Νέα

Τύποι στριπτηζούδων

• Μέλος που άνοιξε το νήμα cptn_mac
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 34
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Excalibur

Τιμημένος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
55
Like
5.108
Πόντοι
15.565
Τι να κάνω ρε φίλε ...
When in Rome do as the Romans
Αν και αθηναίος και κυρίως λόγω γάμου , στην Αθήνα δεν μας παιρνει να ασχολούμαστε με το σπορ των στριπτιτζάδικων

Ετσι οταν " επαγγελματικές " υποχρεωσεις μας καλούν εκτος Αθηνών , Βλεπε Θεσσαλονίκη .... απλα ... του γαμαμε τη μάνα

pervertboy

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2006
Like
3
Πόντοι
1
Πραγματικα ο απολυτος οδηγος!Ετσι ακριβώς εχουν τα πραγματα, να σαι καλα καπετανιε! ;)

lolo

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
1
Την 'φίλη'. Προσεκτική μην σε χαλάει με υπερβολές, και με μνημονικό ελέφαντα, τσιμπάει λίγο λίγο από όλους. Μετά απο 5 χρόνια ακόμα κανονίζετε να βγείτε. Ατάκα της στο τέλος του τσιμπήματος 'πάω να δουλέψω τώρα'. 
Α ρε ροπαλοφόρε πως φαίνεται η εμπειρία!!Πάντως φίλε αυτές είναι δύσκολο να τις καταλάβεις.Σε μπερδεύουν αρκετά.
Τελικά ο χρόνος είναι ο τελικός κριτής των πάντων!!

Επισκέπτης
το βραδυ γαριδα το ματι!!δεν κλεινει γαμωτο!!!γεια σου ρε πανο με το κινητο σου  ;) ;)!!!

Επισκέπτης
o τυπος στριπτιζεζ--βρωμιαρα κολλαει εδω ??? Αν ναι....ειναι ευκολο ν'αναγνωριστουν....απ τη μυρωδια...:):):):):):):)..... (ειναι απο μαυρουλες...χοντρουλες...αλβανιδουλες....κ παει λεγοντας...)!!!

kaiaphas

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Σεπ 2006
Like
81
Πόντοι
16
Η ΕΥΡΟΑΡΠΑΧΤΡΑ

Θυμαμε ενα βραδακι που ειχαπε παει με το ξαδερφακι μου πριν 3χρονια περιπου στο million dollar.Ερχεται μια Ξανθουλα απο ρουμανια μου ζηταει ποτο,την κερναω και αρχιζουμαι να λεμε μαλακιες(κλασικα απο που εισαι κτλ)!Ο ξαδερφος μου τυχαινει να εχει ενα Porsche boster οπου ειχαμε παει με αυτο.
Εγω παντα παιζω με το μπρελοκ του αυτοκινητου!
Αυτο ηταν!Η τυπισα κατευθειαν κανει την ερωτηση ειναι δικο σου?
Κοιταω το ξαδερφο μου κ λεω γελωντας ναι!
Κατευθειαν μου ζηταει το κινητο μου!Επαθα πλακα,την αλλη μερα με παιρνει τηλ κ μου λεει να παμε για καφε!Τωρα δεσαμε λεω και κατευθειαν παιρνω τηλ τον ξαδερφο μου να μου την δανεισει,να μην πολυλογο μετα το καφεδακι ηρθαν και αλλα οπως να βγουμε κτλ.ΝΑΙ ΝΑΙ τη γαμησα αρκετες φορες!!!Στο τελος ειχα ξεφραγκιαστει γιατι με νομιζε για κανα λεφτα κ τον ξαδερφο μου να μην εχει αμαξι!
Το κερασακι στην τουρτα ηταν οτι ηθελε να με παντρευτει!
Φυσικα μετα απο κανα διμηνο που γινοταν αυτο την διαολοστειλα!

ΜΗΝ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕΤΕ Κ ΕΣΕΙΣ... 

Επισκέπτης
νομιζω φιλε καιαφα οτι ολες οι κοπελες που κανουν το συγκεκριμενο επαγγελμα ανηκουν στην κατηγορια ευρωαρπαχτρα...απλα χωριζονται σ'αυτες που ξερουν κ σ'αυτες που δν ξερουν να το κρυψουν...(εξυπνες κ μη)...
Ομως.....απ τη στιγμη που οι Ελληνιδες (αφου με αυτες ερχομαστε σ'επαφη καθημερινα)...ειναι οι ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ + ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ευρωαρπαχτρες νομιζω οτι καλυτερα ειναι να προχωρησεις (οσο σε παιρνει φυσικα) με μια κοπελα απο στριπ....:):):):):):)....

kaiaphas

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Σεπ 2006
Like
81
Πόντοι
16
Ευχαριστο για την συμβουλη!!!
Αλλα θα πω και κατι αλλο ολλες η γυναικες ειναι ευροαρπαχτρες γιατι για να της γαμησεις ή θα πληρωσεις αμεσα πχ πουτανες,στριπερς η εμμεσα γκομενες,φιλες!!!
Ολες τελικα κινουνται με το χρημα!

kaiaphas

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Σεπ 2006
Like
81
Πόντοι
16
Η μαλλον καλυτερα ο μονιμος ιος που βαραει της γυναικες
ο PesetafragaVirus :tickedoff: :jerking:

Vrikolakas

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16
Να προσθέσω και τον τύπο της κοινής κλέφτρας!Διώξανε 2 κοπέλλες απο μαγαζιά γιατί βουτάγανε πορτοφόλια και κινητά απο πελάτες.
Οι ύαινες είναι σαρκοβόρα που τρέφονται με πτώματα για να επιβιώσουνε και ανήκουνε στα τετράποδα.Αυτές είναι χειρότερες και απο τις ύαινες διότι είναι δίποδα και δεν το κάνουν για επιβίωση.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Κάποιες από αυτές σουφρώνουν και μάρκες από άλλες κοπέλες :uglystupid:

cena

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1

Ας προσθεσω και γω μια :

Η εργατρια : Συνηθως απο τις μετριες παρουσιες στο μαγαζι ( σπανια παρουσιαζονται και πανεμορφες εργατριες ) , αλλα το αναπληρωνει με την δουλεια της . Καθεται αρκετη ωρα στο ποτο , χορευει ολοκληρο το τραγουδι και γενικα δινει αξια στα λεφτα σου .

Οταν παω σε stipclubs τιμαω και προτιμαω τις εργατριες . 

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
9. Η σε έχω στην πρίζα . Κάθεται μαζί σου αρκετά πριν αρχίσει να ζητά χορό/ποτό . Μεταλλάσσεται από ενοχλητική σε εργάτρια . Ενίοτε σου τηλεφωνεί . Καμμιά φορά μετά από απουσίες  μετά  καλό λογαριασμό σου κλείνει και κανένα ραντεβού , όπου παίζει από φαγητό μέχρι κρεββάτι . Θυμάται τα γεννέθλιά σου , σε πιέζει εκτός μαγαζιού , σε ευχαριστεί εντός μαγαζιού . Στο τέλος αν σου μείνει η το δυάρι της μάνας σου στον Κολωνό είσαι τυχερός .

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom