Νέα

Τσούξιμο μετά από εξπερμάτωση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TheGreekOne
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 59
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

TheGreekOne

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Παιδιά τον τελευταίο καιρό μετά την εξπερμάτωση νιώθω ένα τσούξιμο,εναν πόνο..Ειναι κατι φυσιολογικό; Παρακαλώ απαντήστε μου.
Επίσης σας έχει τύχει να εξπερματώσετε όταν σαν αγγίξει η γκόμενα το πέος..χωρίς πολλές κινήσεις δηλαδή?
(ΕΙΜΑΙ 18 ΧΡΟΝΩΝ)

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Εχεις κανει κατι με καποια χωρις προφυλακτικο τυπε;Τσουξιμο δεν ειναι καλο.
Για το δευτερο ειναι φυσιολογικο αν δεν εχεις πολλες εμπειριες να το παθεις.

Vagelis_20

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Δεν είμαστε γιατροί φίλε και πρέπει να επισκεφτείς έναν ουρολόγο.Σύντομα.Αύριο αν γίνεται...Τσούξιμο κατα την εκσπερματιση μπορεί να είναι και κανα αφροδίσιο όπως χλαμύδια,καμια ουρολοίμωξη ή σε πιο βαριά κάποια προστατίτιδα.Ελπίζω να μην αφήνεις να σου κάνουν ακάποτα τίποτα πόρνες σε μπουρδέλα και στούντιο..

DON GIOVANNI

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2011
Like
6
Πόντοι
16
Εμπρός μάρς σε γιατρό  :rockon: το γοργόν καί χάριν έχει  :grin: μπορεί να μην είναι καί τίποτα καί να είναι απλά ιδέα σου αλλά καί να είναι κάτι απο αυτά που αναφέρουν οί προλαλήσαντες θεραπεύεται !

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Παιδιά τον τελευταίο καιρό μετά την εξπερμάτωση νιώθω ένα τσούξιμο,εναν πόνο..Ειναι κατι φυσιολογικό; Παρακαλώ απαντήστε μου.
Επίσης σας έχει τύχει να εξπερματώσετε όταν σαν αγγίξει η γκόμενα το πέος..χωρίς πολλές κινήσεις δηλαδή?
(ΕΙΜΑΙ 18 ΧΡΟΝΩΝ)
τυπε αμεση θεραπεια απο αλιονα,ζανα,φωτεινη με τσιμπουκι ακαποτο τελειωτικο ωστε να αποκτησεις αντισωματα :2funny:

OP
OP
T

TheGreekOne

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Εμπρός μάρς σε γιατρό  :rockon: το γοργόν καί χάριν έχει  :grin: μπορεί να μην είναι καί τίποτα καί να είναι απλά ιδέα σου αλλά καί να είναι κάτι απο αυτά που αναφέρουν οί προλαλήσαντες θεραπεύεται !

Θα πάω φίλε.. έχω αρχίσει να φοβάμαι αρκετά

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
(ΕΙΜΑΙ 18 ΧΡΟΝΩΝ)
για την ηλικια σου και τα δυο φυσιολογικα ειναι.....τυπε το ξεπουπουλιασες το πουλι.....κανε και λιγο αποχη απο την χηρα με τα 5 ορφανα για μια βδομαδα και θα στρωσει

ApostolosKorydallos

Μέλος
Εγγρ.
4 Οκτ 2012
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
τυπε αμεση θεραπεια απο αλιονα,ζανα,φωτεινη με τσιμπουκι ακαποτο τελειωτικο ωστε να αποκτησεις αντισωματα :2funny:
αμα παει εκει που λες,μαλλον ο ιος θα αποκτησει αντισωματα στα φαρμακα....

ApostolosKorydallos

Μέλος
Εγγρ.
4 Οκτ 2012
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
(ΕΙΜΑΙ 18 ΧΡΟΝΩΝ)
Συνομηληκε,ελπίζω να μην εχεις τιποτα,αλλά πήγαινε σε γιατρό το συντομότερο δυνατον

soukeras1

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2012
Like
24
Πόντοι
16
Ρε θα τον καψετε τον πιτσιρικα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: καφροι :rockon:
τυπε επειδη εσενα το πουλακι σου δεν εχει γραψει χιλιομετρα κ ειναι φυσιολογικο,οταν τον πιανεις πλενε κ κανα χερακι,δεν εχεις τιποτα,καποιος ερεθισμος ειναι απο χειρογλυκανο κ απο φυκι φυκι κ θα το δεις κ μονος σου μην τρελενεσε γτ εδω σε λιγο θα σε στειλουν να κανεις κ τεστ παπ :2funny: :2funny:,πλενε χερακια γτ το κοντερ γραφει μηδεν απο αντισωματα,
Μην εχεις αγχος για βλακειες ;) :grin:

serapis

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
31
Like
7
Πόντοι
2.007
Φιλαράκι , δεν έχεις τίποτα. Εχει απόλυτο δίκιο ο φίλος "soukeras" . Mην ακούς αυτούς εδώ μέσα , γιατί μπορεί να σε στείλουν καί στο ΩΝΑΣΕΙΟ. SERAPIS.

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66

έτσι και στην χειρότερη.... "εργολάβους" έχουμε...
ε απόλυτε ?  :2funny: :2funny:
θα τον προσέξεις ιδιαίτερα το φίλο στο μέλλον αν χρειαστεί ε ?  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Ρε θα τον καψετε τον πιτσιρικα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: καφροι :rockon:
τυπε επειδη εσενα το πουλακι σου δεν εχει γραψει χιλιομετρα κ ειναι φυσιολογικο,οταν τον πιανεις πλενε κ κανα χερακι,δεν εχεις τιποτα,καποιος ερεθισμος ειναι απο χειρογλυκανο κ απο φυκι φυκι κ θα το δεις κ μονος σου μην τρελενεσε γτ εδω σε λιγο θα σε στειλουν να κανεις κ τεστ παπ :2funny: :2funny:,πλενε χερακια γτ το κοντερ γραφει μηδεν απο αντισωματα,
Μην εχεις αγχος για βλακειες ;) :grin:
μαρεσει που του μιλας σαν να ειναι μικρο παιδακι τυπε :grin:

soukeras1

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2012
Like
24
Πόντοι
16

Συνημμένα

• ta-sevi-mou-kyrie-proedre.jpg
    ta-sevi-mou-kyrie-proedre.jpg
    9,1 KB · Εμφανίσεις: 52

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
(ΕΙΜΑΙ 18 ΧΡΟΝΩΝ)

Δεν ειναι τίποτε.
Αν σκεφτείς ότι σε μερικούς τσούζει και πονάει ο κώλος τους :zfuck: :2funny:,
Στην περίπτωση σου αν πήγες απροφύλακτα με κάποια στην διάρκεια η μετά την περίοδο τότε είναι ίσως ουρηθρίτηδα.
Το εχω πάθει,  πήγαινε σε ενα γιατρό να σου γράψει φλατζίλ η καποια αντιβιοσούλα.
Πάντως για να σε τσούζει μάλλον είναι καποιο μικρόβιο κάνε και μια ουροκαλιέργεια να βρεθεί.

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
(ΕΙΜΑΙ 18 ΧΡΟΝΩΝ)

Aυτα ειναι συμπωματα AIDS τυπε!
Διαβασε και κανενα βιβλιο!

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι