Βασιλοφρων13
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2014
- Like
- 6.937
- Πόντοι
- 1.406
Ειμαι παλιανθρωπος ρε τυπε τι τα θες,να φανταστεις αμα μου κατσει κανα γκομενακι το γαμαω χωρις σεβασμο :<
Γιατί δηλαδή;
Ποιά η χρησιμότητα του αυτοκίνητου εν γένει;
Με τα κάρα και τις άμαξες μιά χαρά δεν μετακινούνταν οι παπούδες μας;
Χοντρο τυπε :-τυπε ο αλεξ θα πιρφορισει με το δευτερο τωρα
αληθειες λεω, μονο αληθειες ;)Χοντρο τυπε :-
Απολυτη ισοτητα δεν θα υπαρξει ποτε,δεν στεκει δεν ειναι φυσικο.Παντα καποιος ακομα και αν δεν εχει ρολεξ η ρολς ρους θα εχει εστω καζιο αδιαβροχο και με χρονομετρο,η εστω το οπελ με τα περισσοτερα αλογα.Το κακο ειναι να εχει ο ενας ρολεξ και ο αλλος διπλα να πεθαινει στη πεινα,αυτο ειναι ζουγκλα η μαλλον ακομα χειροτερα.Το θεμα ειναι να εξασφαλιστουν τα βασικα για ολους και απο εκει και περα οποιος θελει και μπορει ας παρει και το ρολεξ εφοσον θα υπαρχουν διαθεσιμοι ποροιΜια χαρα ειναι τα αυτοκινητα, τα ακριβα ρολογια κτλ. αλλα να μπορουν ολοι να τα απολαυσουν. Αν η παραγωγικη ικανοτητα της κοινωνιας ειναι για ολους λαντα και καζιο βολευομαστε μ αυτα. Και μοχθουμε στο εργοστασιο, στο χωραφι κτλ το λαντα να γινει οπελ, το καζιο σεικο κοκ. Οχι για να εχουν ρολεξ 10 ατομα να πεινανε 1000.
Αρα αποδεχομαστε τις ανισοτητες. Εχουμε και το ιδεολογημα οτι οι φτωχοι ειναι τεμπεληδες, δεν προσπαθουν κτλ.(ψυχολογικη ερμηνεια των προβληματων αντι κοινωνικης) και καθαρισαμε.
Ολα μια χαρα
Ωραιος κοσμος αγγελικα πλασμενος...
Τώρα που κάνει μπίζνες ο Αιγύπτιος με τον Κορεάτη θα πάρουνε όλοι οι στιστομάτηδες κινητό.
http://[URL unfurl="true"]www.ctvnews.ca/polopoly_fs/1.189796!/httpImage/image._gen/derivatives/landscape_960/image.[/img[/URL]]
Που είναι οι καλές εποχές όμως:
«Σκέψου ότι πέρυσι στη διπλανή ξαπλώστρα απολάμβανε τον ήλιο ο αιγύπτιος μεγαλοεπιχειρηματίας Ναγκίμπ Σαουίρις. Το σκυλάκι του, μάλιστα, ράτσας κόκερ σπάνιελ, είχε στήσει καβγά με το τσιουάουα της Τζούλιας Αλεξανδράτου» συνέχισα.«Εφέτοςοι πληροφορίες βρετανικών οικονομικών κύκλων φέρουν την εταιρεία του Wind Ηellas να έχει πτωχεύσει και τη Royal Βank της Σκωτίας να έχει χάσει 9 εκατ. ευρώ από το συγκεκριμένο “μπαμ”. Από την άλλη πλευρά, η Τζούλια ανεδείχθη σε...
επιφανή πορνοστάρ με διόλου ευκαταφρόνητα κέρδη» αναστέναξα.
[URL unfurl="true"]http://www.tovima.gr/culture/article/?aid=322679[/URL]
[/quote]σιγα μην περιμεναμε τον αιγυπτιο πιρφορο της τζουλιας ;)
[img]http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/0/03/North_Korea_Cell_Phone_Revolution.jpg
Δεν ειναι τυχαιο τυπε..σε αυτη τη ζωη απολυτα ισοι ειμαστε μονο ως προς τον θανατο ;)Είδαμε όμως και η προσπάθεια για απόλυτη ισότητα που κατέληξε:
Μια χαρα ειναι τα αυτοκινητα, τα ακριβα ρολογια κτλ. αλλα να μπορουν ολοι να τα απολαυσουν. Αν η παραγωγικη ικανοτητα της κοινωνιας ειναι για ολους λαντα και καζιο βολευομαστε μ αυτα. Και μοχθουμε στο εργοστασιο, στο χωραφι κτλ το λαντα να γινει οπελ, το καζιο σεικο κοκ. Οχι για να εχουν ρολεξ 10 ατομα να πεινανε 1000.
Δεν ειναι τυχαιο τυπε..σε αυτη τη ζωη απολυτα ισοι ειμαστε μονο ως προς τον θανατο ;)
Είδαμε όμως και η προσπάθεια για απόλυτη ισότητα που κατέληξε:
ή κάποιος άλλος ημίτρελος επειδή θέλει να δει ποσο γρηγορα εξαπλώνεται ο έμπολαΝαι, μόνο που να μας βρει στην ώρα μας.
Και όχι γιατί το αποφάσισε κάποιος ημίτρελλος για να εξαλείψει την ταξική κοινωνία.
Εγω παλι νομιζω οτι αν γινοταν να αθροισουμε τους νεκρους του καπιταλισμου θα εβγαιναν περισσοτεροι, βλεπε αποικιοκρατικους πολεμους και "επεμβασεις", εργατικα ατυχηματα και ναυαγια λογω ελλιπους συντηρησης, θυματα απο περιβαλλοντικη ρυπανση πολυεθνικων κα
Είδαμε όμως και η προσπάθεια για απόλυτη ισότητα που κατέληξε:
Εγω παλι νομιζω οτι αν γινοταν να αθροισουμε τους νεκρους του καπιταλισμου θα εβγαιναν περισσοτεροι, βλεπε αποικιοκρατικους πολεμους και "επεμβασεις", εργατικα ατυχηματα και ναυαγια λογω ελλιπους συντηρησης, θυματα απο περιβαλλοντικη ρυπανση πολυεθνικων κα
απο οτι καταλαβα απο τα γραφομενα σου μαλλον εργαζεσε σαν ελευθερος επαγγελματιας που κλεινεις δουλειες και εχεις συνεργατες με παρομοια με σενα γνωση με τη διαφορα οτι αυτοι εργαζονται και εσυ τα κονομας σε ελευθερη απλη μεταφραση μπορει να κανω και λαθος απλα ετσι καταλαβα αν ειμαι λαθος διεψευσε με
επισης για καποιον ανεξηγητο λογο πιστευεις οτι εισαι ο ικανοτατος σε γνωσεις επισης πιστευεις οτι αξιζεις να λαμβανεις το υπερκερδος εις βαρος αλλον
μηπως με τον συριζα ολα αυτα θα τα ξεχασεις και θα χασεις την κουταλα???
Το συστημα γεννα την εκμεταλλευση. Εσυ ενα γραναζι εισαι που αγωνιζεται με παθος ωστοσο για την διατηρηση του συστηματος, ως τετοιο σε αντιμετωπιζουμε. Μην ανησυχεις δεν σου δινουμε παραπανω αξια απο οση εχεις, δεν εισαι ουτε Γκειτς, ουτε Ορτεγκα.
λάθος κατάλαβες…. είμαι μεν ελεύθερος επαγγελματίας και κατά κάποιον τρόπο “νοικιάζω” για ορισμένο χρονικό διάστημα τον εαυτό μου, όπου έχουν ανάγκη από ανθρώπους σαν και μένα για ορισμένο χρονικό διάστημα και για συγκεκριμένο αντικείμενο και όγκο δουλειάς ….
δεν έχω υπαλλήλους δικούς μου, έχω συνεργάτες τους οποίους τους βρίσκει, τους συμφωνεί και τους πληρώνει αυτός που πληρώνει και μένα… η αμοιβή μου είναι καθαρή και αφορά αποκλειστικά και μόνον τις δικές μου υπηρεσίες…
άρα το όποιο κέρδος βγάζω το βγάζω από την εκμετάλλευση του εαυτού μου και κανενός άλλου…
αυτοί που συνεργάζομαι μαζί τους πληρώνονται από άλλους και απλά συνεργάζομαι στα πλαίσια ενός συγκεκριμένου έργου…
τι δεν καταλαβαίνεις σε όλα αυτά ??
μεταξύ μας και ο ΣΥΡΙΖΑ και ο ΣΦΥΡΙΖΑ να έρθει στην κυβέρνηση εμένα στα παπάρια μου… πάντα θα υπάρχει ανάγκη για ανθρώπους με τις δικές μου γνώσεις και εμπειρίες τόσο σε ιδιωτικές όσο και δημόσιες επιχειρήσεις και έργα… απλά με τον ΣΥΡΙΖΑ θα χρεώνω κάτι παραπάνω και όποιος θέλει ...