Βασιλοφρων13
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2014
- Like
- 6.932
- Πόντοι
- 1.406
Ούτε ξέρω να σου πω την αλήθειαΡε είναι σίγουρα η Τζώρτζια ή μήπως είναι η Πάολα;
Η Δομνα με κοκκινα,η Ραπτη με φουστα μεχρι αστραγαλο,η Ολγα με μπλουζα μεχρι το λαιμο(πανε τα ντεκολτε) την παρτιδα εσωσε βεβαια ο Μπιρμπιλας με το φλοραλ πουκαμισο ανοιχτο μεχρι τον αφαλοpot pouri
Γυναικειο φυλλο η 64μπιτο ειναι αυτο?Τζακρη κ κορη
Σαν νεκρή με το εντονο κραγιον , πλησιάζει σε κλόουν η ΡαπτηΗ Δομνα με κοκκινα,η Ραπτη με φουστα μεχρι αστραγαλο,η Ολγα με μπλουζα μεχρι το λαιμο(πανε τα ντεκολτε) την παρτιδα εσωσε βεβαια ο Μπιρμπιλας με το φλοραλ πουκαμισο ανοιχτο μεχρι τον αφαλο
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Γυναικειο φυλλο η 64μπιτο ειναι αυτο?
se ligo θα σκασει μυτη και ο ταμτακος με την αρκουδαΠαντως ολο αυτο που σερνουν ολο το σοι τους στην ορκωμοσία λες και ειναι πανηγυρι ή καμιά βαφτιση σε χωριο πόσο ξεφτίλα ...
Εξαρτάται την φάση του μεταβατικού σταδίου τύπε..
αν σήμερα έρθω για ριπλαστική και εσύ για οικονομία χρησιμοποιήσεις ένα καλέμι και ένα σφυρί με αναθυμιάσεις βενζίνης για αναισθητικό...
αν πεθάνω από αιμορραγία θα πεις στους συγγενείς μου ότι πριν 40 χρόνια έτσι γινόταν and grow a pair?
Φτιάχνεις και διαφράγματα μόρτη ;Όταν έκανα ειδικότητα, η ρινοπλαστική γινόταν εξ ολοκλήρου με τον παραδοσιακό τρόπο.
Aυτη μου φαινοταν ψιλογρια στο προσωπο πριν 10 και βαλε χρονια,φαντασου τωραΣαν νεκρή με το εντονο κραγιον , πλησιάζει σε κλόουν η Ραπτη
Εμπαινες στην ΒλαχοΚουμπαρα του χωριού ;
Το κατεστρεψε το παιδακι η ψωνισμενηΤζακρη κ κορη
Εμένα μου αρέσουν τα εργαλεία του 1930 .... είμαι ρομαντικός !Εγώ θέλω το 2023 που πλέον κ στο αμάξι μου έχει λαμπάκι προειδοποίησης πίεσης ελαστικών μήπως ξεχάσω να τα φουσκωσω κ σκοτωθώ ..
τα καλυτερα γαμησια κανουν αυτεςΕμπαινες στην ΒλαχοΚουμπαρα του χωριού ;
Εν τω μεταξυ, στα κουτια στις καρεκλες πρεπει να ειναι καινουργια ταμπλετ για καθε βουλευτη, με εξοδα της Βουλης. Αναρωτιεμαι αν πηραν ταμπλετ και οι βουλευτες της προηγουμενης βουλης για μια ημερα.τα καλυτερα γαμησια κανουν αυτες
Νοτοπούλου σημαιοφόρος στο Γενικό Λύκειο Φουσκοδεντριάς.
εσυ ρε μαλακα εχεις το πολιτικο ρεπορταζ εμας ρωτας ;Αυτη διπλα στον Γερουλανο ποια ειναι?