- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 164
- Πόντοι
- 166
Με τσουβαλιαζεις με τον Τζωνη ρε τύπε? Βαρυ.
Κάτι έπρεπε να πει κ αυτός ο έρμος. Θίχτηκε εμμέσως ο τέως πρωθυπουργός βλέπεις. Δύσκολες καταστάσεις.
Με τσουβαλιαζεις με τον Τζωνη ρε τύπε? Βαρυ.
Δυο σφαίρες στον αέρα-τρεις στην πεθερά-δυο στην γυναίκα του-μια στο παιδί.
Εκανα τροποποίηση τυπε, ελληνες δημοσιογραφοι...για το πεοςΝομίζω ότι η γυναίκα ήταν η πρώτη κ ισως έτσι αιτιολογείται κ η τριάρα . Η πεθερά έτρεξε να ξεφύγει.
Αυτός μιάμιση ώρα μετά...
Ναι, αν παρατηρήσετε το μπαλκόνι - τα σχέδια μοιάζουν με μαιάνδρους, φαντάζομαι τη μάχη που θα είχε κάνει η γυναίκα του για να μην μπουν οι μαίανδροι. Και ναι έχει κοψιά φασιστόμουτρου.
Η φτώχια έσπρωξε το μουνοσκυλο υπάνθρωπο να βιάσει τη Μυρτώ και να της σπάσει τα μούτρα στα βράχια?
Ρε άντε απο δω ρε μη σου πω τίποτα!
Τωρα που το σκεφτομαι, και στο πρώτο μας σπιτι στην Αθήνα που μπηκα με τους γονεις μου το 1977, μαιανδρους ειχε στο μπαλκονι. Το τωρινο εχει κατι ρομβους, φαντασου το 2070 να υπαρχει κομμα με συμβολα ρομβους και να κανουν καποιοι παραλληλισμους.εγω νομιζω για να ηταν τοσα χρονια φρουρα του σιμητη μαλλον ηταν ΠΑΣΟΚ βυσμα. μαιανδρους μπορει να εβαλε η πεθερα του πριν 20 χρονια πριν καν γινουν γνωστοι ως συμβολα των χρυσαυγιτων.
Για το θέμα της οπλοκατοχής συμφωνώ με Αλεξ71.
Δηλαδη αν γνωρισουμε καλυτερα και τους Ισλαμοφασίστες θα τους αγαπησουμε?Τύπε πραγματικά τώρα, αφήνω κατά μέρος το οπλοφοβικό σχόλιο, οκ κατανοητό, ότι δεν το γνωρίζετε το φοβάστε.
Τύπε πραγματικά τώρα, αφήνω κατά μέρος το οπλοφοβικό σχόλιο, οκ κατανοητό, ότι δεν το γνωρίζετε το φοβάστε.
Αλλά: Πόσο πιθανό είναι ο Σημίτης να διαλέξει για σωματοφύλακα του και να τον διατηρεί επι 20ετία σε αυτήν την θέση κάποιον μη κομματικά απόλυτα συμβατό άνθρωπο;
Δηλαδη αν γνωρισουμε καλυτερα και τους Ισλαμοφασίστες θα τους αγαπησουμε?
Τωρα που το σκεφτομαι, και στο πρώτο μας σπιτι στην Αθήνα που μπηκα με τους γονεις μου το 1977, μαιανδρους ειχε στο μπαλκονι. Το τωρινο εχει κατι ρομβους, φαντασου το 2070 να υπαρχει κομμα με συμβολα ρομβους και να κανουν καποιοι παραλληλισμους.
Τωρα μου θυμισες τον αειμνηστο Λακη, που δεν με θεωρουσε αρκετα δεξιο.Ενδεχομένως. Απο ψηφοφόρους του Σημίτη και τους πατέρα της Ζωής όλα τα περιμένω.
Καταρχήν δεν δέχομαι τον όρο "οπλοφοβικός" τύπε. Έχω υπηρετήσει στις ειδικές δυνάμεις στην σχολή αλεξιπτωτιστών στον Ασπρόπυργο και δεν φοβάμαι τα όπλα. Φοβάμαι τον συνδυασμό ΜΑΛΑΚΑΣ+ΟΠΛΟ και εδώ στην Ελλαδίτσα υπάρχουν πολλοί μαλάκες. Οπότε τα περί "οπλοφοβίας" κόψτα.
Στο δεύτερο ερώτημα να σου πω ότι πολλοί έχουν τη φασιστομαλακία σαν "δεύτερη" κρυφή ιδεολογία. Ο τύπος φαίνεται πρασινοφρουρός, άλλα πιθανά να έριχνε το ψηφαλάκι του στα Χρυσά Αυγά
Περιμενες να αποθεωσουμε αυτον που εξετελεσε την κορη του τύπε ή εστω να του δωσουμε ελαφρυντικα? Μπα.Λίγο διάβασα και απογοητεύτηκα. Γιατί εδώ υποτίθεται ότι γράφουν άνδρες και περίμενα κάτι διαφορετικό από αυτά που λέγονται στην εκπομπή της Τατιάνας. Τα ίδια και χειρότερα όμως. Για την ελλεηνίδα πεθερά που τον τρέλανε τον άνθρωπο , κανείς δεν λέει τίποτε.
Μπλιτζιμιτζικριέγκερ, όχι δεν κατάλαβα, χρειάζομαι επεξήγηση. Μπαίνετε στα threads και πετάτε μία δήθεν σοφιστικέ ειρωνεία και τα γαμάτε ολίγον.
Υπηρέτησες εκεί αλλά έχεις δεύτερη κρυφή ιδεολογία. Οπλοφοβική. Συμβαίνει.