apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
τυπε ετσι με τα στρατιωτικα και τα μουσια αν ειχε και ενα πουρο θα ηταν ιδιος ο τσεΑυτος βαριοταν και να ξυριστεί ρε τύπε.
τυπε ετσι με τα στρατιωτικα και τα μουσια αν ειχε και ενα πουρο θα ηταν ιδιος ο τσεΑυτος βαριοταν και να ξυριστεί ρε τύπε.
Την πέφτουμε στον χιποακι επειδή είναι Ι4? Αυτό καταλαβες?
Όχι επειδή είναι η προσωποποιηση του ελληναρα που λαμογιάρει σε κάθε ευκαιρια και ξερει απ εξω και ανακατωτα κάθε πιθανο και απιθανο δικαιωμα? (για υποχρεώσεις ας το αφήσουμε).
τυπε ετσι με τα στρατιωτικα και τα μουσια αν ειχε και ενα πουρο θα ηταν ιδιος ο τσε
Στα δικαστηρια μεσα, δεν εχει ντουντούκες τύπε.με ντουντουκες ή ανευ τυπε?
bi δηλαδη τυπε? :Sγιατι και τηρησα τις υποχρεωσεις μου απεναντι στο στρατο και αυτος προς εμενα η σχεση ηταν αμφιδρομη
Πώς τις τηρησες? Κοιμώμενος στα θαλαμοφυλίκια?γιατι και τηρησα τις υποχρεωσεις μου απεναντι στο στρατο και αυτος προς εμενα η σχεση ηταν αμφιδρομη
κριμα να κανανε λιγο μπουγιο :SΣτα δικαστηρια μεσα, δεν εχει ντουντούκες τύπε.
Αυτος όταν τον εβγαλαν αναφορα για το ξυρισμα, ηταν ικανος να πει "γιατι? ο Τσε και ο Καστρο ηταν ξυρισμένοι?"τυπε ετσι με τα στρατιωτικα και τα μουσια αν ειχε και ενα πουρο θα ηταν ιδιος ο τσε
ε θα πηρε κανα χαρτι απο το χωριο οτι εχει χωραφια τυπεο πατερας του εχει ζωα τυπε?
Ο Παπανδρέου υπηρέτησε 8 μήνες,σαν γραφέας και αυτός.Την υπόλοιπη θητεία την εξαγόρασε.Την πέφτουμε στον χιποακι επειδή είναι Ι4? Αυτό καταλαβες?
Όχι επειδή είναι η προσωποποιηση του ελληναρα που λαμογιάρει σε κάθε ευκαιρια και ξερει απ εξω και ανακατωτα κάθε πιθανο και απιθανο δικαιωμα? (για υποχρεώσεις ας το αφήσουμε).
Ναι. Άλλη ερωτηση?Ο Παπανδρέου υπηρέτησε 8 μήνες,σαν γραφέας και αυτός.Την υπόλοιπη θητεία την εξαγόρασε.
Άρα λαμόγιο και αυτός ,έτσι ?
Προλαβες να μαζεψεις 30 μερες φυλακη σε 6 μηνες θητεια, εκ των οποιων ο ενας μηνας αναρρωτικη, χωρις να κανεις καν υπηρεσίες και ευρισκομενος στο γραφειο??
Υ.Γ. Πριν δεν ειπες ρε τύπε ότι το μονο που εκανες ηταν να στρωνεις το κρεβατι σου και να κανεις θαλαμοφυλικι μεσημερι απόγευμα?
Τι διαολο, κοιμοσουν και τα απογεύματα?
σοβαρα τωρα, εχεις πατησει ποτε σου σε δικαστηριο?Στα δικαστηρια μεσα, δεν εχει ντουντούκες τύπε.
Αυτος όταν τον εβγαλαν αναφορα για το ξυρισμα, ηταν ικανος να πει "γιατι? ο Τσε και ο Καστρο ηταν ξυρισμένοι?"
Καλα ρε μαν και αυτοι τοτε για την επιβιωση τους υπεγραφαν οχι για πλακα,στη κυριολεξια για την επιβιωση τους...Εσυ λες φοβασαι να δηλωσεις σημερα εν ετη 2014 οτι εισαι αριστερος,μηπως και γινει καμια στραβη και χασεις το μεροκαματο..και μου λες οτι θα εκανες παλικαριες τοτε,που αν δεν υπεγραφες ηταν σιγουρα εξορια και ξυλο,και επεζε και για αποσπασμα...ποτε δεν θα υπεγραφα οτι και θα εκανα ολοι οι συντροφοι μου
απλα για την επιβιωση μου δεν θελω να λεεω στον εργοδοτη ολην την προσωπικη ου ζωη του λεεω μονο τις σπουδες μου και την προυπηρεσια μου οτιδηποτε αλλο δεν τον αφορα ουτε και τα πολιτικα μου πιστευω μηπως θα μου βγαλεται και χαρτι πολιτικων φρονηματων
τυπε δεν σε θεωρουσε χρησιμο για την μοναδα του ο φασιστας?δεν ηταν αναρρωτικη νοσηλευομενος ημουν και οχι 30 μερες αλλα 20 αν θυμαμε καλα 6 μηνες θητεια ημουν υποχρεωμενος να κανω παλι τα ιδια
και ναι καποιες φορες ημουν αγυαλιστος καποιες αξυρηστος και ενα μεσημερι με ειχε παρει ο υπνος στην καρεκλα του θαλαμοφυλακα μου επιβληθηκε ποινη
αλλα λογο καλης διαγωγης μου σβηστηκε ετσι κι αλλιως 10 μερες επρεπε να υπηρετησω που μου της χαρησε ο διοικητης για να μην με ταιζει τσαμπα οπως ειπε
Πού είναι οι ντουντούκες τύπε?σοβαρα τωρα, εχεις πατησει ποτε σου σε δικαστηριο?
καλα ρε συ τι παραδειγματα φερνεις...Αυτοι ειναι οι Πρυτανεις της Λαμογιας...Ο Παπανδρέου υπηρέτησε 8 μήνες,σαν γραφέας και αυτός.Την υπόλοιπη θητεία την εξαγόρασε.
Άρα λαμόγιο και αυτός ,έτσι ?
Ο Σαμαράς υπηρέτησε και αυτός 9 μήνες και τους υπόλοιπους τους εξαγόρασε.Ναι. Άλλη ερωτηση?