Ρε παιδεία μην ψάχνετε μαλακιες και να πετάτε λεφτά κλείστε ένα βίζιτα κι ευτυχώς εδώ μέσα υπάρχουν ατέλειωτες επιλογές για όλα τα βαλάντια και περάστε καλά .
Μην ψάχνομαστε με ανόητα και ανούσια πράγματα
Ειχα πετυχει το αντιστροφο στο telegram. Ελλεινιδα camwhore που το επαιζε γαλλιδα για καμουφλαζ. Μου χωθηκε σε πριβε, λεει πουλαω nudes. Στ'αγγλικα. Λεω, οκ, καλο μουνι ειναι, κατσε να το δω. Ζητησα επιβεβαιωση με χαρτακι, ψωνισα βιντεο και κατι φωτος. Βλεπω σε μια φωτο απο πισω σακουλα απο τον μασουτη. Της λεω ελληνικα, μωρη μαλακω απο που εισαι? Σκαλωνει αυτη, λεει Αθηνα μετα.
Ρε παιδεία μην ψάχνετε μαλακιες και να πετάτε λεφτά κλείστε ένα βίζιτα κι ευτυχώς εδώ μέσα υπάρχουν ατέλειωτες επιλογές για όλα τα βαλάντια και περάστε καλά .
Μην ψάχνομαστε με ανόητα και ανούσια πράγματα
ρε τυποι δεν υπαρχουν φορες που απλα βαριεστε να γαμησετε και προτιματε να τραβηξετε μια μαλακια? γιατι ντρεπομαστε να το πουμε αυτο? αν εκεινη τη περιοδο δεν εχω καποια για καυλαντα η δεν εχω ορεξη για τσοντα (που οντως τις εχω βαρεθει πολυ τελευταια) δε με χαλαει υλικο απο κανα κοριτσακι στο ινστα η στο mym, onlyfans κλπ. Να παρει και το κοριτσι το χαρτζιλικακι του