Νέα

Τσίπρας-ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 65K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (0 μέλη και 24 επισκέπτες)

''Καθαρή Έξοδος από τα μνημόνια τον Αύγουστο''

• Καμία έξοδος τον Αύγουστο. Ο Τσίπρας πάλι μας δουλεύει!

Ψήφοι: 151 63,7%
  • Θα είναι έξοδος αλλά θα βρωμάει! Δούλεμα δηλαδή αλλά εν μέρει!

Ψήφοι: 42 17,7%
  • Θα είναι έξοδος και θα είναι και καθαρή! Λέει αλήθεια!

Ψήφοι: 44 18,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    237

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Την πέφτουμε στον χιποακι επειδή είναι Ι4? Αυτό καταλαβες?
Όχι επειδή είναι η προσωποποιηση του ελληναρα που λαμογιάρει σε κάθε ευκαιρια και ξερει απ εξω και ανακατωτα κάθε πιθανο και απιθανο δικαιωμα? (για υποχρεώσεις ας το αφήσουμε).

γιατι και τηρησα τις υποχρεωσεις μου απεναντι στο στρατο και αυτος προς εμενα η σχεση ηταν αμφιδρομη

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
τυπε ετσι με τα στρατιωτικα και τα μουσια αν ειχε και ενα πουρο θα ηταν ιδιος ο τσε :rockon:
Αυτος όταν τον εβγαλαν αναφορα για το ξυρισμα, ηταν ικανος να πει "γιατι? ο Τσε και ο Καστρο ηταν ξυρισμένοι?"

skletzas

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2013
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
Την πέφτουμε στον χιποακι επειδή είναι Ι4? Αυτό καταλαβες?
Όχι επειδή είναι η προσωποποιηση του ελληναρα που λαμογιάρει σε κάθε ευκαιρια και ξερει απ εξω και ανακατωτα κάθε πιθανο και απιθανο δικαιωμα? (για υποχρεώσεις ας το αφήσουμε).
Ο Παπανδρέου υπηρέτησε 8 μήνες,σαν γραφέας και αυτός.Την υπόλοιπη θητεία την εξαγόρασε.
Άρα λαμόγιο και αυτός ,έτσι ?

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Προλαβες να μαζεψεις 30 μερες φυλακη σε 6 μηνες θητεια, εκ των οποιων ο ενας μηνας αναρρωτικη, χωρις να κανεις καν υπηρεσίες και ευρισκομενος στο γραφειο??

Υ.Γ. Πριν δεν ειπες ρε τύπε ότι το μονο που εκανες ηταν να στρωνεις το κρεβατι σου και να κανεις θαλαμοφυλικι μεσημερι απόγευμα?
Τι διαολο, κοιμοσουν και τα απογεύματα?

δεν ηταν αναρρωτικη νοσηλευομενος ημουν και οχι 30 μερες αλλα 20 αν θυμαμε καλα 6 μηνες θητεια ημουν υποχρεωμενος να κανω παλι τα ιδια
και ναι καποιες φορες ημουν αγυαλιστος καποιες αξυρηστος και ενα μεσημερι με ειχε παρει ο υπνος στην καρεκλα του θαλαμοφυλακα μου επιβληθηκε ποινη
αλλα λογο καλης διαγωγης μου σβηστηκε ετσι κι αλλιως 10 μερες επρεπε να υπηρετησω που μου της χαρησε ο διοικητης για να μην με ταιζει τσαμπα οπως ειπε

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Αυτος όταν τον εβγαλαν αναφορα για το ξυρισμα, ηταν ικανος να πει "γιατι? ο Τσε και ο Καστρο ηταν ξυρισμένοι?"

δεν επερνα μερος στην αναφορα λογο πολυωρης ορθοστασιας

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
6.937
Πόντοι
1.406
ποτε δεν θα υπεγραφα οτι και θα εκανα ολοι οι συντροφοι μου
απλα για την επιβιωση μου δεν θελω να λεεω στον εργοδοτη ολην την προσωπικη ου ζωη του λεεω μονο τις σπουδες μου και την προυπηρεσια μου οτιδηποτε αλλο δεν τον αφορα ουτε και τα πολιτικα μου πιστευω μηπως θα μου βγαλεται και χαρτι πολιτικων φρονηματων
Καλα ρε μαν και αυτοι τοτε για την επιβιωση τους υπεγραφαν οχι για πλακα,στη κυριολεξια για την επιβιωση τους...Εσυ λες φοβασαι να δηλωσεις  σημερα εν ετη 2014 οτι εισαι αριστερος,μηπως και γινει καμια στραβη και χασεις το μεροκαματο..και μου λες οτι θα εκανες παλικαριες τοτε,που αν δεν υπεγραφες ηταν σιγουρα εξορια και ξυλο,και επεζε και για αποσπασμα...
Οντως δεν θα υπεγραφες γιατι δεν θα ειχες εκδηλωθει ποτε,βλεπεις τοτε δεν παιζανε...

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
δεν ηταν αναρρωτικη νοσηλευομενος ημουν και οχι 30 μερες αλλα 20 αν θυμαμε καλα 6 μηνες θητεια ημουν υποχρεωμενος να κανω παλι τα ιδια
και ναι καποιες φορες ημουν αγυαλιστος καποιες αξυρηστος και ενα μεσημερι με ειχε παρει ο υπνος στην καρεκλα του θαλαμοφυλακα μου επιβληθηκε ποινη
αλλα λογο καλης διαγωγης μου σβηστηκε ετσι κι αλλιως 10 μερες επρεπε να υπηρετησω που μου της χαρησε ο διοικητης για να μην με ταιζει τσαμπα οπως ειπε
τυπε δεν σε θεωρουσε χρησιμο για την μοναδα του ο φασιστας?
μαλλον δεν εκτιμησε την σωστη οργανωση των φακελων που εκανες :S

gamiarits

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
2
Πόντοι
16
Περα απ την πλακα, λυσσαξατε με το Ι4 ενος φτωχου παιδιου. Για το γιο του Ζαγοριτη που ξεφτιλισε καθε εννοια θητειας με Τζουλιες και τον Κασιδοκωστα που μονο μασερ και valet parking δεν ειχε στο καραβι ουτε κουβεντα.
Τα παντα εχουν ταξικο προσημο τελικα.

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
6.937
Πόντοι
1.406
Ο Παπανδρέου υπηρέτησε 8 μήνες,σαν γραφέας και αυτός.Την υπόλοιπη θητεία την εξαγόρασε.
Άρα λαμόγιο και αυτός ,έτσι ?
καλα ρε συ τι παραδειγματα φερνεις...Αυτοι ειναι οι Πρυτανεις της Λαμογιας...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom