Νέα

Τσίπρας-ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 65K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

''Καθαρή Έξοδος από τα μνημόνια τον Αύγουστο''

• Καμία έξοδος τον Αύγουστο. Ο Τσίπρας πάλι μας δουλεύει!

Ψήφοι: 151 63,7%
  • Θα είναι έξοδος αλλά θα βρωμάει! Δούλεμα δηλαδή αλλά εν μέρει!

Ψήφοι: 42 17,7%
  • Θα είναι έξοδος και θα είναι και καθαρή! Λέει αλήθεια!

Ψήφοι: 44 18,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    237

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
6.937
Πόντοι
1.406
Ειμαι παλιανθρωπος ρε τυπε τι τα θες,να φανταστεις αμα μου κατσει  κανα γκομενακι το γαμαω χωρις σεβασμο  :<

gamiarits

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
2
Πόντοι
16
Γιατί δηλαδή;

Ποιά η χρησιμότητα του αυτοκίνητου εν γένει;

Με τα κάρα και τις άμαξες μιά χαρά δεν μετακινούνταν οι παπούδες μας;

Μια χαρα ειναι τα αυτοκινητα, τα ακριβα ρολογια κτλ. αλλα να μπορουν ολοι να τα απολαυσουν. Αν η παραγωγικη ικανοτητα της κοινωνιας ειναι για ολους λαντα και καζιο βολευομαστε μ αυτα. Και μοχθουμε στο εργοστασιο, στο χωραφι κτλ το λαντα να γινει οπελ, το καζιο σεικο κοκ. Οχι για να εχουν ρολεξ 10 ατομα να πεινανε 1000.

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
6.937
Πόντοι
1.406
Μια χαρα ειναι τα αυτοκινητα, τα ακριβα ρολογια κτλ. αλλα να μπορουν ολοι να τα απολαυσουν. Αν η παραγωγικη ικανοτητα της κοινωνιας ειναι για ολους λαντα και καζιο βολευομαστε μ αυτα. Και μοχθουμε στο εργοστασιο, στο χωραφι κτλ το λαντα να γινει οπελ, το καζιο σεικο κοκ. Οχι για να εχουν ρολεξ 10 ατομα να πεινανε 1000.
Απολυτη ισοτητα δεν θα υπαρξει ποτε,δεν στεκει δεν ειναι φυσικο.Παντα καποιος ακομα και αν δεν εχει ρολεξ η ρολς ρους θα εχει εστω καζιο αδιαβροχο και με χρονομετρο,η εστω το οπελ με τα περισσοτερα αλογα.Το κακο ειναι να εχει ο ενας ρολεξ και ο αλλος διπλα να πεθαινει στη πεινα,αυτο ειναι ζουγκλα η μαλλον ακομα χειροτερα.Το θεμα ειναι να εξασφαλιστουν τα βασικα για ολους και απο εκει και περα οποιος θελει και μπορει ας παρει και το ρολεξ εφοσον θα υπαρχουν διαθεσιμοι ποροι

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
north-korea-is-best-korea-5600-1288655913-9.jpg

Τώρα που κάνει μπίζνες ο Αιγύπτιος με τον Κορεάτη θα πάρουνε όλοι οι στιστομάτηδες κινητό.

http://[URL unfurl="true"]www.ctvnews.ca/polopoly_fs/1.189796!/httpImage/image._gen/derivatives/landscape_960/image.[/img[/URL]]

Που είναι οι καλές εποχές όμως:

«Σκέψου ότι πέρυσι στη διπλανή ξαπλώστρα απολάμβανε τον ήλιο ο αιγύπτιος μεγαλοεπιχειρηματίας Ναγκίμπ Σαουίρις. Το σκυλάκι του, μάλιστα, ράτσας κόκερ σπάνιελ, είχε στήσει καβγά με το τσιουάουα της Τζούλιας Αλεξανδράτου» συνέχισα.«Εφέτοςοι πληροφορίες βρετανικών οικονομικών κύκλων φέρουν την εταιρεία του Wind Ηellas να έχει πτωχεύσει και τη Royal Βank της Σκωτίας να έχει χάσει 9 εκατ. ευρώ από το συγκεκριμένο “μπαμ”. Από την άλλη πλευρά, η Τζούλια ανεδείχθη σε...

επιφανή πορνοστάρ με διόλου ευκαταφρόνητα κέρδη» αναστέναξα.

[URL unfurl="true"]http://www.tovima.gr/culture/article/?aid=322679[/URL]

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Αρα αποδεχομαστε τις ανισοτητες. Εχουμε και το ιδεολογημα οτι οι φτωχοι ειναι τεμπεληδες, δεν προσπαθουν κτλ.(ψυχολογικη ερμηνεια των προβληματων αντι κοινωνικης) και καθαρισαμε.
Ολα μια χαρα
Ωραιος κοσμος αγγελικα πλασμενος...

Είδαμε όμως και η προσπάθεια για απόλυτη ισότητα που κατέληξε:

CambodiaKillingField.jpg

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
Τώρα που κάνει μπίζνες ο Αιγύπτιος με τον Κορεάτη θα πάρουνε όλοι οι στιστομάτηδες κινητό.

http://[URL unfurl="true"]www.ctvnews.ca/polopoly_fs/1.189796!/httpImage/image._gen/derivatives/landscape_960/image.[/img[/URL]]

Που είναι οι καλές εποχές όμως:

«Σκέψου ότι πέρυσι στη διπλανή ξαπλώστρα απολάμβανε τον ήλιο ο αιγύπτιος μεγαλοεπιχειρηματίας Ναγκίμπ Σαουίρις. Το σκυλάκι του, μάλιστα, ράτσας κόκερ σπάνιελ, είχε στήσει καβγά με το τσιουάουα της Τζούλιας Αλεξανδράτου» συνέχισα.«Εφέτοςοι πληροφορίες βρετανικών οικονομικών κύκλων φέρουν την εταιρεία του Wind Ηellas να έχει πτωχεύσει και τη Royal Βank της Σκωτίας να έχει χάσει 9 εκατ. ευρώ από το συγκεκριμένο “μπαμ”. Από την άλλη πλευρά, η Τζούλια ανεδείχθη σε...

επιφανή πορνοστάρ με διόλου ευκαταφρόνητα κέρδη» αναστέναξα.

[URL unfurl="true"]http://www.tovima.gr/culture/article/?aid=322679[/URL]

[/quote]σιγα μην περιμεναμε τον αιγυπτιο πιρφορο της τζουλιας  ;)

[img]http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/0/03/North_Korea_Cell_Phone_Revolution.jpg
kim-jong-bt-headset.jpg

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366

Και εγώ θα ήθλεα να είχα ένα αχόρταγο πουλί αλλά δεν γίνεται.

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Δεν ειναι τυχαιο τυπε..σε αυτη τη ζωη απολυτα ισοι ειμαστε μονο ως προς τον θανατο  ;)

Ναι, μόνο που να μας βρει στην ώρα μας.

Και όχι γιατί το αποφάσισε κάποιος ημίτρελλος για να εξαλείψει την ταξική κοινωνία.

gamiarits

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
2
Πόντοι
16

Εγω παλι νομιζω οτι αν γινοταν να αθροισουμε τους νεκρους του καπιταλισμου θα εβγαιναν περισσοτεροι, βλεπε αποικιοκρατικους πολεμους και "επεμβασεις", εργατικα ατυχηματα και ναυαγια λογω ελλιπους συντηρησης, θυματα απο περιβαλλοντικη ρυπανση πολυεθνικων κα

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
Ναι, μόνο που να μας βρει στην ώρα μας.

Και όχι γιατί το αποφάσισε κάποιος ημίτρελλος για να εξαλείψει την ταξική κοινωνία.
ή κάποιος άλλος ημίτρελος επειδή θέλει να δει ποσο γρηγορα εξαπλώνεται ο έμπολα

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Εγω παλι νομιζω οτι αν γινοταν να αθροισουμε τους νεκρους του καπιταλισμου θα εβγαιναν περισσοτεροι, βλεπε αποικιοκρατικους πολεμους και "επεμβασεις", εργατικα ατυχηματα και ναυαγια λογω ελλιπους συντηρησης, θυματα απο περιβαλλοντικη ρυπανση πολυεθνικων κα

Ξέχασες την καταπίεση των μαύρων .......

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.400
Πόντοι
786

Ό Σοσιαλισμός είναι μία ανοιχτή πρόκληση πάντοτε. Έχει νά κάνει μέ τά χαρακτηριστικά τών ηγεσιών πού τόν προσπαθούν. Άλλα έπραξε ό Τίτο, άλλα ό Ούλωφ Πάλμε, καί άλλα ό Πόλ Πότ. Όσο Δαρβινικό θέσφατο θεωρείται ό ανηλεής ατομιστικός ανταγωνισμός άλλο τόσο συναντάται καί ό αλτρουϊσμός. Ακόμα καί σέ προκαρυωτική "Σαβάνα" βρέθηκαν αλτρουιστικά μοτίβα. Οί άνθρωποι εγκαταστάθηκαν μετά από χιλιάδες χρόνια περιπλάνησης μικρών ομάδων όπου ό αλτρουϊσμός ήταν τό Α καί Ω. Έχει γράψει αυτό μέσα μας. Γιά κάθε παιδάκι πού θέλει όλη τή σοκολάτα θά υπάρχει μία παρέα παιδάκια πού θά τήν μοιράζεται.

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
[size=20pt]Το Μνημόνιο φεύγει... το Memorandum έρχεται

Η πιστή εφαρμογή όλων των δεσμεύσεων του τρέχοντος
[/size]
Διαβάστε σχετικά το σχόλιο του ΣΥΡΙΖΑ για τις πολιτικές εξελίξεις: Η κυβέρνηση θα συνεχίσει να εφαρμόζει πιστά και απαρέγκλιτα την ίδια καταστροφική πολιτική του μνημονίου

Την υπαγωγή της χώρας για άλλα δύο χρόνια σε καθεστώς αυστηρής διεθνούς εποπτείας ζητάει το Eurogroup, προκειμένου η Ελλάδα να τύχει της "προστασίας" των δανειστών έναντι των αγορών. Η ενισχυμένη πιστωτική γραμμή (ECCL) που προτείνεται περιλαμβάνει την υπογραφή Memorandum (Μνημονίου) για έναν χρόνο συν δύο εξάμηνα με νέα επαχθή μέτρα, η εφαρμογή των οποίων θα ελέγχεται ανά τρίμηνο από τους δανειστές, όπως συμβαίνει μέχρι τώρα με την τρόικα.

Στους ελέγχους θα συμμετέχει και το ΔΝΤ, από το οποίο πιθανότατα θα εκταμιευθούν και τα 12,8 δισ. του δανείου που προβλέπονταν μέχρι το 2016. Και αυτό διότι το "μαξιλάρι", το οποίο πλέον συζητείται, θα είναι αρκετά "φουσκωμένο" ώστε να καλύπτει (και με τα 11,5 δισ. του ΤΧΣ) το χρηματοδοτικό κενό για δύο χρόνια. Επιπλέον, ωσότου η κυβέρνηση πάρει το νέο Μνημόνιο, θα πρέπει να ανταποκριθεί στο τελεσίγραφο για πλήρη εφαρμογή του προηγούμενου μέχρι τις 8 Δεκεμβρίου.

Ανοιχτός εκβιασμός Ρέγκλινγκ για νέο μνημόνιο ως το τέλος του χρόνου

Ανοιχτά απειλεί πλέον και ο Γερμανός επικεφαλής του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Σταθερότητας (ΕSM), Κλάους Ρέγκλινγκ, την Αθήνα, ότι αν δεν προχωρήσει στο… νέο μνημόνιο μετά το μνημόνιο με την πιο δεσμευτική εκδοχή του, ως το τέλος του χρόνου δε θα εκταμιευθούν οι υπόλοιπες δόσεις ενώ θα επιστραφούν στους δανειστές τα αδιάθετα ποσά του Ελληνικού Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας. Περισσότερα εδώ.

Eurogroup: Το Μνημόνιο πέθανε, ζήτω το memorandum

Το κλίμα που επικράτησε στο προχθεσινό Eurogroup το περιγράφει εύστοχα με δυο λόγια η γερμανική εφημερίδαSueddeutsche: «Η Ελλάδα το 2015 δεν πρόκειται να αποκτήσει τη δημοσιονομική της ελευθερία, όπως την εννοεί ο πρωθυπουργός της Αντώνης Σαμαράς».

Αν και οριστική απόφαση για την Ελλάδα δεν έλαβαν οι υπουργοί Οικονομικών της Ευρωζώνης και τη μετέθεσαν για τις 8 Δεκεμβρίου, πάντα υπό την προϋπόθεση ότι μέχρι τότε θα έχει ολοκληρωθεί «επιτυχώς» η αξιολόγηση από την τρόικα, φάνηκε ότι κλίνουν υπέρ της πλέον δεσμευτικής επιλογής για την επόμενη μέρα, υπέρ ενός μεταμνημονιακού Μνημονίου -που μπορεί και να το βαφτίσουν... καραμέλα- το οποίο θα έχει όρους και επιτήρηση για την τήρησή τους.

Ντάισελμπλουμ και Μοσκοβισί

Από τις δηλώσεις του προέδρου του Eurogroup, Γερούν Ντάισελμπλουμ, και του επιτρόπου Οικονομικών Υποθέσεων, Πιερ Μοσκοβισί, προκύπτει ότι η προτιμητέα για τους εταίρους λύση είναι να δοκιμαστεί στην Ελλάδα η προληπτική γραμμή πίστωσης (ECCL) που υπάρχει στα εργαλεία του ευρωπαϊκού μηχανισμού στήριξης ESM. Αυτό, σύμφωνα πάντα με τους εταίρους, έχει δύο πλεονεκτήματα. Το πρώτο είναι ότι στρώνει ένα δίχτυ ασφαλείας για την Ελλάδα όταν θα κάνει το άλμα εξόδου στις αγορές, το οποίο είτε θα λειτουργήσει προληπτικά -θα ζεστάνει, δηλαδή, τους επενδυτές να αγοράσουν ελληνικά ομόλογα χωρίς να ζητούν απαγορευτικά υψηλές αποδόσεις- είτε πυροσβεστικά. Θα το χρησιμοποιήσει, δηλαδή, η Ελλάδα εάν δεν καταφέρει να δανειστεί με λογικούς όρους.

Το δεύτερο πλεονέκτημα, που είναι υψίστης σημασίας για τους εταίρους, είναι ότι δεν θα επιτρέψει στην ελληνική κυβέρνηση να... χαλαρώσει, αντιθέτως θα διατηρήσει αμείωτη τη «μεταρρυθμιστική πίεση», όπως συνηθίζουν να λένε στις Βρυξέλλες και το Βερολίνο. Η Αθήνα, δηλαδή, θα αναλάβει να εκπληρώσει κάποιες υποχρεώσεις και θα ελέγχεται τακτικά για το αν το κάνει -ενδεχομένως όχι τόσο συχνά και όχι με τον άκομψο σκληρό τρόπο των Τόμσεν και σία.

Θέλουν το ΔΝΤ... τεχνικό σύμβουλο για την Ελλάδα

Ο Ντάισελμπλουμ άφησε να εννοηθεί ότι η επιλογή της προληπτικής γραμμής στήριξης είναι σχεδόν δεδομένη -κι ότι μένει να συζητηθούν οι «τεχνικές λεπτομέρειες». Την ίδια ώρα φρόντισε να εντείνει για μια ακόμη φορά τις πιέσεις στην Αθήνα τονίζοντας πως «παρά το γεγονός ότι η κυβέρνηση έχει παρουσιάσει πολλά, υπάρχουν ακόμα περισσότερα που πρέπει να γίνουν για να συμφωνηθεί η επιστροφή της τρόικας».

Παράλληλα, στην όποια επόμενη συμφωνία με την Ελλάδα θεωρείται σχεδόν δεδομένο ότι θα συμμετέχει και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, ακόμη κι αν η ελληνική κυβέρνηση κάνει πράξη την... απειλή της ότι δεν θα πάρει τις υπόλοιπες δόσεις από το ΔΝΤ για να «βγάλει πρόωρα τη χώρα από το Μνημόνιο». Οι Ευρωπαίοι εταίροι θέλουν στη συμφωνία το ΔΝΤ, έστω ως... τεχνικό σύμβουλο, καθώς, όπως είπε ο Ντάισελμπλουμ, «πιστεύουμε ότι το ΔΝΤ αποτελεί εχέγγυο αξιοπιστίας για ό,τι κάνουμε για την Ελλάδα».

Το ίδιο θέλει άλλωστε και η Γερμανίδα καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ, η οποία φοβάται ότι, αν για οποιονδήποτε λόγο το ΔΝΤ εγκαταλείψει το... πλοίο, δεν θα μπορέσει να εξασφαλίσει την απαιτούμενη πλειοψηφία από το ίδιο της το κόμμα όταν έρθει η ώρα να εγκριθεί η νέα βοήθεια στη γερμανική Βουλή. Υπενθυμίζεται ότι πολλά από τα μπρος - πίσω των δύο πρώτων ελληνικών «πακέτων» οφείλονταν στις δυσκολίες που είχε η Μέρκελ να τα περάσει από τη Βουλή της.

Πάντως, όλα τα παραπάνω βρίσκονται υπό την αίρεση της «επιτυχούς» αξιολόγησης του ελληνικού προγράμματος από την τρόικα. Και από τα «περισσότερα» που πρέπει να γίνουν από την πλευρά της ελληνικής κυβέρνησης τις αμέσως επόμενες μέρες.

Από αναβολή σε αναβολή η απόφαση για το χρέος

Όσο για τη διαπραγμάτευση για την ελάφρυνση του ελληνικού χρέους -αν τη θυμόμαστε, ακόμη, ως σαφή δέσμευση εκ μέρους των εταίρων, στην περίπτωση που η Ελλάδα πετύχει πρωτογενή πλεονάσματα (το έκανε) και υλοποιήσει τις μεταρρυθμίσεις (έχει ακόμη να κάνει)-, πάει από αναβολή σε αναβολή. Καθώς δε ένα τρίτο προαπαιτούμενο γι' αυτή ήταν το «εάν χρειαστεί», μπορεί και να παραπεμφθεί στις ελληνικές καλένδες, αφού όλο και περισσότεροι -η ελληνική κυβέρνηση, ο Ρέγκλινγκ- αποφαίνονται ότι το χρέος είναι βιώσιμο.

πηγη

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306

μάλιστα... το Τσερνομπίλ δεν βλάφτει... σοσιαλιστικό ήταν εξάλλου

ρε τι μαθαίνουμε στο μπου...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
απο οτι καταλαβα απο τα γραφομενα σου μαλλον εργαζεσε σαν ελευθερος επαγγελματιας που κλεινεις δουλειες και εχεις συνεργατες με παρομοια με σενα γνωση με τη διαφορα οτι αυτοι εργαζονται και εσυ τα κονομας σε ελευθερη απλη μεταφραση μπορει να κανω και λαθος απλα ετσι καταλαβα αν ειμαι λαθος διεψευσε με
επισης για καποιον ανεξηγητο λογο πιστευεις οτι εισαι ο ικανοτατος σε γνωσεις επισης πιστευεις οτι αξιζεις να λαμβανεις το υπερκερδος εις βαρος αλλον
μηπως με τον συριζα ολα αυτα θα τα ξεχασεις και θα χασεις την κουταλα???

λάθος κατάλαβες…. είμαι μεν ελεύθερος επαγγελματίας και κατά κάποιον τρόπο “νοικιάζω” για ορισμένο χρονικό διάστημα τον εαυτό μου, όπου έχουν ανάγκη από ανθρώπους σαν και μένα για ορισμένο χρονικό διάστημα και για συγκεκριμένο αντικείμενο και όγκο δουλειάς ….

δεν έχω υπαλλήλους δικούς μου, έχω συνεργάτες τους οποίους τους βρίσκει, τους συμφωνεί και τους πληρώνει αυτός που πληρώνει και μένα… η αμοιβή μου είναι καθαρή και αφορά αποκλειστικά και μόνον τις δικές μου υπηρεσίες…

άρα το όποιο κέρδος βγάζω το βγάζω από την εκμετάλλευση του εαυτού μου και κανενός άλλου…

αυτοί που συνεργάζομαι μαζί τους πληρώνονται από άλλους και απλά συνεργάζομαι στα πλαίσια ενός συγκεκριμένου έργου…

τι δεν καταλαβαίνεις σε όλα αυτά ??

μεταξύ μας και ο ΣΥΡΙΖΑ και ο ΣΦΥΡΙΖΑ να έρθει στην κυβέρνηση εμένα στα παπάρια μου… πάντα θα υπάρχει ανάγκη για ανθρώπους με τις δικές μου γνώσεις και εμπειρίες τόσο σε ιδιωτικές όσο και δημόσιες επιχειρήσεις και έργα… απλά με τον ΣΥΡΙΖΑ θα χρεώνω κάτι παραπάνω και όποιος θέλει ...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Το συστημα γεννα την εκμεταλλευση. Εσυ ενα γραναζι εισαι που αγωνιζεται με παθος ωστοσο για την διατηρηση του συστηματος, ως τετοιο σε αντιμετωπιζουμε. Μην ανησυχεις δεν σου δινουμε παραπανω αξια απο οση εχεις, δεν εισαι ουτε Γκειτς, ουτε Ορτεγκα.

δεν είπα ποτέ ότι είμαι ο Γκέιτς ή ο Τζόμπς…

φυσικά και είμαι γρανάζι του συστήματος… η διαφορά είναι όμως ότι το σύστημα αυτό το γουστάρω και κάνω τα πάντα για να συνεχίσω να λειτουργώ μέσα σε αυτό διότι το σύστημα αυτό φροντίζει να είμαι πάντα καλολαδωμένο και καλοσυντηρημένο….

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
λάθος κατάλαβες…. είμαι μεν ελεύθερος επαγγελματίας και κατά κάποιον τρόπο “νοικιάζω” για ορισμένο χρονικό διάστημα τον εαυτό μου, όπου έχουν ανάγκη από ανθρώπους σαν και μένα για ορισμένο χρονικό διάστημα και για συγκεκριμένο αντικείμενο και όγκο δουλειάς ….

δεν έχω υπαλλήλους δικούς μου, έχω συνεργάτες τους οποίους τους βρίσκει, τους συμφωνεί και τους πληρώνει αυτός που πληρώνει και μένα… η αμοιβή μου είναι καθαρή και αφορά αποκλειστικά και μόνον τις δικές μου υπηρεσίες…

άρα το όποιο κέρδος βγάζω το βγάζω από την εκμετάλλευση του εαυτού μου και κανενός άλλου…

αυτοί που συνεργάζομαι μαζί τους πληρώνονται από άλλους και απλά συνεργάζομαι στα πλαίσια ενός συγκεκριμένου έργου…

τι δεν καταλαβαίνεις σε όλα αυτά ??

μεταξύ μας και ο ΣΥΡΙΖΑ και ο ΣΦΥΡΙΖΑ να έρθει στην κυβέρνηση εμένα στα παπάρια μου… πάντα θα υπάρχει ανάγκη για ανθρώπους με τις δικές μου γνώσεις και εμπειρίες τόσο σε ιδιωτικές όσο και δημόσιες επιχειρήσεις και έργα… απλά με τον ΣΥΡΙΖΑ θα χρεώνω κάτι παραπάνω και όποιος θέλει ...

ωραια μπραβο σου
οσο για κυβερνηση συριζα θα δεις τα προσεχως το μαρτιο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom