Νέα

Τσοντες επι πληρωμη απο κοπελες στο ινσταγκραμ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα στελιος(1)
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

στελιος(1)

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Like
28
Πόντοι
0
Χαιρετώ τους παντες!! Εχετε παρει υλικο απο ινστα; πολυ της μοδας τελευταια τι λετε;

Νταης

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Δεκ 2013
Κριτικές
4
Like
7.309
Πόντοι
2.586

ασωτος40

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2014
Κριτικές
12
Like
1.232
Πόντοι
376
Ρε παιδεία μην ψάχνετε μαλακιες και να πετάτε λεφτά κλείστε ένα βίζιτα κι ευτυχώς εδώ μέσα υπάρχουν ατέλειωτες επιλογές για όλα τα βαλάντια και περάστε καλά .
Μην ψάχνομαστε με ανόητα και ανούσια πράγματα

OP
OP
Σ

στελιος(1)

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Like
28
Πόντοι
0
Ναι οκ απλα ηθελα να δω τι λεει ο αντρικος πληθυσμός γιατι εχουν ξεφυτρωσει απειρες!!! Ολες υλικο δινουν αλλα απο κοντα τιποτα!!

farmerjim

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2021
Like
436
Πόντοι
21
Λογικά παίζουν κ πάρα πολλές μούφες.
Fake profile με ξένες που το παίζουν Ελληνίδες.
Ειχα πετυχει το αντιστροφο στο telegram. Ελλεινιδα camwhore που το επαιζε γαλλιδα για καμουφλαζ. Μου χωθηκε σε πριβε, λεει πουλαω nudes. Στ'αγγλικα. Λεω, οκ, καλο μουνι ειναι, κατσε να το δω. Ζητησα επιβεβαιωση με χαρτακι, ψωνισα βιντεο και κατι φωτος. Βλεπω σε μια φωτο απο πισω σακουλα απο τον μασουτη. Της λεω ελληνικα, μωρη μαλακω απο που εισαι? Σκαλωνει αυτη, λεει Αθηνα μετα. :2funny:

Incognit033

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2019
Like
304
Πόντοι
21
Ναι οκ απλα ηθελα να δω τι λεει ο αντρικος πληθυσμός γιατι εχουν ξεφυτρωσει απειρες!!! Ολες υλικο δινουν αλλα απο κοντα τιποτα!!
Ρε παιδεία μην ψάχνετε μαλακιες και να πετάτε λεφτά κλείστε ένα βίζιτα κι ευτυχώς εδώ μέσα υπάρχουν ατέλειωτες επιλογές για όλα τα βαλάντια και περάστε καλά .
Μην ψάχνομαστε με ανόητα και ανούσια πράγματα

ρε τυποι δεν υπαρχουν φορες που απλα βαριεστε να γαμησετε και προτιματε να τραβηξετε μια μαλακια? γιατι ντρεπομαστε να το πουμε αυτο? αν εκεινη τη περιοδο δεν εχω καποια για καυλαντα η δεν εχω ορεξη για τσοντα (που οντως τις εχω βαρεθει πολυ τελευταια) δε με χαλαει υλικο απο κανα κοριτσακι στο ινστα η στο mym, onlyfans κλπ. Να παρει και το κοριτσι το χαρτζιλικακι του

OP
OP
Σ

στελιος(1)

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Like
28
Πόντοι
0
Screenshot_20211226-222055_Samsung Internet.jpg