Νέα

Τσίπρας-ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 65K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

''Καθαρή Έξοδος από τα μνημόνια τον Αύγουστο''

• Καμία έξοδος τον Αύγουστο. Ο Τσίπρας πάλι μας δουλεύει!

Ψήφοι: 150 63,8%
  • Θα είναι έξοδος αλλά θα βρωμάει! Δούλεμα δηλαδή αλλά εν μέρει!

Ψήφοι: 42 17,9%
  • Θα είναι έξοδος και θα είναι και καθαρή! Λέει αλήθεια!

Ψήφοι: 43 18,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    235

Eraser

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
16
Δεν το οργανωνει εκεινος ετσι δεν ειναι? Τα παραπονα σου στους οργανωτες

Τι παράπονο να έχω εγώ?
Μάλλον ο Αλέκος πρέπει να παραπονεθεί που τον εκθέτουν και δεν τον αφήνουν να πάει στην ΔΕΘ.
'Ισως γι' αυτό να πηγαίνει στο Κόμο, να παραπονεθεί!!

Ο Σύριζα δεν έχει και πολύ χούμορ όπως φαίνεται. (ξέρω ότι έγραψα χούμορ, δεν είναι λάθος...)
[size=20pt]ΑΝ[/size] ποτέ γίνει κυβέρνησει (ΘΕΟΣ φυλάξει...) θα πρέπει να το συνηθίσει γιατί θα ανεβάσουν πολλές επιθεωρήσεις.
Ο Σεφερλής θα χεστεί στο τάληρο...

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Τι παράπονο να έχω εγώ?
Μάλλον ο Αλέκος πρέπει να παραπονεθεί που τον εκθέτουν και δεν τον αφήνουν να πάει στην ΔΕΘ.
'Ισως γι' αυτό να πηγαίνει στο Κόμο, να παραπονεθεί!!

Ο Σύριζα δεν έχει και πολύ χούμορ όπως φαίνεται. (ξέρω ότι έγραψα χούμορ, δεν είναι λάθος...)
[size=20pt]ΑΝ[/size] ποτέ γίνει κυβέρνησει (ΘΕΟΣ φυλάξει...) θα πρέπει να το συνηθίσει γιατί θα ανεβάσουν πολλές επιθεωρήσεις.
Ο Σεφερλής θα χεστεί στο τάληρο...
Πω ρε τυπε δωσε κ σε εμας την μπαλα του μελλοντος...!Θελω να μου πεις τα νουμερα του τζοκερ κ μετα ας κυβερνησει οποιος θελει...

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Έχω πάει, στο Κόμο... :grin:

Που να τρέχει στην διαδήλωση-διαμαρτυρία στην ΔΕΘ Ο Αλέκος τώρα...

Οι γείτονες άλλωστε, μετά την υποψηφιότητα του κ. Τσίπρα για την προεδρία της Κομισιόν από πλευράς Ευρωπαϊκής Αριστεράς, θεωρούν άκρως ανεβασμένες τις πολιτικές μετοχές του και εκτιμούν ότι έχει θέσει πλέον γερή «υποψηφιότητα» και για την πρωθυπουργία του τόπου.

Ήτοι, αφενός υπενθυμίζουν πως ο Αλέξης Τσίπρας έχει ανοιχτούς πλέον διαύλους επικοινωνίας με "κέντρα" που έχουν ανακγαστεί πλέον να λαμβάνουν σοβαρά τις απόψεις του και αφετέρου διαμηνύουν ότι πίσω από τις κλειστές πόρτες, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, θα αποτελέσει το "αντίπαλο δέος" των ...νεοφιλελεύθερων απόψεων.

Όπερ σημαίνει ότι θα επαναλάβει τις θέσεις του κόμματος για αλλαγή της πολιτικής πορείας της Ευρώπης, τερματισμό της λιτότητας και σύναψη ενός New Deal, για τις υπερχρεωμένες χώρες-μέλη.

Τον προτιμο εκει παρα στην ΔΕΘ. Εχει στειλει εκει αυτους που πρεπει. Τωρα εσυ κατσε να κλαις..

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Όοοοταν κερδίσω, θα στα δώσω... :grin:
Ε μα πως ΟΤΑΝ κερδισεις. Αφου προβλεπεις το μελλον εαν βγει ο τσιπρας...δεν μπορεις να προβλεψεις 6 νουμερακια? (που να κερδιζουν) τσ τσ τσ τυπε εισαι αναξιοπιστος...σε βαζω στην παρεα τραμουντανοαλεξογιαννακη

Eraser

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
16
Ε μα πως ΟΤΑΝ κερδισεις. Αφου προβλεπεις το μελλον εαν βγει ο τσιπρας...δεν μπορεις να προβλεψεις 6 νουμερακια? (που να κερδιζουν) τσ τσ τσ τυπε εισαι αναξιοπιστος...σε βαζω στην παρεα τραμουντανοαλεξογιαννακη

:2funny: :2funny:
Νομίζω ότι θα το κερδίσω μετά την έξοδό μας από το ΝΑΤΟ! :grin:

Δεν είμαι με κανέναν, ότι και αν νομίζεις.
Πλάκα κάνω. Το διασκεδάζω, αλλά το κακό είναι πως όλοι αυτοί έχουν τις τύχες μας.
Τώρα τι περιμένεις εσύ και όλοι οι άλλοι από τον Αλέκο...

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
:2funny: :2funny:
Νομίζω ότι θα το κερδίσω μετά την έξοδό μας από το ΝΑΤΟ! :grin:

Δεν είμαι με κανέναν, ότι και αν νομίζεις.
Πλάκα κάνω. Το διασκεδάζω, αλλά το κακό είναι πως όλοι αυτοί έχουν τις τύχες μας.
Τώρα τι περιμένεις εσύ και όλοι οι άλλοι από τον Αλέκο...
Μαλλον τυπε πρεπει να κατσουμε με τον αντωνακη που η πουτσα ειναι σιγουρη κ οχι να αλλαξουμε να δουμε πως θα ειναι τοτε...! Δεν ειδα να κραζεις για αυτους που κυβερνανε ομως...αυτο κ μονο δηλωνει τις προθεσεις σου

Eraser

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
16
Μαλλον τυπε πρεπει να κατσουμε με τον αντωνακη που η πουτσα ειναι σιγουρη κ οχι να αλλαξουμε να δουμε πως θα ειναι τοτε...!

τι ακριβώς να δούμε?
ο πατέρας μου που είναι 80, ακούει Τσίπρας και Συριζα και κουνάει το κεφάλι του.
ξέρεις τι έχουν ακούσει τα αυτιά του τόσα χρόνια? τι ΔΕΝ έχει ακούσει να λες καλύτερα...
ξέρεις πόσοι σαν τον πατέρα μου είναι ακόμη? ακούνε Τσίπρας στο ΚΑΠΗ και γελάνε και τα τσιμέντα.
τι να δούμε? για κάθε θέμα υπάρχουν από 100 απόψεις.
ας τις περιορίσουν λίγο και βλέπουμε...

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
τι ακριβώς να δούμε?
ο πατέρας μου που είναι 80, ακούει Τσίπρας και Συριζα και κουνάει το κεφάλι του.
ξέρεις τι έχουν ακούσει τα αυτιά του τόσα χρόνια? τι ΔΕΝ έχει ακούσει να λες καλύτερα...
ξέρεις πόσοι σαν τον πατέρα μου είναι ακόμη? ακούνε Τσίπρας στο ΚΑΠΗ και γελάνε και τα τσιμέντα.
τι να δούμε? για κάθε θέμα υπάρχουν από 100 απόψεις.
ας τις περιορίσουν λίγο και βλέπουμε...
Αληθεια? Ο πατερας σου που ειναι 80 ετων οπως επισης στα ΚΑΠΗ τι ψηφιζαν τοσα χρονια? Τωρα που κοβονται οι συνταξεις τους τα φαρμακα κ οτι για καθε εξετασει πρεπει να δινουν +10 ευρω στο γιατρο τι εχει να πει? Οσο για το τι εχει ακουσει...μαλλον πρεπει να κρινει με το τι βλεπει...οχι τι ακουει. Αυτο μας καταστρεψε

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
Αληθεια? Ο πατερας σου που ειναι 80 ετων οπως επισης στα ΚΑΠΗ τι ψηφιζαν τοσα χρονια? Τωρα που κοβονται οι συνταξεις τους τα φαρμακα κ οτι για καθε εξετασει πρεπει να δινουν +10 ευρω στο γιατρο τι εχει να πει? Οσο για το τι εχει ακουσει...μαλλον πρεπει να κρινει με το τι βλεπει...οχι τι ακουει. Αυτο μας καταστρεψε
κοβονται απο το ΠΑΣΟΚ απο το οποιο περασαν οι μισοι βουλευται του συριζος
λες να μην εβαλαν μυαλο και να ψηφισουν τους ιδιους που τους χαντακωσαν για να τους ξελασπωσουν επειδη αλλαξαν σημαιακι  :2funny:

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Λαφαζάνης: Δεν είμαστε έτοιμοι να κυβερνήσουμε

Η ομολογία Δραγασάκη: «Δεν ήμασταν έτοιμοι για να κυβερνήσουμε το 2012»
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 22/03/2014 08:00 |

Ο Γιάννης Δραγασάκης ήταν αποκαλυπτικός και για την ετοιμότητα του ΣΥΡΙΖΑ να κυβερνήσει. Οχι μόνο τώρα, αλλά και το... 2012. Παρά τις συνεχείς διαβεβαιώσεις της ηγεσίας από τις εκλογές του Ιουνίου για την «κυβερνησιμότητα» του κόμματος, ο κ. Δραγασάκης, απαντώντας σε ερωτήσεις στην εκδήλωση του Ιδρύματος Ρόζα Λούξεμπουργκ, είπε τα εξής (ανοίγοντας νέα θέματα στο εσωτερικό):  «Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είχε δομές. Δεν είχε καν οργανώσεις. Εχουμε εμπειρογνώμονες που θέλουν να βοηθήσουν αλλά τους στέλνω στον Αρ. Μπαλτά (τον συγγραφέα όλων των θεωρητικών κειμένων και αποφάσεων από την εποχή του Συνασπισμού). Εχουμε 72 βουλευτές. Δημιουργήσαμε επιτροπές ελέγχου. Δεν ξέραμε τα προβλήματα. Πρέπει να μάθουμε τον καπιταλισμό από μέσα. Δημιουργήσαμε τμήματα και 150 με 200 ομάδες εργασίας. Εμπλέκονται 2.000 άτομα με τα προβλήματα και τη συγγραφή των κειμένων. Αλλού γίνεται καλή δουλειά, αλλού ψάχνουν το φύλο του αγγέλου! Υπάρχουν φόρουμ διαλόγου. Τώρα είμαστε σχεδόν έτοιμοι».  Οπως παραδέχτηκε όμως στην συνέχεια ο επικεφαλής προγράμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, υπάρχουν τομείς όπου, παρά την προσφορά «εμπειρογνωμόνων», πάλι υπάρχουν σημαντικά κενά. «Αν γίνουμε κυβέρνηση θα χρειαστούμε 100 στελέχη για τις τράπεζες», είπε, προσθέτοντας χαρακτηριστικά ότι τέτοια στελέχη σήμερα «δεν υπάρχουν»...

τα ψαρια του τσυριζα περιμενουν να τους κυβερνησει ο τσυριζα 

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

piderof

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
66
Δρίτσας: Η θέση του ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι η Ελλάδα πρέπει να μπει σε μια διαδικασία απεμπλοκής από το ΝΑΤΟ.

Ωραία! Θα μας βγάλουν και από το ΝΑΤΟ οι ψευτοεπαναστάτες της συμφοράς με τη ψήφο των ακατοίκητων. Ε ρε και να κυβερνήσει ο ΣΥΡΙΖΑ τι πλάκες έχουμε να σπάσουμε εδώ μέσα με τα συριζόπουλα.

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
και η θεση των ΠΑΣΟΚσιδων ειναι σε αυτες τις κρεμαλες, μαζι με οσους μετακομισαν στο συριζα

Συνημμένα

• κρεμάλες-440x323.jpg
    κρεμάλες-440x323.jpg
    28,8 KB · Εμφανίσεις: 27

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Mουρμούρα για το ταξίδι Τσίπρα στην Ιταλία
Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 5 Σεπτεμβρίου 2014, 18:32

Την αντίδραση στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ προκάλεσε η αποδοχή της πρόσκλησης για συμμετοχή του Τσίπρα σε Διεθνές Φόρουμ στη Βόρεια Ιταλία (Κόμο).

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα μεταβεί στην Ιταλία το Σάββατο για να συμμετάσχει στις εργασίες του Συνεδρίου, την ώρα που θα βρίσκονται σε εξέλιξη οι αντικυβερνητικές διαδηλώσεις στα εγκαίνια της Διεθνούς Εκθεσης Θεσσαλονίκης.

Στο εν λόγω φόρουμ, που διοργανώνει το ίδρυμα The European House - Ambrosetti, θα παρευρίσκονται -μεταξύ άλλων- οι κ.κ. Μανουέλ Μπαρόζο, Μάριο Μόντι, Χοακίν Αλμούνια, Γεργκ Ασμουσεν, Μισέλ Μπαρνιέ, Ζαν-ΚλοντΤρισέ.

Δείτε τη λίστα των προσκεκλημένων:

http://[URL unfurl="true"]www.zougla.gr/image.ashx?fid=1493568[/img[/URL]]
[img]http://[URL unfurl="true"]www.zougla.gr/image.ashx?fid=1493569[/img[/URL]]
[img]http://[URL unfurl="true"]www.zougla.gr/image.ashx?fid=1493570[/img[/URL]]

Το εν λόγω φόρουμ έχει ιστορία τεσσάρων δεκαετιών και διεξάγεται κάθε φθινόπωρο στο φημισμένο θέρετρο «Βίλα Ντ' Εστε», το οποίο το 2009 ανακηρύχθηκε από το Αμερικανικό περιοδικό «Forbes» το καλύτερο ξενοδοχείο στον κόσμο

[img]http://[URL unfurl="true"]www.zougla.gr/image.ashx?fid=1493600[/img[/URL]]

gamiarits

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
2
Πόντοι
16
Δρίτσας: Η θέση του ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι η Ελλάδα πρέπει να μπει σε μια διαδικασία απεμπλοκής από το ΝΑΤΟ.

Ωραία! Θα μας βγάλουν και από το ΝΑΤΟ οι ψευτοεπαναστάτες της συμφοράς με τη ψήφο των ακατοίκητων. Ε ρε και να κυβερνήσει ο ΣΥΡΙΖΑ τι πλάκες έχουμε να σπάσουμε εδώ μέσα με τα συριζόπουλα.

Οσο σε εβγαλε ο Αντρεας αλλο τοσο θα σε βγαλει και ο Τσιπρας.
Τελικα δε βαζετε μυαλο οι δεξιοι. Ετσι δαιμονοποιουσατε και το ΠΑΣΟΚ το 81 και φαγατε την πουτσα της αρκουδας. Ιδια τακτικη.
Συνεχιστε. Ο Μηλιος και ο Λαφαζανης τριβουν τα χερια τους. Δεν σας κερδιζουν χανετε μονοι σας.

piderof

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
66
Ετσι δαιμονοποιουσατε και το ΠΑΣΟΚ το 81 και φαγατε την πουτσα της αρκουδας.
Η Ελλάδα έφαγε την πούτσα της αρκούδας με το ΠΑΣΟΚ και μπαίνουν εδώ μέσα οι Νεοέλληνες και κλαίγονται σαν πουτάνες τώρα που κόπηκε το χαρτζηλίκι. Αλλά μυαλό δε βάζουνε και θέλουν και ΠΑΣΟΚ Νο2.

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
Η Ελλάδα έφαγε την πούτσα της αρκούδας με το ΠΑΣΟΚ και μπαίνουν εδώ μέσα οι Νεοέλληνες και κλαίγονται σαν πουτάνες τώρα που κόπηκε το χαρτζηλίκι. Αλλά μυαλό δε βάζουνε και θέλουν και ΠΑΣΟΚ Νο2.
:thumbsup:

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
και το θρασος των δεξιων ειναι απυθμενο

αφου κατεστρεψαν την χωρα κακαριζουν οτι την σωζει ο πιτσαδορος

gamiarits

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
2
Πόντοι
16

O Eθναρχης τζουνιορ της Ραφηνας δεν συνεβαλλε στην πουτσα; Α ξεχασα τον πολεμουσαν οι Αμερικανοι  :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom