You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τσούξιμο μετά από εξπερμάτωση
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TheGreekOne
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 59
- Εμφανίσεις 7K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Tsolias.Psolias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2007
- Like
- 28
- Πόντοι
- 166
άμα τον έχει μεγάλο ο φίλος σου λογικό είναι να σε τσούζει στο τέλος.Παιδιά τον τελευταίο καιρό μετά την εξπερμάτωση νιώθω ένα τσούξιμο,εναν πόνο..Ειναι κατι φυσιολογικό; Παρακαλώ απαντήστε μου.
μην αγχώνεσαι, όταν θα χαλαρώσει ο πρωκτός σου δεν θα είναι θέμα πλέον.
axaxouxas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 366
Παιδιά τον τελευταίο καιρό μετά την εξπερμάτωση νιώθω ένα τσούξιμο,εναν πόνο..Ειναι κατι φυσιολογικό; Παρακαλώ απαντήστε μου.
Αν τον εχεις μεγαλο λογικα σε ποναει το πετσακι τριγυρω εκει που μαζευεται
Νομιζω οτι μπορεις να κανεις μια μικροεπεμβασουλα αλλα ρωτα καποιον ειδικο γιατρο περι αυτου
Μια χαρα παλικαρι εισαι φιλε μου......Επίσης σας έχει τύχει να εξπερματώσετε όταν σαν αγγίξει η γκόμενα το πέος..χωρίς πολλές κινήσεις δηλαδή?
(ΕΙΜΑΙ 18 ΧΡΟΝΩΝ)
Ειναι τα ωραια της εφηβικης ηλικιας .....
Σιγα σιγα θα μαθεις τον ελεγχο σε αυτο και θα εχεις και διαρκεια με εντονοτερες απολαυσεις !!!!!!!!
Μην φοβασαι για τιποτα και να ρωτας για οτι απορια εχεις !!!!!!!!!!
ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2012
- Κριτικές
- 7
- Like
- 57
- Πόντοι
- 16
τυπε αμεση θεραπεια απο αλιονα,ζανα,φωτεινη με τσιμπουκι ακαποτο τελειωτικο ωστε να αποκτησεις αντισωματα
Εκτος απο αντισωματα θα γινει και ΑΝΤΡΑΣ.........
giorgos doul
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Καλύτερα πήγεναι σε γιατρό να σου πει αν έχεις πρόβλημα ή όχι, δεν γίνεται να εκφράζονται γνώμες με το κοίταγμα του καφέ
foufoutos_30
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Νοε 2009
- Like
- 34
- Πόντοι
- 166
λιγα τα ψωμια σου...
foufoutos_30
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Νοε 2009
- Like
- 34
- Πόντοι
- 166
Αν τον εχεις μεγαλο λογικα σε ποναει το πετσακι τριγυρω εκει που μαζευεται
Νομιζω οτι μπορεις να κανεις μια μικροεπεμβασουλα αλλα ρωτα καποιον ειδικο γιατρο περι αυτου
Μια χαρα παλικαρι εισαι φιλε μου......
Ειναι τα ωραια της εφηβικης ηλικιας .....
Σιγα σιγα θα μαθεις τον ελεγχο σε αυτο και θα εχεις και διαρκεια με εντονοτερες απολαυσεις !!!!!!!!
Μην φοβασαι για τιποτα και να ρωτας για οτι απορια εχεις !!!!!!!!!!
θα ξερασω απλα...
kafearkoudas
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 26
- Like
- 17.789
- Πόντοι
- 4.496
Ρε, αυτοί εδώ οι μπουρδελιάρηδες, απλά σε γλεντάνε Αφήστε ρε το παιδί,μην του βάζετε ιδέες . Φίλε,για το τσούξιμο κάνε λίγο κράτει και θα περάσει.Δεν μας είπες,σε τσούζει και στο κατούρημα ;;; Αν τραβάς μεγάλο ζόρι ,πήγαινε σε ουρολόγο. Τώρα για το άλλο,έχεις ακούσει ποτέ τον όρο:Πρόωρος εκσπερματιστής;;; Δεν είναι κάτι σοβαρό αλλά αν το αφήσεις,θα γίνεις η χαρά της πουτάνας που θα πληρώνεις και θα χύνεις μόνο με χάδια και ο εφιάλτης της γκόμενάς σου που δεν θα προλαβαίνεις να τη γαμήσεις αλλά θα χύνεις μόλις σε αγγίζει.Δεν είναι κάτι πολύ σοβαρό,διάβασε και λίγο Θάνο Ασκητή.Δυστυχώς για 'σένα πρέπει να ελλατώσεις τη μαλακία και τις τσόντες.
μενιοσ33
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Φεβ 2013
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Παιδιά τον τελευταίο καιρό μετά την εξπερμάτωση νιώθω ένα τσούξιμο,εναν πόνο..Ειναι κατι φυσιολογικό; Παρακαλώ απαντήστε μου.
Επίσης σας έχει τύχει να εξπερματώσετε όταν σαν αγγίξει η γκόμενα το πέος..χωρίς πολλές κινήσεις δηλαδή?
(ΕΙΜΑΙ 18 ΧΡΟΝΩΝ)
Το ίδιο είχα πάθει κι εγώ στα 18 μετά την πρώτη επίσκεψη μου σε μπουρδέλο. Το χειρότερο ήταν ότι ο πόνος συνέχιζε και μετά την εκσπερμάτιση για ώρες. Πήγα σε 4 ουρολόγους, μου έδωσαν φάρμακα, μου έγραψαν εξετάσεις, δεν έγινε τίποτε. Ακόμα το έχω. Και μάλιστα τα τελευταία πέντε χρόνια εκτός απ' τον πόνο έχω και δυσκολία στην ούρηση.
Η γνώμη μου είναι να το πεις στους γονείς σου και να πάτε μαζί σε κάποιον γνωστό σας ουρολόγο. Άμα πας μόνος σου και σε δει πιτσιρικά ο γιατρός δε θα ασχοληθεί μαζί σου.
canibal
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2012
- Κριτικές
- 4
- Like
- 26
- Πόντοι
- 66
LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.276
- Πόντοι
- 8.645
Άμα πας μόνος σου και σε δει πιτσιρικά ο γιατρός δε θα ασχοληθεί μαζί σου.
Ναι, θα του δώσει και καραμελίτσα μετά την εξέταση. 18 χρονών είναι βλάκα, ενήλικος!
μενιοσ33
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Φεβ 2013
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Ναι, θα του δώσει και καραμελίτσα μετά την εξέταση. 18 χρονών είναι βλάκα, ενήλικος!
Είπαμε, δε θα ασχοληθεί μαζί του. Θα τον ξεπετάξει. Εκ πείρας μιλάω.
LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.276
- Πόντοι
- 8.645
Είπαμε, δε θα ασχοληθεί μαζί του. Θα τον ξεπετάξει. Εκ πείρας μιλάω.
Εσύ μαλακοφέρνεις γι' αυτό δεν ασχολήθηκε
μενιοσ33
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Φεβ 2013
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Εσύ μαλακοφέρνεις γι' αυτό δεν ασχολήθηκε
Μπράβο για την εξυπνάδα. Ασχολήσου με κάτι άλλο τώρα.
troueno
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Απρ 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 899
- Πόντοι
- 96
Η γνώμη μου είναι να το πεις στους γονείς σου και να πάτε μαζί σε κάποιον γνωστό σας ουρολόγο. Άμα πας μόνος σου και σε δει πιτσιρικά ο γιατρός δε θα ασχοληθεί μαζί σου.
Συμφωνω , γενικα ενας γιατρος αν δεν ξερει σε ξεπετά (πιο πολλες ξεπέτες κανουν οι γιατροι απο τα κορίτσια του επαγγέλματος) , και αν εισαι νεος σε αρχιζει στον χαβαλέ "νεος εισαι μια χαρά εισαι" .
Στα 33 ειχα πάει σε ουρολογο και μαλιστα μετα απο συσταση ο οποιος και με εγραψε και μου πήρε και 120€ :S
εδιτ δεν συζηταώ καν σε ποσους γιατρους εχω παει και μου εχουν πει "νεος εισαι"
@ νηματοθετη .
Νταξ καταλαβαινω οτι στα 18 ειναι δυσκολο να πεις στην μάνα σου "μανα οταν χυνω πονάω " αλλα τουλαχιστον αν επιμενει το προβλημα συζητα το με καποιον εμπιστο μεγαλύτερο.
kafearkoudas
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 26
- Like
- 17.789
- Πόντοι
- 4.496
Έλα φίλε για 'σένα δουλεύω ;)
DON GIOVANNI