Νέα

Τσίπρας-ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 65K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

''Καθαρή Έξοδος από τα μνημόνια τον Αύγουστο''

• Καμία έξοδος τον Αύγουστο. Ο Τσίπρας πάλι μας δουλεύει!

Ψήφοι: 151 63,7%
  • Θα είναι έξοδος αλλά θα βρωμάει! Δούλεμα δηλαδή αλλά εν μέρει!

Ψήφοι: 42 17,7%
  • Θα είναι έξοδος και θα είναι και καθαρή! Λέει αλήθεια!

Ψήφοι: 44 18,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    237

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206
Εχουμε πει χιλιες φορες.
ΔΕΝ γινεται ο βασικος να είναι 580 ευρω και η μεση συνταξη 940.
ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ λεμε.
Ως πότε οι γεροι θα τρωνε τις σαρκες των παιδιων τους?

Έτσι! Κι αυτό το λέω εγώ που είμαι έτοιμος για σύνταξη!

Εν τω μεταξύ το ότι σε ΚΑΝΕΝΑ κράτος του κόσμου οι συνταξιούχοι δεν παίρνουν μετά την συναξιοδήτησή τους περισότερα χρήματα από τους εν ενεργεία συναδέλφους τους κι ότι αυτό ήταν (και μάλλον εξακολουθεί να είναι!) παγκόσια Ελληνική πατέντα, δεν φαίνεται να προβληματίζει κανέναν...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
"Μας προσφερανε γλυκο,
μας βγαλανε και μεντα
αλλα για το φονικο
δεν ειπανε κουβεντα"

Καλη προσπαθεια να δικαιολογησεις τα αδικαιολογητα, αλλα εγω αλλο ρωτησα. Ασε το "μειγμα" της πολιτικης. Ειναι εθνικος στοχος το να βγουμε ναι η ου; Με τον Σαμαρα ειμαστε η με τον Αδωνι και την Ντορα;

εθνικός στόχος είναι (και έπρεπε να ήταν) να καταγράψουμε και να εφαρμόσουμε αυτά που μας επιβάλλανε στο μνημόνιο (και μερικά ακόμη παραπάνω) από μόνοι μας...

το μνημόνιο ως περιεχόμενο μέτρων είναι ευλογία για τον τόπο ως επιβολή από τρίτους είναι κατάπτυστο και δείχνει την παντελή ανικανότητα μας ως λαό και οι αντιδράσεις για τα μέτρα του την παντελή ανωριμότητα μας...

PeterAndrews

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2012
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
16
Δεν έχεις ακόμα καταλάβει τί είναι το μνημόνιο και θέλεις να έχεις και άποψη!
Εν συντομία λοιπόν το μνημόνιο είναι!
1. Η προϋπόθεση για τον μηχανισμό στήριξης και
2. Η προτεινόμενη "αγωγή" (φυσικά επώδυνη!) για την ίαση της οικονομίας μας από την βαριά της ασθένεια της περιόδου 1981-2009, στην οποία ασθένεια ο Τσύριζας υπόσχεται να την ξαναφέρει! :jerking:
Το αν η προταθείσα και εφαρμοζόμενη αγωγή είναι η ορθή και η προσφορότερη δεν το ξέρω και φαίνεται πως υπάρχουν διχογνωμίες ακόμα και μέσα στην ίδια την τρόικα!
Το πως η οικονομία "νοσούσε" όμως και κάποια μέτρα έπρεπε επί τέλους να ληφθούν πρέπει να είναι κανείς ηλιθιωδώς οπτιμιστής για να μη το πιστεύει αλλά να νομίζει πως θα συνεχίζεμε έτσι για πάντα κι όλα θα πήγαιναν μια χαρά, ως δια μαγείας...

Νόμιζα πως ήταν δανειακή σύμβαση και οι όροι της.

gamiarits

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
2
Πόντοι
16
Και οσο για την γνωστη αθλιοτητα με τη Δουρου και τον Τσοχατζοπουλο δεν ειναι παρα μια αισχρη συκοφαντια του γνωστου λαικιστη Ντινοπουλου. Η Δουρου εχει πει ενα σωρο φορες οτι ηταν απλως εργαζομενη με μπλοκακι. Μαλιστα εχει κανει και αγωγη στον Ντινοπουλο με απαιτηση αποζημιωσης 260000 ευρω

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206
Καλη προσπαθεια να δικαιολογησεις τα αδικαιολογητα, αλλα εγω αλλο ρωτησα. Ασε το "μειγμα" της πολιτικης. Ειναι εθνικος στοχος το να βγουμε ναι η ου; Με τον Σαμαρα ειμαστε η με τον Αδωνι και την Ντορα;

Α, είσαι εντελώς χαζός, ε;
ΑΓΩΓΗ λέμε είναι και μάλιστα βαρειά! Χημειοθεραπεία, ας πούμε.
Οπότε εσύ τί λες να έχουμε στόχο να μείνουμε για πάντα;

Το ερώτημα είναι αν είμαστε έτοιμοι να την διακόψουμε τη "χημειοθεραπεία" και νομίζω προσωπικά πως ΔΕΝ είμαστε.
Διότι βεβαιότατα και είναι επώδυνη, αλλά μας κρατάει (οικονομικά) ζωντανούς ακόμα...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Και οσο για την γνωστη αθλιοτητα με τη Δουρου και τον Τσοχατζοπουλο δεν ειναι παρα μια αισχρη συκοφαντια του γνωστου λαικιστη Ντινοπουλου. Η Δουρου εχει πει ενα σωρο φορες οτι ηταν απλως εργαζομενη με μπλοκακι. Μαλιστα εχει κανει και αγωγη στον Ντινοπουλο με απαιτηση αποζημιωσης 260000 ευρω

δηλαδή οι απλοί εργαζόμενοι με μπλοκάκι δεν κάνανε ρεμούλες ??

αντε καλά δεν έκανε ... γιατί στο επιτελείο του ακη (εστω και με μπλοκάκι) δεν ήταν πχ ο Παπαμιμίκος της ΝΔ ??

gamiarits

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
2
Πόντοι
16
Α, είσαι εντελώς χαζός, ε;
ΑΓΩΓΗ λέμε είναι και μάλιστα βαρειά! Χημειοθεραπεία, ας πούμε.
Οπότε εσύ τί λες να έχουμε στόχο να μείνουμε για πάντα;

Το ερώτημα είναι αν είμαστε έτοιμοι να την διακόψουμε τη "χημειοθεραπεία" και νομίζω προσωπικά πως ΔΕΝ είμαστε.
Διότι βεβαιότατα και είναι επώδυνη, αλλά μας κρατάει (οικονομικά) ζωντανούς ακόμα...

Απο τον Παπαδοπουλο και τους γυψους του, δεν τα παω καλα με τις ιατρικες παρομοιωσεις στην πολιτικη.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Απο τον Παπαδοπουλο και τους γυψους του, δεν τα παω καλα με τις ιατρικες παρομοιωσεις στην πολιτικη.

γιατί έζησες και την περίοδο του Παπαδόπουλου ή απλά σου την διηγηθήκανε ??

PeterAndrews

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2012
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
16
Περί συνταξιοδοτικού και απλή αριθμητική. Προ ημερών ανακοινώθηκε πως ο παρών αριθμός των συνταξιούχων στην Ελλάδα είναι 4,5 εκατομμύρια, για να λειτουργούσε το σύστημα θα έπρεπε οι εργαζόμενοι να ήταν 20 εκατομμύρια...

rouKoun13

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2010
Κριτικές
2
Like
62
Πόντοι
16
URL]]

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Περί συνταξιοδοτικού και απλή αριθμητική. Προ ημερών ανακοινώθηκε πως ο παρών αριθμός των συνταξιούχων στην Ελλάδα είναι 4,5 εκατομμύρια, για να λειτουργούσε το σύστημα στην παρούσα μορφή του θα έπρεπε οι εργαζόμενοι να ήταν 20 εκατομμύρια...

επιτρέπεις την συμπλήρωση ??

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206
Νόμιζα πως ήταν δανειακή σύμβαση και οι όροι της.

Ναι τύπε μου τό ίδιο λέμε, απλά εγώ το ανέλυσα.
Είπαμε πως ήταν οι όροι για να μας δανείσουν ώστε τα χρήματα που μας δανείζουν να φτιάξουν την οικονομία μας, έτσι που κι αυτοί που μας δάνεισαν να έχουν την αμυδρά ελίδα να τους αποπληρώσουμε κάποτε.

Πιο απλά για να πάρουν αυτοί πίσω τα λεφτά που μας δάνεισαν (που δεν το βλέπω, ούτε κι αυτοί εξ άλλου!) πρέπει να γίνει ισχυρή η οικονομία μας.
Για το τελευταίο έχεις καμία διαφωνία;

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Περί συνταξιοδοτικού και απλή αριθμητική. Προ ημερών ανακοινώθηκε πως ο παρών αριθμός των συνταξιούχων στην Ελλάδα είναι 4,5 εκατομμύρια, για να λειτουργούσε το σύστημα θα έπρεπε οι εργαζόμενοι να ήταν 20 εκατομμύρια...
Oι συνταξιούχοι είναι 4,5 εκατομμύρια, ή οι συνταξεις? Εχει διαφορα.

gamiarits

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
2
Πόντοι
16
Είπαμε πως ήταν οι όροι για να μας δανείσουν, αλλά τα χρήματα που μας δανείζουν να φτιάξουν την οικονομία μας, ώστε κι αυτοί που μας δάνεισαν να έχουν την αμυδρά ελίδα να τους αποπληρώσουμε κάποτε.

Πιο απλά για να πάρουν αυτοί πίσω τα λεφτά που μας δάνεισαν (που δεν το βλέπω, ούτε κι αυτοί εξ άλλου!) πρέπει να γίνει ισχυρή η οικονομία μας.

Ειναι ωραιο που μας κουνας το δαχτυλο, ενω λιγες βδομαδες πριν λυποσουνα που δεν προλαβε και ο γιος σου το παρτι των φακαελακιων και της ρεμουλας οπως εσυ.
Συνεχισε. Θα μας πεις και εσυ για τα "παρασιτα" που ζουν με επιδοματα;

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Σε αυτην την χωρα δεν προκειται να σοβαρευτούμε ποτέ.
Λες του αλλου ότι οι συνταξιούχοι είναι πολλοι, δεν είναι δυνατον να βγαινει ο άλλος στην συνταξη στα 50 και να παιρνει τα διπλα από το βασικο μισθο, ότι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ οι πόροι να στηριξουν ένα τετοιο ασφαλιστικο συστημα, και οι απαντησεις είναι κατι μεταξυ "η χουντα του Σαμαρα" "οι διεθνεις τοκογλυφοι" "η κυβερνηση της αριστερας θα δωσει ψωμακι στο λαο" και άλλα φαιδρα.
Ρε ανόητοι της αριστερας, θα προτείνετε ποτέ τίποτα της προκοπής?
Ολο ανοησια και λαικισμος? Τελικα θα τεινω να πιστεψω, ότι η αριστεροφροσυνη είναι μορφη διανοητικης καθυστέρησης.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Σε αυτην την χωρα δεν προκειται να σοβαρευτούμε ποτέ.
Λες του αλλου ότι οι συνταξιούχοι είναι πολλοι, δεν είναι δυνατον να βγαινει ο άλλος στην συνταξη στα 50 και να παιρνει τα διπλα από το βασικο μισθο, ότι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ οι πόροι να στηριξουν ένα τετοιο ασφαλιστικο συστημα, και οι απαντησεις είναι κατι μεταξυ "η χουντα του Σαμαρα" "οι διεθνεις τοκογλυφοι" "η κυβερνηση της αριστερας θα δωσει ψωμακι στο λαο" και άλλα φαιδρα.
Ρε ανόητοι της αριστερας, θα προτείνετε ποτέ τίποτα της προκοπής?
Ολο ανοησια και λαικισμος? Τελικα θα τεινω να πιστεψω, ότι η αριστεροφροσυνη είναι μορφη διανοητικης καθυστέρησης.

έχουν πως δεν έχουν... το ΑΤΟΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ....  :grin:

PeterAndrews

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2012
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
16
Είπαμε πως ήταν οι όροι για να μας δανείσουν ώστε τα χρήματα που μας δανείζουν να φτιάξουν την οικονομία μας, έτσι που κι αυτοί που μας δάνεισαν να έχουν την αμυδρά ελίδα να τους αποπληρώσουμε κάποτε.

Kανείς εχέφρων δεν θα μπορούσε να διαφωνήσει, πρέπει αλλά δεν...δεν υπάρχει καμία προυπόθεση και τα δυσμενή πολλαπλά και άλυτα.
Εν ολίγοις γιατρέ ουκ εστιν σωτηρία και θα υπάρξει βίαιη προσαρμογή μέχρι του σημείου που θα βγαίνουν τα νούμερα και αυτά θα τα δούμε λίαν προσεχώς, όποιος και αν είναι στην αρχή οτι χρώμα και να έχει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom