You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τσόντες
- Μέλος που άνοιξε το νήμα housewife
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 17
- Εμφανίσεις 4K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Πάντα το είχα απορία τι τσόντες διαβάζουν οι άλλοι.
Εγώ προτιμώ το Club που έχει πάντα φοβερές γκόμενες και ωραίες φωτογραφίες.
Επίσης θα ήθελα να μάθω αν υπάρχουν κι άλλοι που να γουστάρουν hentai -ειδικά loli (όχι το extreme).
Ακόμα στα τσοντοπεριοδικά έχεις μείνει φίλε...?
Υπάρχουν και οι εφημερίδες πλέον για να κάνεις δουλειά...
βλέπεις την τσόντα σου, διαβάζεις τις εξελίξεις στο κόσμο, έχεις και το πρεστιζ του διανοούμενου με την εφημερίδα στη μασχάλι...
hentai? loli? τι είναι αυτά;
Διάβασε...
Τα λέει πολύ σωστά. (για το λόλι ξεκαθαρίζω ότι δεν είμαι φαν του extreme που είναι με τα τελείως πιτσιρίκια αλλά με τις λίγο πιό μεγάλες)
Όσο για τις εφημερίδες... Είναι εντελώς μη πρακτικό. ʼμα θέλω να διαβάσω τα νέα το κάνω άλλη ώρα. ʼσε που μετά τα χέρια σου είναι λερωμένα με το μελάνι της εφημερίδας. Μπλιάξ! Όταν διαβάζεις τσόντα πρέπει να έχεις καθαρά χέρια.
Και τι εννοείς "Ακόμα στα τσοντοπεριοδικά έχεις μείνει φίλε...?" Πρώτον δεν είμαι "φίλος" και δεύτερον δεν σου είπα ότι διαβάζω Tutti Frutti ρε φίλε!
Πάντα είχα απορία τι τσόντες διαβάζουν οι άλλοι.
Εγώ προτιμώ τις δικές μου (ασχολούμαι με την φωτογραφια). Αν ενδιαφέρεσαι... στείλε PM
Να 'σαι καλά για την πρόταση. Δυστυχώς τα ρόλει και το τσεμπέρι δεν βοηθάνε στην φωτογένεια οπότε ας το αφήσουμε καλύτερα.
χαχα! κι ομως, μέ "macro" φακούς μπορούν να βγουν ΩΡΑΙΕΣ + ΠΟΛΥ ΚΑΥΛΩΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ... επικεντρώνοντας σε λεπτομέρειες του σώματος... ;) μεγαλύτερη σημασία έχει η γωνία λήψης και ο σωστός φωτισμός...
Επισκέπτης
malakies!
Επισκέπτης
TAFTAAR
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 202
- Πόντοι