kazabuburas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2012
- Κριτικές
- 27
- Like
- 641
- Πόντοι
- 376
Σκασε φλοκι.
Πανηγυρίζει ο οπαδός της Γουίγκαν που υποβιβάζεται επειδή η Σίτυ είναι πίσω απ'τη Γιουνάιτεντ
Γιατι δεν μας λενε οι παπαρηγες που με 3% ειναι καθε μερα στα καναλια με ποιον θα συνομιλούν?
T. Κουράκης: Φόρος στους πιστούς για να πληρώνονται οι παπάδες
Τη στιγμη που εργαζομενοι στον δημοσιο και ιδιωτικο τομεα "ματωνουν" για να τα βγαλουν περα λογω των μειωσεων στο μισθολογιο τους, οι κληρικοι διατηρουν τα κεκτημενα τους χωρις να ανοιξει μυτη (και με το θεμα να ψιλοπερναει στο ντουκου)
Καταφωρη κοινωνικη αδικια.
Επισης, διαχωρισμος κρατους-εκκλησιας, οχι τωρα αλλα χθες.
Το αα τι ειναι? Για κρεας μιλας παιδακι μου? Σαν τον παγκαλο ολο το φαι εχεις στο μυαλο σου
Βεβαια ισως δεν το καταλαβες, αλλα ουσιαστικα απαντησες
....επιτελους!
Τι κρυβεται πισω απο τις λεξεις(οχι ο ...αλεξης παλι ρε. Ξεκολλα επιτελους. Θα του πω να σε αφησει ησυχο )του τζωνακου λοιπον.
τζωνυ...ελπιζεις οτι οι...αριστεροι θα φυγουν απο συριζαιους, κουβεληδες και τα ρεστα...και θα ξαναγυρισουν! ...Στο μεγαλο πασοκ! ...ισως και να ενωθουν....μαζι σου! Ε? Για να ξαναπαει η χωρα μπροστα! Μα....κυβερνηση εισαι και αυτην τη 4ετια γλυκε μου! Δεν το χεις καταλαβει? Δηλαδη τωρα δεν παμε μπροστα? Με πασοκ κυβερνηση και δεν παμε μπροστα? Πως εγινε αυτο?
μαζί μεγαλώσαμε.
Πέραν αυτών για τον παπανδρέου μέσες άκρες έχω την ίδια άποψη με σένα.
Για το Σαμαρά που είναι της ίδιας πάστας δεν έχω καμμιά αμφιβολία ότι είναι στην ίδια κατηγορία.
Απο κει και πέρα. Λογικά σε 2 χρόνια εάν δεν εχουμε βγει απο το ευρώ ο μισθός και η σύνταξη επιβίωσης θα είναι 300 ευρώ.
Αυτό που με τρομαζει είναι ότι δεν υπάρχει επιστροφή και πως το '50 '60 ήρθε για να μείνει για πολύ καιρό και όχι για 5-6 χρόνια.......
Πιστευω οτι και ο σαμαρας θα φυγει νυχτα καποια στιγμη. Εχω την αισθηση οτι παιζει ενα παιχνιδι πολιτικου ξεκαθαρισματος στο backround, δημιουργειται μια διαδοχη κατασταση για πολιτικους νεας γενιας.
εχεις δικιο μαλακια ειπα για 4-5 κατοσταρικα, το 3-4 ειναι ρεαλιστικοτερο.
Στο τελευταιο που λες, εχω παθει ακριβως το ιδιο. Ενω δυο χρονια πριν δεν κρυβω οτι το ευχαριστηθηκα ολο αυτο γιατι ειχα βαρεθει την ομαδικη νεοελληνικη μαλακια, τωρα που συνειδητοποιω οτι δεν θα ειναι για 3-4 χρονια αλλα για πολλα περισσοτερα με εχει πιασει ενα σφιξιμο. Μου αρεσει που περιμενα οτι στα 40 θα εχω λυσει τα επαγγελματικα μου και θα εβγαζα κανα φραγκο...
[size=12pt]
τωρα αυτο που ευχομαι ειναι να μην φτασω σε σημειο εξαθλιωσης [/size]
Τι σε κάνει να πιστεύεις ότι η πλειοψηφία πιστεύει ότι δε θα βγούμε απο το Ευρώ αν και αυτό είναι σχεδόν προδιαγεγραμμένο;
Sorry για την παρεμβαση...αλλα δυστυχως δεν θα βγουμε. Δεν θα μας αφησουν ακομα κι οταν θα το θελουμε. Μακαρι ναναι προδιαγεγραμμενο και να γινει. Πολυ αμφιβαλλω ομως. Και παλι συγγνωμη, συνεχιστε
Γιατί νομίζεις οι Εγγλέζοι ανακοινώνουν δημοψηφίσματα;
τι εγινε ρε καραγκιοζη,εχει πεσει η επισκεψιμοτητα στο σαιτ και σε βαζουν και ποσταρεις και τα πρωινα τωρα?
Το ξερω οτι θα ειναι δυσκολο, για αυτο και το σφιξιμο. Αυτο με την κατασταση του νεοελληνα πολυ σωστο, ειδικα σημερα.Δύσκολο.
Σε χώρα που οι μισοί είναι ήδη εξαθλιωμένοι και οι άλλοι μισοί νομίζουν ότι ποτέ δεν θα εξαθλιωθούν η αργεντινή είναι πιο κοντά απο ποτέ.
Το κακό με τον νεοέλληνα είναι ότι αργεί να συνειδητοποιήσει την προηγούμενη κατάσταση στην οποία βρισκόταν με αποτέλεσμα η επόμενη να είναι ηδη μη αντιμετωπίσιμη.
Ελάχιστοι είχαν καταννοήσει ότι το πάρτυ ασυδοσίας των Ολυμπικαών δεν έχει κανένα υπόβαθρο.
Στις συνεχείς τους δε επισημάνσεις οι απαντήσεις της πλεοιψηφίας κινούνταν απο το γραφικός μέχρι καραγκιόζης.
Τι σε κάνει να πιστεύεις ότι η πλειοψηφία πιστεύει ότι δε θα βγούμε απο το Ευρώ αν και αυτό είναι σχεδόν προδιαγεγραμμένο;
Οτι και να πεις τωρα μικρη μου μετα τους...ευσεβεις ποθους που εξεφρασες χτες(που σου ξεφυγαν βεβαια αλλα δυστυχως τα γραπτα μενουν) δεν το σωζεις. Ποσταρε καμια 30αρια βιντεο και φωτο τωρα, δεν τρεχει. :-*
Sorry για την παρεμβαση...αλλα δυστυχως δεν θα βγουμε. Δεν θα μας αφησουν ακομα κι οταν θα το θελουμε. Μακαρι ναναι προδιαγεγραμμενο και να γινει. Πολυ αμφιβαλλω ομως. Και παλι συγγνωμη, συνεχιστε
Βεβαίως μην ξεχνάς και έναν παράγοντα που κανείς δεν μπορεί να τον προβλέψει
Τον κοινωνικό.