Νέα

Τύπος σκοτώνει πεθερά, γυναίκα και την τρίχρονη κορούλα του

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 246
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
Διαισθάνομαι τον κίνδυνο του να υπάρχει από ένα όπλο σε κάθε Ελληνικό σπίτι. Είναι κάτι που εσύ δεν μπορείς να καταλάβεις. Αδυναμία κατανόησης. Συμβαίνει.

Σε εκατοντάδες χιλιαδες ελληνικά σπίτια υπάρχουν όπλα. Κ σπάνια συμβαίνει κάτι. Αδυναμία κατανόησης. Συμβαίνει.

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Περιμενες να αποθεωσουμε αυτον που εξετελεσε την κορη του τύπε ή εστω να του δωσουμε ελαφρυντικα? Μπα.

Κάποια αναγνώριση της αιτίας που τον οδήγησε σε αυτή την τραγωδία. Τέτοιες σάπιες πεθερές δεν παίζουν πουθενά αλλού, μόνο στην ελλάδα.

Όταν γίνονται αυτά από την πλευρά των γυναικών, όλοι με την καλή κουβέντα στο στόμα είναι και δικαιολογούν τα πάντα!

Επισκέπτης
Τύπε δεν έχεις ακούσει ποτέ τον όρο Blitzkrieg (πόλεμος αστραπή); Αυτό που είπα ήταν ότι υπάρχουν αμέτρητα παραδείγματα γυναικών που κάνουν αίσχη και κάποιοι τα αγνοείται και λέτε φεμινιστικές μαλακίες του στυλ "μισογυνισμός" και τα σχετικά.

Συμφωνώ. Άλλα είναι διαφορετικός ο μισογυνισμός να λες "όλες είναι καργιόλες" και διαφορετικός να καθαρίζεις τρείς γυναίκες μέσα σε μία νύχτα για οποιαδήποτε αφορμή. Ξέρεις, ο καθένας μας ερμηνεύει τη λέξη "μισογυνισμός" με βάση το δικό του μυαλό. Έχω φίλο κολλημένο, ποτέ δεν κατηγορώ τις γυναίκες μπροστά του γιατί ξέρω ότι ίσως δημιουργώ έτσι πρόβλημα στην κακόμοιρη τη γυναίκα του

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
ουτε στις ηπα δεν υπαρχει ένα οπλο σε κάθε σπιτι, μην παιρνετε τα ακρα για να δημιουργήσετε εντυπώσεις.
εκει που ειχαν οπλοφορια ειχαν και καποια ατυχηματα αλλα συνολικα οι νεκροι αθωοι ηταν πολλοι λιγοτεροι απο οτι εκει που απαγορευεται.
αρα συμφερει για να μειωθει η εγκληματικοτητα και να πεθανουν και λιγα καθαρματα οχι μονο αθωοι να πεθαινουν οπως τωρα.

παστεριωνω το γαλα μειωθηκαν τα χαλασμένα γαλατα και οι δηλητηριασεις, μειωθηκαν και καποια οφελιμα συστατικα του γαλακτος. ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΟ ΤΟ ΕΦΑΡΜΟΖΩ.

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
πάντως πήγε ειδικος ψυχιατρος στους μπάτσους και αφαίρεσε το όπλο απο 300 καραβαναδες επειδή τους βρήκε λιγο πειραγμένους ...και καλά τους έκανε , αλλά πάντα πρέπει να θρηνήσουμε θύματα πρώτα

Επισκέπτης
ουτε στις ηπα δεν υπαρχει ένα οπλο σε κάθε σπιτι, μην παιρνετε τα ακρα για να δημιουργήσετε εντυπώσεις.
εκει που ειχαν οπλοφορια ειχαν και καποια ατυχηματα αλλα συνολικα οι νεκροι αθωοι ηταν πολλοι λιγοτεροι απο οτι εκει που απαγορευεται.
αρα συμφερει για να μειωθει η εγκληματικοτητα και να πεθανουν και λιγα καθαρματα οχι μονο αθωοι να πεθαινουν οπως τωρα.

παστεριωνω το γαλα μειωθηκαν τα χαλασμένα γαλατα και οι δηλητηριασεις, μειωθηκαν και καποια οφελιμα συστατικα του γαλακτος. ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΟ ΤΟ ΕΦΑΡΜΟΖΩ.

Μέχρι που έχει φτάσει η επιχειρηματολογία για την οπλοκατοχή, μέχρι την παστερίωση του γάλακτος.
Ανυπομονώ για την εποχή που όλοι εσείς που υποστηρίζετε την οπλοκατοχή θα γίνετε σερίφηδες στις γειτονιές σας, θα κάθεστε με σβηστά τα φώτα στο παράθυρο και θα προσεύχεστε να δείτε κάποιον να κάνει κάτι παράνομο - να σας δωθεί η αφορμή να "καθαρίσετε"

Δεν τα έχω μαζί σου φίλε, γενικά μιλάω

Επισκέπτης
Μέχρι πάντως να επιτραπεί η οπλοκατοχή, νομίζω ότι θα είστε μία χαρά με κάτι τέτοιο. Δεδομένου ότι δεν θα σας δωθεί ποτέ η ευκαιρία να χρησιμοποήσετε ένα αληθινό όπλο, όπως ίσως εύχεστε, η συγκεκριμένη πρόταση είναι πολύ πιο κατάλληλη και κάνει και γκραν γκραν για άπειρες ώρες παιχνιδιού.
Καληνύχτα σας, όποτε βρίσκομαι σε συζήτηση με υποστηρικτές της οπλοκατοχής, αποχωρώ.

Συνημμένα

• 6906166000660-huge.jpg
    6906166000660-huge.jpg
    187,3 KB · Εμφανίσεις: 8

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
Ενάμιση με δυο εκατομμύρια κυνηγετικά όπλα στην Ελλάδα πριν δέκα χρόνια!!!www.kathimerini.gr/311547/article/epikairothta/ellada/aperanto-oplostasio-h-ellas](σε άρθρο του 08)[/url] με το πιο πρόχειρο ψάξιμο που θα μπορούσα να κάνω κ κάποιοι ακόμη ασχολούνται με την οπλοκατοχή που αποτελεί πρόβλημα.

Επειδή ένας βλάχος χωροφύλακας, κομματικός παρατρεχάμενος, θίχτηκε από κάποιο υποτιμητικό σχόλιο της πεθεράς του κ δεν μπόρεσε να το διαχειριστεί ως άνδρας και ως ώριμος άνθρωπος.

Τα λόγια είναι περιττά πραγματικά.

BLITZKRIEGER

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2017
Κριτικές
4
Like
297
Πόντοι
36
Συμφωνώ. Άλλα είναι διαφορετικός ο μισογυνισμός να λες "όλες είναι καργιόλες" και διαφορετικός να καθαρίζεις τρείς γυναίκες μέσα σε μία νύχτα για οποιαδήποτε αφορμή. Ξέρεις, ο καθένας μας ερμηνεύει τη λέξη "μισογυνισμός" με βάση το δικό του μυαλό. Έχω φίλο κολλημένο, ποτέ δεν κατηγορώ τις γυναίκες μπροστά του γιατί ξέρω ότι ίσως δημιουργώ έτσι πρόβλημα στην κακόμοιρη τη γυναίκα του

Το ότι το θύμα ενός εγκλήματος είναι γυναίκα δεν σημαίνει ότι ο δράστης την έβλαψε λόγω του φύλου της.

Επισκέπτης
Ενάμιση με δυο εκατομμύρια κυνηγετικά όπλα στην Ελλάδα πριν δέκα χρόνια!!!www.kathimerini.gr/311547/article/epikairothta/ellada/aperanto-oplostasio-h-ellas](σε άρθρο του 08)[/url] με το πιο πρόχειρο ψάξιμο που θα μπορούσα να κάνω κ κάποιοι ακόμη ασχολούνται με την οπλοκατοχή που αποτελεί πρόβλημα.

Επειδή ένας βλάχος χωροφύλακας, κομματικός παρατρεχάμενος, θίχτηκε από κάποιο υποτιμητικό σχόλιο της πεθεράς του κ δεν μπόρεσε να το διαχειριστεί ως άνδρας και ως ώριμος άνθρωπος.

Τα λόγια είναι περιττά πραγματικά.

Ειλικρινά τώρα, πες μου πόσους ανθρώπους γνωρίζεις με την παραπάνω περιγραφή. Είμαι σίγουρος πολλούς. Και εγώ γνωρίζω αρκετούς. Τους εμπιστευόσουν από ένα όπλο?

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
Ειλικρινά τώρα, πες μου πόσους ανθρώπους γνωρίζεις με την παραπάνω περιγραφή. Είμαι σίγουρος πολλούς. Και εγώ γνωρίζω αρκετούς. Τους εμπιστευόσουν από ένα όπλο?

Εχουν ήδη τύπε. Αυτό είναι που δεν μπορείς να διαχειριστείς με την σειρά σου.
Τι να κάνουμε. Συμβαίνει.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
εγω γνωρίζω λιγους.
και γνωρίζω πολλους περισσοτερος που τους ετυχε καποια στιγμη να χρειαστουν οπλο για αυτοαμυνα, αλλα οι ηλιθιοι νομοι τους το εκαναν δυσκολο και τωρα είναι νεκροι.

επειδή πεθαινουν 10 αθωοι από κακη χρηση των οπλων δεν θα αφήνουμε και αλλους 100 αθωους να σκοτωθουν από ελλειψη οπλων

Επισκέπτης
εγω γνωρίζω λιγους.
και γνωρίζω πολλους περισσοτερος που τους ετυχε καποια στιγμη να χρειαστουν οπλο για αυτοαμυνα, αλλα οι ηλιθιοι νομοι τους το εκαναν δυσκολο και τωρα είναι νεκροι.

Πού ζεις τύπε? Στο Μπρονξ?

Yuma

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2015
Like
44
Πόντοι
16
Όπως έχω ξαναπεί, όσο ή όπλοκατοχή γιά τόν λαό είναι παράνομη, μόνο οί παράνολοι θά έχουν όπλα.

loafer

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2017
Κριτικές
6
Like
99
Πόντοι
1
Παντως εκει στο Αγρινιο και τις περιξ περιοχες δεν ζουν και οι καλυτεροι ανθρωποι! θυμασστε εκεινον που σκοτωσε 5 ανθρωπους επειδη πατησαν το χωραφι του? Αγρινωτης ηταν..για να μην πω για τους οπαδους του παναιτωλικου που μεχρι αυτια διαιτητων τρωνε!!  :S :S :S

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom