Νέα

Τύπος σκοτώνει πεθερά, γυναίκα και την τρίχρονη κορούλα του

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 246
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

dinos34

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2016
Κριτικές
17
Like
1.006
Πόντοι
1.026
Άσε βρε καραγκιοζακο. πήρες παράθεση τη λέξη σκουπίδι και μου κόλλησες ότι την απεύθυνα σε σένα. Θιχτηκες κιολας, θα το γυρίσεις και στο επίπεδο τώρα και το ήθος.Ολη η υφήλιος τους ακροδεξιούς τους αποκαλεί φασιστες (όλη όμως) και εσύ θες να το παίξεις και Κυρία. τραβα τώρα να μου γράψεις καμια έτοιμη απάντηση από τον Βορίδη, όχι μόνο Άδωνι.

Ποια "υφήλιος" ακριβως αποκαλεί την "ακροδεξιά" ως "φασίστες"??

Αυτοί που παραλίγο να βγάλουν πρόεδρο στη Γαλλία μια τέτοια "φασιστρια", αυτοι που εχουν "πλανητάρχη" ενα τέτοιο? Αυτοι που εχουν κυβέρνηση τέτοια οπως στην Αυστρία?

Σε ποια "υφήλιο" ζεις ρε χιονονιφάδα???

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Έτσι γίνεται και στην Ελβετία τύπε πράγματι. Στην ελληνική επαρχία δε που κάθε σπίτι έχει από δυο/τρείς καραμπίνες δεν το συζητάω καν...
Καλά γενικά δεν σου αλλαζει άποψη εσένα κανείς έτσι κ αλλιώς. Εδώ τα γραπτά σου παραθέτουμε και μας βγάζεις παλαβούς. Δεν τρέχει τπτ.
Περιεργως ομως η Ελληνικη Πολιτεια επι δεκαετιες συμφωνει μαζι μου. Αρα μαλλον εγω εκφραζω την κρατούσα αποψη.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Μετρώνται οι κλασσικοί δείκτες εγκληματικότητας, δηλαδή δολοφονίες, ληστείες, κλοπές, βιασμοί κλπ.
Δηλαδη ουσιαστικα τα εγκληματα κατα της σωματικης ακεραιοτητας και της ιδιωτικης περιουσιας.

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
Περιεργως ομως η Ελληνικη Πολιτεια επι δεκαετιες συμφωνει μαζι μου. Αρα μαλλον εγω εκφραζω την κρατούσα αποψη.

Περιέργως αν και νομικός δεν μπορείς να διακρίνεις την έννοια  οπλοκατοχή κ οπλοφορία.
Οπλοκατοχή επιτρέπεται βεβαίως κ για αυτό έχουμε εκατομμύρια κυνηγητικά κ όχι μόνο.

Κ βέβαια εκφράζεις την οπλοφοβική κρατούσα άποψη. Γενικά αυτή η χώρα έχει πολύ πετυχημένες κρατούσες απόψεις για αυτό τα πάει πολυ καλά σε κάθε επίπεδο άλλωστε.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Στην ελληνική επαρχία δε που κάθε σπίτι έχει από δυο/τρείς καραμπίνες δεν το συζητάω καν...
Η καραμπινα πρεπει να ειναι λυμένη και σε θήκη, κλειδωμενη.
Εξαλλου κι εκει ακομη, οσοι τις ξεχνανε οπλισμενες και ξεκλειδωτες καμια φορα θρηνούν και τα παιδια τους. Ή κι αυτο ειναι ανεκτο ως παραπλευρη απωλεια?

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
η οποια εχει κακες συνεπειες. ανεβηκε η εγκληματικοτητα κατακόρυφα επειδή οι πολιτες ειμαστε ξεβράκωτοι μπροστα σοτυς εγκληματιες.
αν ηταν πολλοι περισσοτεροι οι κοσμηματοπωλες με τα δικανα θα ηταν πολύ καλυτερα

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Κ βέβαια εκφράζεις την οπλοφοβική κρατούσα άποψη. Γενικά αυτή η χώρα έχει πολύ πετυχημένες κρατούσες απόψεις για αυτό τα πάει πολυ καλά σε κάθε επίπεδο άλλωστε.
Δεν θεωρω οτι ο Ελληνας απο χαρακτηρα πρεπει να εχει ελευθερη προσβαση σε οπλα.
Ο Ελβετος ειναι ατυχές παραδειγμα προς συγκριση.
Ο Ελβετος δεν θα παντρευτει και θα αρχισει μεθυσμενος τις μπαλωθιες.

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
Εξαλλου κι εκει ακομη, οσοι τις ξεχνανε οπλισμενες και ξεκλειδωτες καμια φορα θρηνούν και τα παιδια τους. Ή κι αυτο ειναι ανεκτο ως παραπλευρη απωλεια?

Πάρε τα όπλα και από τους μπάτσους λοιπόν. Ας έχει άοπλους σωματοφύλακες ο κάθε Σημίτης. Δεν έχω καμμία αντίρρηση αν αυτή είναι η κρατούσα άποψη.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
η οποια εχει κακες συνεπειες. ανεβηκε η εγκληματικοτητα κατακόρυφα επειδή οι πολιτες ειμαστε ξεβράκωτοι μπροστα σοτυς εγκληματιες.
αν ηταν πολλοι περισσοτεροι οι κοσμηματοπωλες με τα δικανα θα ηταν πολύ καλυτερα
Ολοι δηλαδη, που εχετε να πιασετε οπλο απο τοτε που πηγατε φανταροι, ειστε ετοιμοι να αρχισετε μάχη εναντιον του καθε γεωργιανου αδιστακτου που θα μπει σπιτι σας με καλασνικοφ.
Καλα, ενταξει.
Μηπως θα πηγαινετε ολοι και για σκοποβολη για να ειστε ετοιμοι?
Κι εγω σου λεω οτι αν τραβηξεις οπλο εναντιον του, οι πιθανοτητες να την γλυτωσεις ειναι πολυ λιγοτερες.
Ασε που οταν εχεις οπλο, τοτε νιωθεις περισσοτερο ανασφαλης.
Θα σηκωνεται το βραδυ η γυναικα σου για κατουρημα και θα την σκοτωνεις σαν τον Πιστόριους.
Ελα, να σοβαρευομαστε.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
ποσοτικα ποσοι γλυτωσαν την ζωη τους στο τεξας επειδη ειχαν οπλο και ποσες παράπλευρες απώλειες υπηρξαν το εχεις ψαξει?
συνολικα στις ΗΠΑ εγω εχω ακουσει
για δεκάδες χιλιαδες εγκληματα που αποτραπηκαν.
για χιλιαδες αυτοάμυνες που καθαρισαν καθαρματα.
για εκατοντάδες αυτομυνες που γλυτωσαν την ζωη αθωων.
και για δεκάδες ατυχήματα που σκοτωθηκαν ως παράπλευρες απώλειες αθωοι.
ΑΡΑ ΣΥΝΟΛΙΚΑ Η ΝΟΜΙΜΗ ΟΠΛΟΚΑΤΟΧΗ ΑΠΟΔΙΔΕΙ.
καλυτερα να εχουμε 10 αθωους νεκρους και 20 ενοχους παρα 50 αποκλειστικα αθωους νεκρους τελος.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Πάρε τα όπλα και από τους μπάτσους λοιπόν. Ας έχει άοπλους σωματοφύλακες ο κάθε Σημίτης. Δεν έχω καμμία αντίρρηση αν αυτή είναι η κρατούσα άποψη.
Ειπα εγω καπου οτι η κρατουσα αποψη ειναι να ειναι αοπλοι οι αστυνομικοι?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
ποσοτικα ποσοι γλυτωσαν την ζωη τους στο τεξας επειδη ειχαν οπλο και ποσες παράπλευρες απώλειες υπηρξαν το εχεις ψαξει?
συνολικα στις ΗΠΑ εγω εχω ακουσει
για δεκάδες χιλιαδες εγκληματα που αποτραπηκαν.
για χιλιαδες αυτοάμυνες που καθαρισαν καθαρματα.
για εκατοντάδες αυτομυνες που γλυτωσαν την ζωη αθωων.
και για δεκάδες ατυχήματα που σκοτωθηκαν ως παράπλευρες απώλειες αθωοι.
ΑΡΑ ΣΥΝΟΛΙΚΑ Η ΝΟΜΙΜΗ ΟΠΛΟΚΑΤΟΧΗ ΑΠΟΔΙΔΕΙ.
καλυτερα να εχουμε 10 αθωους νεκρους και 20 ενοχους παρα 50 αποκλειστικα αθωους νεκρους τελος.
Τωρα, το να σου πω οτι δεν με ενδιαφερει τι γινεται στις ΗΠΑ και στο Τεξας, και οτι εδω ειναι Ελλαδα, θα σου φανει πολυ κλισέ απαντηση?
Οσο για τα "χιλιαδες εγκληματα που θα αποτραπουν", οκ ενταξει ας χαλαρωσουμε και λιγο, μου φαινεται αστειο ο καθε δημοσιος υπαλληλος ή ο καθε λογιστης ή ο καθε δασκαλος επειδη θα αγορασει ενα οπλο, να μετατρεπεται αυτοματα σε Ραμπο που θα εξοντωνει επιδοξους διαρρηκτες και ληστες.

Επισκέπτης
να εισαι γυναικα, να εχεις μεινει χηρα γιατι πεθανε ο αντρας σου, να εχεις φτυσει αιμα να σπουδασεις την κορη σου γιατρο, να σου κουβαλησει στο σπιτι μπασκινα για γαμπρο μονο και μονο επειδη ειναι ψηλος και νοστιμος, να απαιτει ο μπατσος εκτος απο την προικα να του γραψεις και το σπιτι σου και να πας σε γηροκομειο και επειδη δεν ξεσπιτωνεσαι να σε σκοτωνει κι εσενα και την κορη και το εγγονη
αξια ανεχτιμητη

Είναι πολλές που την πατάνε με τους ψηλούς λεβεντομαλάκες

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
Ειπα εγω καπου οτι η κρατουσα αποψη ειναι να ειναι αοπλοι οι αστυνομικοι?

Ο συγκεκριμενος όμως ήταν αστυνομικός. Η οπλοκατοχή δεν πρόκειται να απαγορευτεί στον αιώνα τον άπαντα, η οπλοφορία να επιτραπεί επίσης, τότε προς τι όλα αυτά;
Απλά έπρεπε να εκφράσεις την οπλοφοβία σου.
Εντάξει ο άλλος ο αριστερός να μας βγάλει όλους φασίστες, εσύ αυτό, ο Τζόνυ ότι μας χρέωσε η ΝΔ και χρεωκοπήσαμε.
Καθένας με τον πόνο του.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Αληθεια, εχει ακουστει κατι σχετικα με την σειρα που σκοτωσε τα τρια ατομα ο τυπος?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Ο συγκεκριμενος όμως ήταν αστυνομικός. Η οπλοκατοχή δεν πρόκειται να απαγορευτεί στον αιώνα τον άπαντα, η οπλοφορία να επιτραπεί επίσης, τότε προς τι όλα αυτά;
Απλά έπρεπε να εκφράσεις την οπλοφοβία σου.
Εντάξει ο άλλος ο αριστερός να μας βγάλει όλους φασίστες, εσύ αυτό, ο Τζόνυ ότι μας χρέωσε η ΝΔ και χρεωκοπήσαμε.
Καθένας με τον πόνο του.
Με τσουβαλιαζεις με τον Τζωνη ρε τύπε? Βαρυ.

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.990
Πόντοι
9.931
Αληθεια, εχει ακουστει κατι σχετικα με την σειρα που σκοτωσε τα τρια ατομα ο τυπος?

Δυο σφαίρες στον αέρα-τρεις στην πεθερά-δυο στην γυναίκα του-μια στο παιδί.
Αλλού γράφουν άλλα ...Η άτυχη γιατρός δέχθηκε τρεις σφαίρες με τη μία να καταλήγει στο κεφάλι της, ενώ στη συνέχεια πυροβόλησε με δύο σφαίρες την πεθερά. Και τις δύο τις εκτέλεσε από απόσταση μόλις μισού μέτρου.
Λίγη ώρα μετά σκότωσε το τετράχρονο κοριτσάκι του, γονάτισε δίπλα στο κρεβάτι του και έδωσε τέλος στη ζωή του με το ίδιο όπλο...Ελληνική δημοσιογραφια :jerking: :jerking:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom