ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
Κάποιος παλαιότερος στο forum, μπορεί να μου πει αν το "Approved by axaxouxas" είναι θετικό για το βιογραφικό μου ή όχι;
τα μαλα τα μαλα
Κάποιος παλαιότερος στο forum, μπορεί να μου πει αν το "Approved by axaxouxas" είναι θετικό για το βιογραφικό μου ή όχι;
Κακά μαντάτα σε γυρεύουν. :-
τα μαλα τα μαλα
Αντε να σου απαντησω ο ιδιος τυπε..... σε παραπλησιο υφακιΚάποιος παλαιότερος στο forum, μπορεί να μου πει αν το "Approved by axaxouxas" είναι θετικό για το βιογραφικό μου ή όχι;
Λες να μου κλέψουν το Sony Ericsson Neo V;;; Άκόμα ξεπληρώνω το καταναλωτικό
Ποσο εχει την πρασινη το καφενειο?Τι λες ρε τυπε ? Πρεπει να εχω 22 ευρω στην Αγροτικη τραπεζα, τρεχω να τα σηκωσω μη μου τα παρει ο Τσιπρας.........
Λες να μου κλέψουν το Sony Ericsson Neo V;;; Άκόμα ξεπληρώνω το καταναλωτικό
Θες να ερθω για προστασια?Παω να σηκωσω οσα μπορω. Ειναι και πολλα ρε γαμωτο
Αντε να σου απαντησω ο ιδιος τυπε..... σε παραπλησιο υφακι
Φυσικα και ειναι θετικοτατο....
Ειναι σαν να πηρες το παρασημο της ανοικτης παλαμης εις διπλουν κιολας, η του σηκωμενου παραμεσου !!!!!!!
Οποτε εισαι στρατηγος !!!!!!!!!
τυπε εδω τον πλησιασε ζητιανος και του ειπε οτι μπορει και αυτος να διαπρεψει στο επαγγελμα, κακως πουλαει λαχεια.
φαντασου εμφανιση για να του πει ο αλλος ετσι
τυπε εδω τον πλησιασε ζητιανος και του ειπε οτι μπορει και αυτος να διαπρεψει στο επαγγελμα, κακως πουλαει λαχεια.
Θες να ερθω για προστασια?
Ουτε καν .....Merci Στρατάρχα μου!!!
Tην προλαβαινεις δεν την προλαβαινεις την αγροτικη,παει για φουντο!!!Τι λες ρε τυπε ? Πρεπει να εχω 22 ευρω στην Αγροτικη τραπεζα, τρεχω να τα σηκωσω μη μου τα παρει ο Τσιπρας.........
Ουτε καν .....
Ναι ντουλαπα τριφυλλη αλλα στο ωραιο,καυλα ειμαι πρεπει να με γνωρισεις :-*Ντουλάπας κι έτσι? *γαμώ τα εμότ που δεν έχει εδώ πέρα, σηκώνω πονηρά το φρύδι κλπ :Ρ*
Εχεις απολυτο δικιο....Συνέχισε τύπε, άλλα 32 μηνύματα και χτυπάς 12000... Ούτε Down Jones να σουν....Από το γνωστό σύνδρομο Down φυσικά...
Εγω τυπε, πως να γινω ωραιο τριφυλο ντουλαπι και καυλα ?Ναι ντουλαπα τριφυλλη αλλα στο ωραιο,καυλα ειμαι πρεπει να με γνωρισεις :-*
Εχεις απολυτο δικιο....
Μου την τραβηξε τουριστας και μου την εδωσε.....Ωραία φώτο... Την πήρες με το νέο σου iphone; Χαμήλη ανάλυση όμως τύπε... Πως θα την κάνουμε poster ή banner
Ξεφεύγουμε από το θέμα, μιλάγαμε για το καθυστερημένο της Κουμουνδούρου...