Νέα

Τσίπρας-ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 65K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

''Καθαρή Έξοδος από τα μνημόνια τον Αύγουστο''

• Καμία έξοδος τον Αύγουστο. Ο Τσίπρας πάλι μας δουλεύει!

Ψήφοι: 151 63,7%
  • Θα είναι έξοδος αλλά θα βρωμάει! Δούλεμα δηλαδή αλλά εν μέρει!

Ψήφοι: 42 17,7%
  • Θα είναι έξοδος και θα είναι και καθαρή! Λέει αλήθεια!

Ψήφοι: 44 18,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    237

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
6.937
Πόντοι
1.406
Για τον κομμουνισμο υπαρχει σκιτσο?
Ακριβως το ιδιο ,με τα ανθρωπακια να εχουν υψωμενη την αριστερη γροθια για αγωνιστικο χαιρετισμο(και αν ειναι και στη Β.Κορεα ενα χαμογελο μεχρι τα αυτια  :grin: :grin: )

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
εδώ κάνεις το μέγα λάθος... δεν εκμεταλλεύομαι κανέναν παρά μόνο τις ικανότητες μου και τον εαυτό μου... και το κέρδος που βγάζω από αυτην την εκμετάλλευση το μοιράζομαι σε αφύσικα μεγάλο ποσοστό με ανθρώπους που δεν έχουν τις ικανότητες μου (θεμιτό και σωστό) αλλά και δυστυχώς με πάρα πολλούς ανθρώπους που παρόλο που τους δόθηκε και τους δίνετε η ευκαιρία να τις αποκτήσουν (με κόπο βέβαια και προσπάθεια) αυτοί αρνούνται και επιμένουν να θέλουν να μοιράζομαι μαζί τους το όποιο κέρδος βγάζω από την εκμετάλλευση των ικανοτήτων μου λέγοντας μου το γελοίο "ο καθένας σύμφωνα με τις ικανότητες του στον καθένα σύμφωνα με τις ανάγκες του" το οποίο σε απλά λόγια μεταφράζεται "δούλευε μαλάκα να τρώμε οι έξυπνοι" (πράγμα αθέμιτο και λάθος)

απο οτι καταλαβα απο τα γραφομενα σου μαλλον εργαζεσε σαν ελευθερος επαγγελματιας που κλεινεις δουλειες και εχεις συνεργατες με παρομοια με σενα γνωση με τη διαφορα οτι αυτοι εργαζονται και εσυ τα κονομας σε ελευθερη απλη μεταφραση μπορει να κανω και λαθος απλα ετσι καταλαβα αν ειμαι λαθος διεψευσε με
επισης για καποιον ανεξηγητο λογο πιστευεις οτι εισαι ο ικανοτατος σε γνωσεις επισης πιστευεις οτι αξιζεις να λαμβανεις το υπερκερδος εις βαρος αλλον
μηπως με τον συριζα ολα αυτα θα τα ξεχασεις και θα χασεις την κουταλα???

gamiarits

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
2
Πόντοι
16
δεν εκμεταλλεύομαι κανέναν

Το συστημα γεννα την εκμεταλλευση. Εσυ ενα γραναζι εισαι που αγωνιζεται με παθος ωστοσο για την διατηρηση του συστηματος, ως τετοιο σε αντιμετωπιζουμε. Μην ανησυχεις δεν σου δινουμε παραπανω αξια απο οση εχεις, δεν εισαι ουτε Γκειτς, ουτε Ορτεγκα.

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Δηλαδη εσυ ρε τυπε θα παντρευτεις αυριο μεθαυριο(η συμφωνο συμβιωσης η τεσπα μια σχεση  μακροχρονια που θα μενετε μαζι) και θα ειναι να πατε διακοπες και δεν θα κλεισεις ενα δωματιο καπου η εστω μια σκηνη σε καμπινγκ να ειστε οι 2 σας ρε παιδι μου,αλλα θα της πεις μωρο μου στο πλαισιο της ελευθεριακης σχεσης και τροπου ζωης μας θα παμε στο σπιτι του Μπαμπη που θα ειμαστε  7 νομα σ'ενα δωμα?

ειμαι κατα του γαμου και τον στενων δεσμευσεων επισης σε αυτο το παραδειγμα που βλεπεις το κακο???? και σε σκηνη σε καμπινγκ οι δυο μας θα παμε οπου θα περνανε απ εξω και αλλοι και στο σπιτι του μπαμπη θα παμε γιατι που ειναι το κακο

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
6.937
Πόντοι
1.406
δηλαδή θα μας κάνετε κουμάντο με ποιόν τρόπο θα χαιρόμαστε την ζωή ??

αυτό είναι στα πλαίσια της "σοσιαλιστικής διαπαιδαγώγησης" ??
Σε αυτο εχει δικιο ο γαμιαριτς και συμφωνω μαζι του.Αν ειναι να παρεις Μερσεντες επειδη ρε παιδι μου εχεις καβλα με το αυτοκινητο το γουσταρεις σε φτιαχνει να το οδηγεις η τεχνολογια του οι ανεσεις του κτλ,να το παρεις και εισαι πρωτος μαγκας.Αν ειναι να το παρεις επειδη εχει παρει ο γειτονας η ο συναδελφος και ζηλευεις,αν τη θες για να σου δουνε στη πλατεια και να τους κουνηθεις,η γιατι αλλιως δεν πιστευεις οτι μπορει να βγαλεις γκομενα, και γενικα η ευδαιμονια σου εξαρταται απο αυτο(και μπορει να κανεις και το σκατο σου παξιμαδι για να την παρεις)Τοτε το εχεις χασει ηδη το παιχνιδι απο μονος σου,δεν χρειαζεαι να σου κανει τιποτα ο αλλος

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Σε αυτο εχει δικιο ο γαμιαριτς και συμφωνω μαζι του.Αν ειναι να παρεις Μερσεντες επειδη ρε παιδι μου εχεις καβλα με το αυτοκινητο το γουσταρεις σε φτιαχνει να το οδηγεις η τεχνολογια του οι ανεσεις του κτλ,να το παρεις και εισαι πρωτος μαγκας.Αν ειναι να το παρεις επειδη εχει παρει ο γειτονας η ο συναδελφος και ζηλευεις,αν τη θες για να σου δουνε στη πλατεια και να τους κουνηθεις,η γιατι αλλιως δεν πιστευεις οτι μπορει να βγαλεις γκομενα, και γενικα η ευδαιμονια σου εξαρταται απο αυτο(και μπορει να κανεις και το σκατο σου παξιμαδι για να την παρεις)Τοτε το εχεις χασει ηδη το παιχνιδι απο μονος σου,δεν χρειαζεαι να σου κανει τιποτα ο αλλος

πια η χρησιμοτητα ενος υπερπολυτελους αυτοκινητου απο ενα απλο?????

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
6.937
Πόντοι
1.406
ειμαι κατα του γαμου και τον στενων δεσμευσεων επισης σε αυτο το παραδειγμα που βλεπεις το κακο???? και σε σκηνη σε καμπινγκ οι δυο μας θα παμε οπου θα περνανε απ εξω και αλλοι και στο σπιτι του μπαμπη θα παμε γιατι που ειναι το κακο
Αν εισαι τετοιος παιχτης ,ελευθερος σκοπευτης ,και τις αλλαζεις σαν τα πουκαμισα,παω πασο και μαγκια σου.Αν ομως αλλαξεις τακτικες στο μελλον και σου προκυψει κατι πιο μονιμο ,καλυτερα να αλλαξεις συνηθειες γιατι σε βλεπω να κλεβεις την δοξα του ΠανοΦανη

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Δηλαδη εσυ ρε τυπε θα παντρευτεις αυριο μεθαυριο(η συμφωνο συμβιωσης η τεσπα μια σχεση  μακροχρονια που θα μενετε μαζι) και θα ειναι να πατε διακοπες και δεν θα κλεισεις ενα δωματιο καπου η εστω μια σκηνη σε καμπινγκ να ειστε οι 2 σας ρε παιδι μου,αλλα θα της πεις μωρο μου στο πλαισιο της ελευθεριακης σχεσης και τροπου ζωης μας θα παμε στο σπιτι του Μπαμπη που θα ειμαστε  7 νομα σ'ενα δωμα?

Ρε τύπε, δες το όπως την σχέση Μπίμπη - Αννούλας.

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
Για τον κομμουνισμο υπαρχει σκιτσο?
north-korea-is-best-korea-5600-1288655913-9.jpg

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Αν εισαι τετοιος παιχτης ,ελευθερος σκοπευτης ,και τις αλλαζεις σαν τα πουκαμισα,παω πασο και μαγκια σου.Αν ομως αλλαξεις τακτικες στο μελλον και σου προκυψει κατι πιο μονιμο ,καλυτερα να αλλαξεις συνηθειες γιατι σε βλεπω να κλεβεις την δοξα του ΠανοΦανη

δεν ειμαι ελευθερος σκοπευτης αλλα πιστευω στην ισοτητα των 2 φυλλων στο ελευθεριακο σεξ και στη συντροφικοτητα χωρις υλικα και οικονομικα ανταλλαγματα
επισης διατηρω ερωτικες επαφες με αρκετες γυναικες (2 με 3) παραλληλα με σεβασμο επισης και αυτες εχουν αλλους ερωτικους συντροφους με σεβασμο

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366

Γιατί δηλαδή;

Ποιά η χρησιμότητα του αυτοκίνητου εν γένει;

Με τα κάρα και τις άμαξες μιά χαρά δεν μετακινούνταν οι παπούδες μας;

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
δεν ειμαι ελευθερος σκοπευτης αλλα πιστευω στην ισοτητα των 2 φυλλων στο ελευθεριακο σεξ και στη συντροφικοτητα χωρις υλικα και οικονομικα ανταλλαγματα
επισης διατηρω ερωτικες επαφες με αρκετες γυναικες (2 με 3) παραλληλα με σεβασμο επισης και αυτες εχουν αλλους ερωτικους συντροφους με σεβασμο

Εμ, γι' αυτό χρειάζεσαι τα σιάλις. Που να τα βγάλεις πέρα με 2 - 3 παράλληλα.

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
6.937
Πόντοι
1.406
Την ιδια υπεροχη που εχει αυτο
uhGXJ1sOsXw.jpg

Εναντι αυτου
ugly-women-pics-for-whatsapp-1-1-s-307x512.jpg

Kαι τα 2 μοντελα κανουν την ιδια δουλεια,εχουν την ιδια τρυπα,κανουν παιδια
Το πρωτο ομως σου προσφερει καλυτερη και πιο ευχαριστη οδηγικη εμπειρια

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Γιατί δηλαδή;

για να διευκολυνει την αμεση μεταφορα εμπορευματων π.χ στη μετακινηση ασθενων κ.α επισης εγω ειμαι υπερ των ΜΜΜ τα χρησιμοποιηω παντα ακομα και στα νυχτερινα δρομολογια

απλα εσυ σχολιασες το υπερπουτελες αυτοκινητο

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
Γιατί δηλαδή;

και τωρα μια χαρα μετακινουνται  ;)

22f165c6b9d96af69a4e3a297a44348f.jpg

αμαξια και τετοια καπιταλιστικα κομφορ πρεπει να εχουν μονο τα μελη της ΚΓ του κομματος επειδη μονο αυτα μπορουν να διαχειριστουν το σατανα του καπιταλισμου  :rockon: :rockon: :rockon:

gamiarits

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
2
Πόντοι
16
Και εσύ δηλαδή των πόσων τρίτων θεωρείς ιδανική;

Αρα αποδεχομαστε τις ανισοτητες. Εχουμε και το ιδεολογημα οτι οι φτωχοι ειναι τεμπεληδες, δεν προσπαθουν κτλ.(ψυχολογικη ερμηνεια των προβληματων αντι κοινωνικης) και καθαρισαμε.
Ολα μια χαρα
Ωραιος κοσμος αγγελικα πλασμενος...

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
uhGXJ1sOsXw.jpg

Εναντι αυτου

τυπε ο αλεξ θα πιρφορισει με το δευτερο τωρα

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
uhGXJ1sOsXw.jpg

Εναντι αυτου

το να συγκρινεις ενα αψυχο υλικο με ενα εμψυχο ον και μαλιστα ανθρωπινο ειναι και απαξιωτικο ως προς τον ανθρωπο αλλα και γελοιο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom