Κώστας Λαδάκης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 10.109
- Πόντοι
- 1.686
Τον τσοχατζο τον εφαγε η βικυ .Αν δεν ηταν τοσο προκλητικη
μπορει να μην ασχολιοντουσαν οι δημοσιογραφοι που τον εδωσαν.
Και τον αλεξέι θα τον φάει το καλάμι που καβαλησεΤον τσοχατζο τον εφαγε η βικυ .Αν δεν ηταν τοσο προκλητικη
μπορει να μην ασχολιοντουσαν οι δημοσιογραφοι που τον εδωσαν.
παιδιά σηκωθείτε να βγούμε στους δρόμους... (Champs-Élysées βεβαίως βεβαίως)
Δεν ξέρω τι σχέδια έχετε για την ερχόμενη Παρασκευή 1 Μαρτίου, αν όμως ανήκετε στη σικ και καθωσπρέπει Αριστερά των βορείων προαστίων να θέσω υπ’ όψιν σας ότι στις 18.30 καλό θα ήταν να βρίσκεστε στη Fontaine des Ιnnocents (ξέρετε, στο 1ο Διαμέρισμα των Παρισίων, στα δύο βήματα από το Λούβρο και την Κεντρική Τράπεζα...), όπου μας καλεί ο «Collectif des militants du SY.RIZ.A. de Paris» να διαμαρτυρηθούμε «Contre l’ Europe austéritaire et totalitaire». Ακολουθεί Σαββατοκύριακο, οπότε είναι μια θαυμάσια ευκαιρία για ένα long weekend απείρως καλύτερο από ό,τι στην Αράχωβα. A tout a l’ heure, λοιπόν!
Ψόφησα στο γέλιο !!!!!!
Για να πάνε να φάνε στο μαξίμ , πάντως είναι μακριά ρε ........
μπααα.. το menu θα είναι λιτότητος
escargot a la bourguignonne
saumon fumé
pate de foie gras
huile au truffes
και συναφή λαικά εδέσματα...
προσφορά του αγωνιστή Σόρος...
ειμαι περιεργος αν ξερει ο αμόρφωτος να πιάσει το πιρούνι και το μαχαίρι. Σε ποιά γλώσσα θα παραγγείλει? Στα κορακίστικα?
τα είχε δεί κκαι στους αμπελόκηπους αυτα....
αι σιχτιρ, ζώα
λίγα λόγια για τους αμπελογκάρντεν εσύ
για τα περί Τσίπρα εγκρίνω και επαυξάνω...
θέλω να δώ τα παιδάκια του (ζωή να έχουν φυσικά) σε ποιό σχολείο θα τα πάει......διοτι κατι μου λλεει οτι δεν θα πανε σε δημοσιο...
Εσυ μην μιλάς γιατι είσαι ΚΛΩΝΟΣ ΜΟΥ για ΕΓΩ ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ?Έχει υποκατάστημα ο Μπαϊρακτάρης στο Παρίσι;
Έχει υποκατάστημα ο Μπαϊρακτάρης στο Παρίσι;
Η πόρνοπαπος δεν είπε τίποτα ας μην το κατηγορούμε επι αυτού,ξέρει ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ,αυτοί που το ΠΑΝΕ ούτε καν κοίταξαν το ΠΡΟΦΙΛ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΝΕ ΟΤΙ ΠΡΟΥΠΑΡΧΩ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ.Ούτε τα ΠΟΣΤ ΜΟΥ με μέλη του ΣΑΙΤ,απο όλα τα ΚΟΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΧΡΩΜΑΤΙΚΑ,ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ.Να ρωτήσουμε τη διακορευμένη πάπια. Εκτός από τις πακόπουτσες είναι ειδική και στους κλώνους.
Υπάρχει πάντα και η λύση του Βαλέσα.
τέτοια βάζεις και θα κάνει 3 σελίδες να μπει μπας και ξεχαστεί το θέμα και θα μιλήσει περί ανέμων και υδάτων.
ρε σκατισρη μπας και μετακομισες στον σύριζα και αβανταρεις τον πιπουλητην εχω καταλαβει αυτη την τακτικη
ρε σκατισρη μπας και μετακομισες στον σύριζα και αβανταρεις τον πιπουλη