια ημέρα, ένας άλλος φορέας της πολιτείας, η επίσημη Μουφτεία της Κομοτηνής, έδινε μια γεύση κρατικής αυθαιρεσίας και μεροληψίας. Κατήγγειλε δημόσια πως η τοπική τοπογραφική υπηρεσία αμφισβητούσε το ιδιοκτησιακό καθεστώς έκτασης που ανήκει πάνω από … 500 χρόνια στα βακούφια της Κομοτηνής.

Το γεγονός ότι η Ελλάδα καταδικάστηκε πριν δύο χρόνια για ανάλογη υπόθεση αμφισβήτησης του ιδιοκτησιακού καθεστώτος έκτασης που επίσης εδώ και αιώνες ανήκει σε μιαν καθολική εκκλησία στην Κρήτη δεν φαίνεται να συγκίνησε κανέναν.

Ακολουθούν τα σχετικό απόσπασμα της Ελευθεροτυπίας και η ανακοίνωση της Μουφτείας, την οποία το Ελληνικό Παρατηρητήριο των Συμφωνιών του Ελσίνκι μετέφρασε επίσης στα αγγλικά και μοίρασε στις δύο ηλεκτρονικές λίστες, την ελληνική και τη βαλκανική. Την ανακοίνωση επίσης έθεσε υπόψη του Συνηγόρου του Πολίτη, ενώ συνέστησε στη Μουφτεία Κομοτηνής να προσφύγει στο Συνήγορο. Κανένα ελληνικό μέσο δεν αναφέρθηκε σε αυτή…

πηγή
ρε τι μου θυμίζει τι μου θυμίζει τι μου θυμίζει .. κάτι σαν βατοπέδι από την ανάποδη όμως....

Επισκέπτης
Όπως θα πρόσεξες,επειδή υπάρχει πολύ σκατό Ελληνικό αλλά και μουσουλμανικό,δεν πήρα θέση!!! :grin:

Hyper Observer

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Βιβλιαρια προνοιας τους δινουν...και ναι ρε φιλε, γιατι να πληρωνω εγω την περιθαλψη καποιου που επρεπε να εχει απελαθει?

Δεν ισχύει αυτό που λες.Τα δημόσια νοσοκομεία δεν παρέχουν ΔΩΡΕΑΝ νοσηλεία σε κανέναν ανασφάλιστο.Ούτε Έλληνα ούτε ξένο ούτε νόμιμο ούτε παράνομο.Αν κάποιος λαθρομετανάστης έχει τα λεφτά να νοσηλευτεί σε δημόσιο νοσοκομείο μαγκιά του και εσένα δε θα έπρεπε να σε αφορά γιατί δεν του το παρέχεις ούτε του το κάνεις δώρο.

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
Δεν ισχύει αυτό που λες.Τα δημόσια νοσοκομεία δεν παρέχουν ΔΩΡΕΑΝ νοσηλεία σε κανέναν ανασφάλιστο.Ούτε Έλληνα ούτε ξένο ούτε νόμιμο ούτε παράνομο.Αν κάποιος λαθρομετανάστης έχει τα λεφτά να νοσηλευτεί σε δημόσιο νοσοκομείο μαγκιά του και εσένα δε θα έπρεπε να σε αφορά γιατί δεν του το παρέχεις ούτε του το κάνεις δώρο.

Εισαι βαθια νυχτωμενος.Αποροι αλλοδαποι νοσηλευονται στα νοσοκομεια, με βιβλιαρια απο την προνοια. Ανθρωπος εντος της οικογενειας μου εργαζεται σε δημοσιο νοσοκομειο...

Επισκέπτης
Η συζήτηση είναι αρκετά ενδιαφέρουσα παρόλο πού έχει επεκταθεί σέ άσχετα ζητήματα.
Γιά μένα τό πολύ σημαντικό στοιχείο αυτής αλλά καί άλλων συζητήσεων είναι τό εξής:
οι αυτοαποκαλούμενοι "προοδευτικοί"-στην ουσία σκοταδιστές τού αισχίστου είδους-προκειμένου νά υπάρξουν καί νά λειτουργήσουν ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ νά χαρακτηρίσουν κάθε αντίθετη άποψη ως φασιστική/εθνικιστική/ρατσιστική κλπ.Με αυτόν τόν τρόπο δέν αντιλέγουν μέ επιχειρήματα στήν ουσία μιάς άποψης αλλά στόν χαρακτήρα πού μέ αυθαίρετο καί νεφελώδη τρόπο αυτοί απέδωσαν στόν αντιλέγοντα συνομιλητή τους.

Επιβάλλεται νά αναφέρω ότι η λέξη ΕΘΝΟΣ προέρχεται από τό ΕΘΟΣ, καί η λέξη ΕΘΟΣ από τήν λέξη ΗΘΟΣ.Κοινό ήθος λοιπόν.Αυτό σημαίνει ότι άν δέν ήμουν Ελληνας (δηλ. να έχω ηθική αρχή τον Λόγο, τό Μέτρο καί την Αρμονία) θάκοβα τό κεφάλι τού άπιστου πού διαφωνεί μαζί μου.
Τό γεγονός ότι τόσοι άνθρωποι καθόμαστε καί αναλώνουμε ενέργεια γιά τό άν θα πρέπει παράνομοι περαστικοί αλλόφυλλοι καί αλλοεθνείς νά ασκούν τυπικά (διότι ουσιαστικά τά ασκούν) τά θρησκευτικά τους καθήκοντα είναι δείγμα ΑΝΩΤΕΡΟΤΗΤΑΣ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ.
Νομίζετε ότι αυτή η συζήτηση θά μπορούσε να σταθεί σε ισλαμική χώρα;;;!!!

Eπί τού κυρίως θέματος έχω νά πώ τά παρακάτω:
-OΛΕΣ οι μονοθειστικές-μεσσιανικές θρησκείες βασίζονται στην βία καί τόν φανατισμό.Στην
θέση τής απόλαυσης και τής χαράς τοποθετούν τήν ενοχή καί τήν αμαρτία.
-Τό αξιακό σύστημα ΟΛΩΝ τών μονοθειστικών θρησκειών και ΚΥΡΙΩΣ τού Ισλάμ αντιβαίνει
ευθέως στό ήθος,στην ιστορία καί στον πολιτισμό τών Ελλήνων.
-Αρνούμαι νά συζητήσω μέ τήν κόρη μου τί είναι η κλειτοριδεκτομή.
-Αρνούμαι τόν απολυταρχισμό τής προσευχής.
-Είναι άτοπο να συζητάμε γιά συνταγματικά δικαιώματα ανθρώπων πού δέν εμπίπτουν  στό Σύνταγμα τών Ελλήνων.
-Οταν η χώρα μου  κλυδωνίζεται καί αγκομαχάει είναι ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ νά ασχολούμαι με τζαμιά καί ξυρισμένα -κατ' εντολήν τής θρησκείας- μουνιά.
-Ας τελειώνει επιτέλους η πάραμύθα τών αριστερών τού κώλου ότι όποιος αντιτίθεται στο χτίσιμο ενός ακόμη τζαμιού στην Ελλάδα είναι φανατικός χριστιανός ορθόδοξος.

Ερρωσθε

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
Η συζήτηση είναι αρκετά ενδιαφέρουσα παρόλο πού έχει επεκταθεί σέ άσχετα ζητήματα.
Γιά μένα τό πολύ σημαντικό στοιχείο αυτής αλλά καί άλλων συζητήσεων είναι τό εξής:
οι αυτοαποκαλούμενοι "προοδευτικοί"-στην ουσία σκοταδιστές τού αισχίστου είδους-προκειμένου νά υπάρξουν καί νά λειτουργήσουν ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ νά χαρακτηρίσουν κάθε αντίθετη άποψη ως φασιστική/εθνικιστική/ρατσιστική κλπ.Με αυτόν τόν τρόπο δέν αντιλέγουν μέ επιχειρήματα στήν ουσία μιάς άποψης αλλά στόν χαρακτήρα πού μέ αυθαίρετο καί νεφελώδη τρόπο αυτοί απέδωσαν στόν αντιλέγοντα συνομιλητή τους.

Επιβάλλεται νά αναφέρω ότι η λέξη ΕΘΝΟΣ προέρχεται από τό ΕΘΟΣ, καί η λέξη ΕΘΟΣ από τήν λέξη ΗΘΟΣ.Κοινό ήθος λοιπόν.Αυτό σημαίνει ότι άν δέν ήμουν Ελληνας (δηλ. να έχω ηθική αρχή τον Λόγο, τό Μέτρο καί την Αρμονία) θάκοβα τό κεφάλι τού άπιστου πού διαφωνεί μαζί μου.
Τό γεγονός ότι τόσοι άνθρωποι καθόμαστε καί αναλώνουμε ενέργεια γιά τό άν θα πρέπει παράνομοι περαστικοί αλλόφυλλοι καί αλλοεθνείς νά ασκούν τυπικά (διότι ουσιαστικά τά ασκούν) τά θρησκευτικά τους καθήκοντα είναι δείγμα ΑΝΩΤΕΡΟΤΗΤΑΣ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ.
Νομίζετε ότι αυτή η συζήτηση θά μπορούσε να σταθεί σε ισλαμική χώρα;;;!!!

Eπί τού κυρίως θέματος έχω νά πώ τά παρακάτω:
-OΛΕΣ οι μονοθειστικές-μεσσιανικές θρησκείες βασίζονται στην βία καί τόν φανατισμό.Στην
θέση τής απόλαυσης και τής χαράς τοποθετούν τήν ενοχή καί τήν αμαρτία.
-Τό αξιακό σύστημα ΟΛΩΝ τών μονοθειστικών θρησκειών και ΚΥΡΙΩΣ τού Ισλάμ αντιβαίνει
ευθέως στό ήθος,στην ιστορία καί στον πολιτισμό τών Ελλήνων.
-Αρνούμαι νά συζητήσω μέ τήν κόρη μου τί είναι η κλειτοριδεκτομή.
-Αρνούμαι τόν απολυταρχισμό τής προσευχής.
-Είναι άτοπο να συζητάμε γιά συνταγματικά δικαιώματα ανθρώπων πού δέν εμπίπτουν  στό Σύνταγμα τών Ελλήνων.
-Οταν η χώρα μου  κλυδωνίζεται καί αγκομαχάει είναι ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ νά ασχολούμαι με τζαμιά καί ξυρισμένα -κατ' εντολήν τής θρησκείας- μουνιά.
-Ας τελειώνει επιτέλους η πάραμύθα τών αριστερών τού κώλου ότι όποιος αντιτίθεται στο χτίσιμο ενός ακόμη τζαμιού στην Ελλάδα είναι φανατικός χριστιανός ορθόδοξος.

Ερρωσθε

σωστος...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom