Νέα

Τσούξιμο μετά από εξπερμάτωση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TheGreekOne
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 59
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
μονο την γνωματευση του κυριου απολυτου ακου,οι αλλοι ειναι κομπογιανητες!!!!!

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Παιδιά τον τελευταίο καιρό μετά την εξπερμάτωση νιώθω ένα τσούξιμο,εναν πόνο..Ειναι κατι φυσιολογικό; Παρακαλώ απαντήστε μου.
άμα τον έχει μεγάλο ο φίλος σου λογικό είναι να σε τσούζει στο τέλος.
μην αγχώνεσαι, όταν θα χαλαρώσει ο πρωκτός σου δεν θα είναι θέμα πλέον.

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Παιδιά τον τελευταίο καιρό μετά την εξπερμάτωση νιώθω ένα τσούξιμο,εναν πόνο..Ειναι κατι φυσιολογικό; Παρακαλώ απαντήστε μου.

Αν τον εχεις μεγαλο λογικα σε ποναει το πετσακι τριγυρω εκει που μαζευεται

Νομιζω οτι μπορεις να κανεις μια μικροεπεμβασουλα αλλα ρωτα καποιον ειδικο γιατρο περι αυτου

Επίσης σας έχει τύχει να εξπερματώσετε όταν σαν αγγίξει η γκόμενα το πέος..χωρίς πολλές κινήσεις δηλαδή?
(ΕΙΜΑΙ 18 ΧΡΟΝΩΝ)
Μια χαρα παλικαρι εισαι φιλε μου......
Ειναι τα ωραια της εφηβικης ηλικιας .....
Σιγα σιγα θα μαθεις τον ελεγχο σε αυτο και θα εχεις και διαρκεια με εντονοτερες απολαυσεις !!!!!!!!

Μην φοβασαι για τιποτα και να ρωτας για οτι απορια εχεις !!!!!!!!!!

ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
16

giorgos doul

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Καλύτερα πήγεναι σε γιατρό να σου πει αν έχεις πρόβλημα ή όχι, δεν γίνεται να εκφράζονται γνώμες με το κοίταγμα του καφέ  :s&m_3:

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
Αν τον εχεις μεγαλο λογικα σε ποναει το πετσακι τριγυρω εκει που μαζευεται

Νομιζω οτι μπορεις να κανεις μια μικροεπεμβασουλα αλλα ρωτα καποιον ειδικο γιατρο περι αυτου

Μια χαρα παλικαρι εισαι φιλε μου......
Ειναι τα ωραια της εφηβικης ηλικιας .....
Σιγα σιγα θα μαθεις τον ελεγχο σε αυτο και θα εχεις και διαρκεια με εντονοτερες απολαυσεις !!!!!!!!

Μην φοβασαι για τιποτα και να ρωτας για οτι απορια εχεις !!!!!!!!!!

θα ξερασω απλα...

kafearkoudas

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Κριτικές
26
Like
17.789
Πόντοι
4.496
Ρε, αυτοί εδώ οι μπουρδελιάρηδες, απλά σε γλεντάνε  :2funny: Αφήστε ρε το παιδί,μην του βάζετε ιδέες  :idiot:. Φίλε,για το τσούξιμο κάνε λίγο κράτει και θα περάσει.Δεν μας είπες,σε τσούζει και στο κατούρημα ;;; :huh: Αν τραβάς μεγάλο ζόρι ,πήγαινε σε ουρολόγο. Τώρα για το άλλο,έχεις ακούσει ποτέ τον όρο:Πρόωρος εκσπερματιστής;;; Δεν είναι κάτι σοβαρό αλλά αν το αφήσεις,θα γίνεις η χαρά της πουτάνας που θα πληρώνεις και θα χύνεις μόνο με χάδια και ο εφιάλτης της γκόμενάς σου που δεν θα προλαβαίνεις να τη γαμήσεις αλλά θα χύνεις  μόλις σε αγγίζει.Δεν είναι κάτι πολύ σοβαρό,διάβασε και λίγο Θάνο Ασκητή.Δυστυχώς για 'σένα πρέπει να ελλατώσεις τη :cum: μαλακία και τις τσόντες.

μενιοσ33

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2013
Like
0
Πόντοι
1
Επίσης σας έχει τύχει να εξπερματώσετε όταν σαν αγγίξει η γκόμενα το πέος..χωρίς πολλές κινήσεις δηλαδή?
(ΕΙΜΑΙ 18 ΧΡΟΝΩΝ)

Το ίδιο είχα πάθει κι εγώ στα 18 μετά την πρώτη επίσκεψη μου σε μπουρδέλο. Το χειρότερο ήταν ότι ο πόνος συνέχιζε και μετά την εκσπερμάτιση για ώρες. Πήγα σε 4 ουρολόγους, μου έδωσαν φάρμακα, μου έγραψαν εξετάσεις, δεν έγινε τίποτε. Ακόμα το έχω. Και μάλιστα τα τελευταία πέντε χρόνια εκτός απ' τον πόνο έχω και δυσκολία στην ούρηση.

Η γνώμη μου είναι να το πεις στους γονείς σου και να πάτε μαζί σε κάποιον γνωστό σας ουρολόγο. Άμα πας μόνος σου και σε δει πιτσιρικά ο γιατρός δε θα ασχοληθεί μαζί σου.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.276
Πόντοι
8.645
Άμα πας μόνος σου και σε δει πιτσιρικά ο γιατρός δε θα ασχοληθεί μαζί σου.

Ναι, θα του δώσει και καραμελίτσα μετά την εξέταση. 18 χρονών είναι βλάκα, ενήλικος!

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
899
Πόντοι
96
Η γνώμη μου είναι να το πεις στους γονείς σου και να πάτε μαζί σε κάποιον γνωστό σας ουρολόγο. Άμα πας μόνος σου και σε δει πιτσιρικά ο γιατρός δε θα ασχοληθεί μαζί σου.

Συμφωνω , γενικα ενας γιατρος αν δεν ξερει σε ξεπετά (πιο πολλες ξεπέτες κανουν οι γιατροι απο τα κορίτσια του επαγγέλματος) , και αν  εισαι νεος σε αρχιζει στον χαβαλέ "νεος εισαι μια χαρά εισαι" .

Στα 33 ειχα πάει σε ουρολογο και μαλιστα μετα απο συσταση ο οποιος και με εγραψε και μου πήρε και 120€  :S

εδιτ δεν συζηταώ καν σε ποσους γιατρους εχω παει και μου εχουν πει "νεος εισαι"

@ νηματοθετη .

Νταξ καταλαβαινω οτι  στα 18 ειναι δυσκολο να πεις στην μάνα σου "μανα οταν χυνω πονάω " αλλα τουλαχιστον  αν επιμενει το προβλημα συζητα το με καποιον εμπιστο μεγαλύτερο.

μενιοσ33

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2013
Like
0
Πόντοι
1
Επίσης προσοχή στα αντιβιωτικά γιατί αυτά που μου έδωσαν εμένα μού έκαναν μεγάλη ζημιά.

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
899
Πόντοι
96
  Επίσης γραφεται εΚΣπερματωση !!!

Stories