Νέα

Τσίπρας-ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 65K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

''Καθαρή Έξοδος από τα μνημόνια τον Αύγουστο''

• Καμία έξοδος τον Αύγουστο. Ο Τσίπρας πάλι μας δουλεύει!

Ψήφοι: 151 63,7%
  • Θα είναι έξοδος αλλά θα βρωμάει! Δούλεμα δηλαδή αλλά εν μέρει!

Ψήφοι: 42 17,7%
  • Θα είναι έξοδος και θα είναι και καθαρή! Λέει αλήθεια!

Ψήφοι: 44 18,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    237

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.100
Πόντοι
6.515
η Δουρου στην λαικη αγορα  :tooth: :tooth: :tooth:

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Για τις μαλακίες που λέει ο Τσίπρας είναι λαλίστατοι ο Αλεξάκος και οι λοιποί φιλελεύθεροι (του κώλου).

Για τα κατορθώματα του Τρελαντώνη όμως ή το γυρνάνε στην τρελή ή το παίζουν ΔΞ/ΔΑ.
αυτό που δεν καταλαβαίνω με όλους εσάς τους Πασοκτζήδες, είναι το γιατί λέτε για τα κατορθώματα του Τρελαντώνη. Αφού ο Βενιζέλος κυβερνάει.
Και άντε να μη σας το χαλάσω. Ο Μπένι είναι αντιπρόεδρος της κυβέρνησης. Πότε έθεσε βέτο σε κάτι από όσα έχουνε γίνει; ΠΟΤΕ. ΜΑΖΙ ΤΑ ΚΑΝΕΤΕ.
Και έρχεται και ο ξυσταρχίδης Τσίπρας να κάνει όσες μαλακίες έχουνε απομείνει.

Paparov

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2006
Κριτικές
4
Like
5
Πόντοι
16
Καλά του τα είπε ο γέρος:

www.koutipandoras.gr/article/112888/glezos-kata-stoyrnara-iera-kai-osia-einai-o-anthropos-kai-i-dimokratia-ohi-eyro]http://www.koutipandoras.gr/article/112888/glezos-kata-stoyrnara-iera-kai-osia-einai-o-anthropos-kai-i-dimokratia-ohi-eyro[/url]

Για το Στουρνάρα ότι και να σχολιαστεί είναι λίγο. Δεν θέλει να καταλάβει ο μαλάκας πως χωρίς ανθρώπους το χρήμα είναι άχρηστο. Ας παράγουν "χρήμα" από τις "αγορές" και ας το βάζουν στον κώλο τους μετά όπως το βγάζουν. Άντε πάρτε και ένα βιντεάκι σχετικό με το θέμα.

www.youtube.com/watch?v=oWdpiYb_bsY]https://www.youtube.com/watch?v=oWdpiYb_bsY[/url[/video]]

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166

premium1969

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2011
Κριτικές
1
Like
571
Πόντοι
86
σε αυτό συμφωνώ χίλια τα εκατό.
δυστυχώς όμως ο Τσίπρας δεν έχει να δώσει τίποτα διαφορετικό από αυτό που έχουμε ήδη.
Όπως ακριβώς δεν έδινε τίποτα διαφορετικό το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ, έτσι και αυτοί το ίδιο ακριβώς είναι.

Ο Τσιπρας οτι ειχε να δωσει το εδωσε. Με τις μπαρουφες του εδωσε ποσοστο στα χρυσαυγα. Μας εφτασαν να ακουμε τα χρυσαυγα που λενε τα αυτονοητα, ο απολυτος εξεφτελισμος, την εναλλακτικοτητα τους μεσσα.

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Ο Τσιπρας οτι ειχε να δωσει το εδωσε. Με τις μπαρουφες του εδωσε ποσοστο στα χρυσαυγα. Μας εφτασαν να ακουμε τα χρυσαυγα που λενε τα αυτονοητα, ο απολυτος εξεφτελισμος, την εναλλακτικοτητα τους μεσσα.

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Paparov

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2006
Κριτικές
4
Like
5
Πόντοι
16
σε αυτό συμφωνώ χίλια τα εκατό.
δυστυχώς όμως ο Τσίπρας δεν έχει να δώσει τίποτα διαφορετικό από αυτό που έχουμε ήδη.
Όπως ακριβώς δεν έδινε τίποτα διαφορετικό το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ, έτσι και αυτοί το ίδιο ακριβώς είναι.

Φυσικά, δεν πιστεύω προσωπικά ούτε στον Τσίπρα, ούτε σε κανένα άλλο "σωτήρα". Όποιος το κάνει (τυπάκια όπως Άλεξ, Χώνηδες κτλ) είτε έχουν άμεσο ή έμμεσο συμφέρον είτε έχουν χάσει τόσο πολύ την πίστη στον Εαυτό τους, που πιστεύουν ότι εκεί βρίσκεται η λύση.

NIK DANDOLO(1)

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2012
Κριτικές
4
Like
29
Πόντοι
16
Φυσικά, δεν πιστεύω προσωπικά ούτε στον Τσίπρα, ούτε σε κανένα άλλο "σωτήρα". Όποιος το κάνει (τυπάκια όπως Άλεξ, Χώνηδες κτλ) είτε έχουν άμεσο ή έμμεσο συμφέρον είτε έχουν χάσει τόσο πολύ την πίστη στον Εαυτό τους, που πιστεύουν ότι εκεί βρίσκεται η λύση.

ΑΜΜΕΣΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΕΧΟΥΝ
ΚΩΛΑΡΕΣ Η ΠΑΚΙΑ ΛΕΣ ΟΙ ΤΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΑΚΛΗΔΕΣ

Συνημμένα

• SIRIZA.jpg
    SIRIZA.jpg
    110,6 KB · Εμφανίσεις: 14

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Να μας συγχωρεις κιολας που υπερασπιζομαστε αυτο που θεωρουμε σωστο.

Paparov

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2006
Κριτικές
4
Like
5
Πόντοι
16
Εγώ να σε συγχωρήσω, εσύ δεν ξέρω αν θα μπορείς να συγχωρήσεις τον εαυτό σου όταν καταλάβεις τι ΜΑΛΑΚΑΣ ήσουν (αν το καταλάβεις ποτέ). Μέχρι τότε συνέχισε να στηρίζεις όλες τις ελπίδες σου στον σαμαράκο. Μόνο μην προσπαθήσεις ποτέ να εξελίξεις τη Συνείδησή σου για να καταλάβεις τι παίζεται. Τόσα χρόνια έχει πέσει σε χειμερία νάρκη, αν ξυπνήσει μπορεί να μην το αντέξεις.

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306

εσυ ρε παπαρα σε τι ακριβως πιστευεις που εισαι ανιδιοτελης  και εχεις πιστη στον εαυτο σου;

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Εγώ να σε συγχωρήσω, εσύ δεν ξέρω αν θα μπορείς να συγχωρήσεις τον εαυτό σου όταν καταλάβεις τι ΜΑΛΑΚΑΣ ήσουν (αν το καταλάβεις ποτέ). Μέχρι τότε συνέχισε να στηρίζεις όλες τις ελπίδες σου στον σαμαράκο. Μόνο μην προσπαθήσεις ποτέ να εξελίξεις τη Συνείδησή σου για να καταλάβεις τι παίζεται. Τόσα χρόνια έχει πέσει σε χειμερία νάρκη, αν ξυπνήσει μπορεί να μην το αντέξεις.
Οποιος διαφωνει μαζι σου, ειναι ασυνειδητος. Μαλιστα.
Οταν ξυπνησει η λογικη σου καποτε, μπορει κι εσυ να μην το αντεξεις.

wilde rose

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
166
Εφόσον πράττει κατά συνείδηση δε θα εχει συνειδησιακο προβλημα, δε νομιζω οτι κανείς μας διεκδικεί το αλαθητο και στην τελικη ο σαμαρακος κ ο καθε σαμαρακος τι θα έπρεπε να κανουν???

Ζμπούτσαμ

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Like
3
Πόντοι
16

O Άλεξ πατριωτάκι είναι ένας ρομαντικός αγνός ιδεολόγος.
Ένας Δον Κιχώτης.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
οχι να μας εξηγησει γιατι ορισμενοι το παιζουν κριτικη εφ υψηλου χωρις να λενε καποια αλλη λυση
Δεν τους συνηθισες ακομη? Τουλαχιστον εμεις οι δυο διαφωνουμε, αλλά ο ενας ξερει τι πρεσβευει ο αλλος.

Paparov

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2006
Κριτικές
4
Like
5
Πόντοι
16
εσυ ρε παπαρα σε τι ακριβως πιστευεις που εισαι ανιδιοτελης  και εχεις πιστη στον εαυτο σου;

Πιστεύω στον Εαυτό μου. Ξέρω ότι είναι πολύ δύσκολο να το καταλάβεις. Και σίγουρα με το iq αμοιβάδας που διαθέτεις πιστεύεις ότι αναφέρομαι στον εγωισμό μου. Βασικά πιστεύω ότι η μόνη επανάσταση που μπορεί να γίνει είναι η Επανάσταση Συνείδησης. Εσύ μπορείς να έχεις πίστη στον ΓΑΠ, ο μαλακοδικηγόρος στον σαμαράκο. Μόνο μην πιστέψετε σε Εσάς, θα τους θυμώσετε και δεν θέλετε να κακοκαρδίσετε τους σωτήρες σας!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom