Νέα

Τύπος σκοτώνει πεθερά, γυναίκα και την τρίχρονη κορούλα του

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 246
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
Δυο σφαίρες στον αέρα-τρεις στην πεθερά-δυο στην γυναίκα του-μια στο παιδί.

Νομίζω ότι η γυναίκα ήταν η πρώτη κ ισως έτσι αιτιολογείται κ η τριάρα . Η πεθερά έτρεξε να ξεφύγει.
Αυτός μιάμιση ώρα μετά...

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.970
Πόντοι
9.931
Νομίζω ότι η γυναίκα ήταν η πρώτη κ ισως έτσι αιτιολογείται κ η τριάρα . Η πεθερά έτρεξε να ξεφύγει.
Αυτός μιάμιση ώρα μετά...
Εκανα τροποποίηση τυπε, ελληνες δημοσιογραφοι...για το πεος

Επισκέπτης
:jerking: Κλασσικός λεβεντομαλάκας ο τύπος. Τυπικός στη δουλειά του και τα λοιπά και τα λοιπά.

:think: Ναι, αν παρατηρήσετε το μπαλκόνι - τα σχέδια μοιάζουν με μαιάνδρους, φαντάζομαι τη μάχη που θα είχε κάνει η γυναίκα του για να μην μπουν οι μαίανδροι. Και ναι έχει κοψιά φασιστόμουτρου.

:uglystupid: Μπλιτζιμιτζικριέγκερ, όχι δεν κατάλαβα, χρειάζομαι επεξήγηση. Μπαίνετε στα threads και πετάτε μία δήθεν σοφιστικέ ειρωνεία και τα γαμάτε ολίγον.

:idiot: Όσοι είστε υπέρ της οπλοκατοχής κλπ (βλέπε Αμέρικα) είστε λάθος, άλλα δεν θα μπω στον κόπο να το συζητήσω, με τα γνωστά ηλίθια επιχειρήματα "και τα αμάξια σκοτώνουν άλλα δεν απαγορεύονται"

:- Και για να σας προλάβω μην αρχίσετε να λέτε μαλακίες ότι είμαι συριζαίος και άπλυτος κλπ να σας πω ότι σιχαίνομαι τους Αριστερούς/Συριζαίους/τα Αναρχοκομμούνια κλπ ακριβώς όσο σιχαίνομαι και τους φασίστες

Και για το τέλος μία ερώτηση: Το επώνυμο της γυναίκας ήταν  :priest: "Χερουβείμ". Από πού μπορεί να προέρχεται ένα τέτοιο επώνυμο;

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
Βtw τρίτος ένστολος παιδοκτόνος μέσα σε λίγους μήνες

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
εγω νομιζω για να ηταν τοσα χρονια φρουρα του σιμητη μαλλον ηταν ΠΑΣΟΚ βυσμα. μαιανδρους μπορει να εβαλε η πεθερα του πριν 20 χρονια πριν καν γινουν γνωστοι ως συμβολα των χρυσαυγιτων.

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
:think: Ναι, αν παρατηρήσετε το μπαλκόνι - τα σχέδια μοιάζουν με μαιάνδρους, φαντάζομαι τη μάχη που θα είχε κάνει η γυναίκα του για να μην μπουν οι μαίανδροι. Και ναι έχει κοψιά φασιστόμουτρου.

Τύπε πραγματικά τώρα, αφήνω κατά μέρος το οπλοφοβικό σχόλιο, οκ κατανοητό, ότι δεν το γνωρίζετε το φοβάστε.
Αλλά: Πόσο πιθανό είναι ο Σημίτης να διαλέξει για σωματοφύλακα του και να τον διατηρεί επι 20ετία σε αυτήν την θέση κάποιον μη κομματικά απόλυτα συμβατό άνθρωπο;

Bleach

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Φεβ 2008
Κριτικές
31
Like
4.259
Πόντοι
5.595
Η φτώχια έσπρωξε το μουνοσκυλο υπάνθρωπο να βιάσει τη Μυρτώ και να της σπάσει τα μούτρα στα βράχια?

Ρε άντε απο δω ρε μη σου πω τίποτα!

Μουνοσκυλο , υπανθρωπο θα έλεγες όμως και τον συμπατριώτη σου που σκότωσε γυναίκα,πεθερά και παιδί; Ή τον συμπατριώτη σου τον μανάβη που βίασε και έκαψε την κοπέλα πριν κάτι χρόνια;
Ναι η φτώχια (άρα η αμορφωσια και τόσα επακόλουθα της ) ευθύνονται για πολλά. και για βιασμούς και για πολλά.
Όχι, δεν είναι όλοι οι φτωχοί εγκληματίες, αλλά οι φτωχοί έχουν περισσότερες πιθανότητες να κάνουν εγκλημα.. Και οι πλούσιοι βιάζουν ,σκοτώνουν κλπ (και φυσικά κάνουν αλλού είδους εγκλήματα, τα οποία είναι αποδεκτά από πολλούς ...πατριώτες εδω μέσα, όπως απάτες,φοροδιαφυγή, ξέπλυμα κλπ) αλλα γενικά οι λούμπεν κάνουν τα εγκλήματα τα οποία τρομάζουν τον κόσμο.
Στον άλλο που λέει ότι φοβάται να κυκλοφορήσει απαντώ ότι δεν είσαι ρατσιστής επειδή φοβάσαι, κι εγώ φοβάμαι.Αλλα αν δω ένα πακιστανακι ή μια γυναίκα με μαντίλα ή έναν κακομοιρη Πακιστανό στο δρόμο να κάνει τη δουλειά του δεν θα τους θεωρήσω ντε φάκτο εγκληματίες , δηλαδή εκ γενετής και δεν θα θέλω να είχαν πνιγεί στο Αιγαίο.

Για το θέμα της οπλοκατοχής συμφωνώ με Αλεξ71.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
εγω νομιζω για να ηταν τοσα χρονια φρουρα του σιμητη μαλλον ηταν ΠΑΣΟΚ βυσμα. μαιανδρους μπορει να εβαλε η πεθερα του πριν 20 χρονια πριν καν γινουν γνωστοι ως συμβολα των χρυσαυγιτων.
Τωρα που το σκεφτομαι, και στο πρώτο μας σπιτι στην Αθήνα που μπηκα με τους γονεις μου το 1977, μαιανδρους ειχε στο μπαλκονι. Το τωρινο εχει κατι ρομβους, φαντασου το 2070 να υπαρχει κομμα με συμβολα ρομβους και να κανουν καποιοι παραλληλισμους.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Τύπε πραγματικά τώρα, αφήνω κατά μέρος το οπλοφοβικό σχόλιο, οκ κατανοητό, ότι δεν το γνωρίζετε το φοβάστε.
Δηλαδη αν γνωρισουμε καλυτερα και τους Ισλαμοφασίστες θα τους αγαπησουμε?

Επισκέπτης
Αλλά: Πόσο πιθανό είναι ο Σημίτης να διαλέξει για σωματοφύλακα του και να τον διατηρεί επι 20ετία σε αυτήν την θέση κάποιον μη κομματικά απόλυτα συμβατό άνθρωπο;

Καταρχήν δεν δέχομαι τον όρο "οπλοφοβικός" τύπε. Έχω υπηρετήσει στις ειδικές δυνάμεις στην σχολή αλεξιπτωτιστών στον Ασπρόπυργο και δεν φοβάμαι τα όπλα, μην σου πω ότι μου αρέσουν κι όλας. Φοβάμαι τον συνδυασμό ΜΑΛΑΚΑΣ+ΟΠΛΟ και εδώ στην Ελλαδίτσα υπάρχουν πολλοί μαλάκες. Οπότε τα περί "οπλοφοβίας" κόψτα.

Στο δεύτερο ερώτημα να σου πω ότι πολλοί έχουν τη φασιστομαλακία σαν "δεύτερη" κρυφή ιδεολογία. Ο τύπος φαίνεται πρασινοφρουρός, άλλα πιθανά να έριχνε το ψηφαλάκι του στα Χρυσά Αυγά

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
Δηλαδη αν γνωρισουμε καλυτερα και τους Ισλαμοφασίστες θα τους αγαπησουμε?

Ενδεχομένως. Απο ψηφοφόρους του Σημίτη και τους πατέρα της Ζωής όλα τα περιμένω.

Επισκέπτης
Τωρα που το σκεφτομαι, και στο πρώτο μας σπιτι στην Αθήνα που μπηκα με τους γονεις μου το 1977, μαιανδρους ειχε στο μπαλκονι. Το τωρινο εχει κατι ρομβους, φαντασου το 2070 να υπαρχει κομμα με συμβολα ρομβους και να κανουν καποιοι παραλληλισμους.

Ρε παιδιά πού το βρίσκετε το κέφι? Το σπίτι φαίνεται πρόσφατα ανακαινισμένο (τελείως διαφορετικό από το υπόλοιπο διώροφο και η αισθητική είναι τέτοιου τύπου, πως να το κάνουμε δηλαδή

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
Καταρχήν δεν δέχομαι τον όρο "οπλοφοβικός" τύπε. Έχω υπηρετήσει στις ειδικές δυνάμεις στην σχολή αλεξιπτωτιστών στον Ασπρόπυργο και δεν φοβάμαι τα όπλα. Φοβάμαι τον συνδυασμό ΜΑΛΑΚΑΣ+ΟΠΛΟ και εδώ στην Ελλαδίτσα υπάρχουν πολλοί μαλάκες. Οπότε τα περί "οπλοφοβίας" κόψτα.

Στο δεύτερο ερώτημα να σου πω ότι πολλοί έχουν τη φασιστομαλακία σαν "δεύτερη" κρυφή ιδεολογία. Ο τύπος φαίνεται πρασινοφρουρός, άλλα πιθανά να έριχνε το ψηφαλάκι του στα Χρυσά Αυγά

Υπηρέτησες εκεί αλλά έχεις δεύτερη κρυφή ιδεολογία. Οπλοφοβική. Συμβαίνει.

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Λίγο διάβασα και απογοητεύτηκα. Γιατί εδώ υποτίθεται ότι γράφουν άνδρες και περίμενα κάτι διαφορετικό από αυτά που λέγονται στην εκπομπή της Τατιάνας. Τα ίδια και χειρότερα όμως. Για την ελλεηνίδα πεθερά που τον τρέλανε τον άνθρωπο , κανείς δεν λέει τίποτε.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Λίγο διάβασα και απογοητεύτηκα. Γιατί εδώ υποτίθεται ότι γράφουν άνδρες και περίμενα κάτι διαφορετικό από αυτά που λέγονται στην εκπομπή της Τατιάνας. Τα ίδια και χειρότερα όμως. Για την ελλεηνίδα πεθερά που τον τρέλανε τον άνθρωπο , κανείς δεν λέει τίποτε.
Περιμενες να αποθεωσουμε αυτον που εξετελεσε την κορη του τύπε ή εστω να του δωσουμε ελαφρυντικα? Μπα.

BLITZKRIEGER

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2017
Κριτικές
4
Like
297
Πόντοι
36
:uglystupid: Μπλιτζιμιτζικριέγκερ, όχι δεν κατάλαβα, χρειάζομαι επεξήγηση. Μπαίνετε στα threads και πετάτε μία δήθεν σοφιστικέ ειρωνεία και τα γαμάτε ολίγον.

Τύπε δεν έχεις ακούσει ποτέ τον όρο Blitzkrieg (πόλεμος αστραπή); Αυτό που είπα ήταν ότι υπάρχουν αμέτρητα παραδείγματα γυναικών που κάνουν αίσχη και κάποιοι τα αγνοείται και λέτε φεμινιστικές μαλακίες του στυλ "μισογυνισμός" και τα σχετικά.

Επισκέπτης
Υπηρέτησες εκεί αλλά έχεις δεύτερη κρυφή ιδεολογία. Οπλοφοβική. Συμβαίνει.

Διαισθάνομαι τον κίνδυνο του να υπάρχει από ένα όπλο σε κάθε Ελληνικό σπίτι. Είναι κάτι που εσύ δεν μπορείς να καταλάβεις. Αδυναμία κατανόησης. Συμβαίνει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom