Επισκέπτης
καλυτερα καρατζαφυρερ παρα παπαρηγωφ
το σπάσιμο δε θα είναι ότι θα είναι στο σχήμα, αλλά ότι θα πάει εκεί πραγματικά επιστρέφοντας από τον Καιάδα...
καλυτερα καρατζαφυρερ παρα παπαρηγωφ
Εχεις απόλυτο δίκιο φίλε
Δεν καταλαβες.Εγω προσωπικα δεν γυριζω στην νεα πολιτικη ανοιξη με αρχηγο το Αντωνη Σαμαρα.... η ΝΔ χρεοκοπησε την Ελλαδα...και δεν λειτουργω με τσιτατα...του αντι- ....δηλαδη για να μη ερθει ο παλαβος αλεξης να ψηφισω ΝΔ....εαν ο Καρατζαφερης προδωσει το κοσμο του...εγω θα ψηφισω αλλο μικρο κομμα δεξιο πλην Χρυσης Αυγης
Ωχου.750 ειναι τα ψηφοδελτια... κανετε λαθος
Είσαι με τα καλά σου ποια εξαπτέρυγα και μαλακίες. Έχεις καταλάβει τι παίζει ή και εσύ σαν τον πρόεδρο σαν τη γκόμενα που σας παράτησε. Ο Σαμαράς είναι ο εχθρός? Τώρα καλεί η πατρίδα. Πρέπει να ενωθεί η Δεξιά μπροστα στην απειλή το έχεις πάρει χαμπάρι. Αφήστε τις μαλακίες
Ρε μη κολάς σε μαλακίες. Και 1 ψηφοδέλτιο να ήταν τώρα ο Εχθρός είναι ο Τσίπρας. Τώρα πρέπει να κανουμε ενα συμπαγες Δεξιο μέτωπο μπας και σωθεί η Πατρίδα. Έβλεπα τον Καρατζαφέρη και έκανε λε΄ς και ο καλυτερος του φίλος του πήδηξε τη γκόμενα. Συνέλθετε και ελάτε να σώσουμε τη χώρα. Διαφορετικά εαν νικήσει ο σύριζα θα φοβάσαι να λες οτι είσαι Ελληνας750 ειναι τα ψηφοδελτια... κανετε λαθος
Αυτα θα λετε και στις επομενες εκλογες?Την πατριδα την θυμαστε οταν σαν βολευει για να παρετε την εξουσια... εαν ο ιδιος ο Σαμαρας σεβοταν τον εαυτο του δεν καλουσε αυτους που εβριζε...και ουτε θα εκανε εκλογες τωρα μετα την υπογραφη του μνημονιου ξεροντας οτι η αριστερα σε συνθηκες πεινας για το λαο θα ανεβει
750 ειναι τα ψηφοδελτια... κανετε λαθος
Ωχου.
Ειπαμε.
το 1% ειναι 65.000 ψηφοι.
ΤΟ 0,1% ειναι 6.500 ψηφοι.
Και το 0,13% που σας λειπει, ειναι 7.500 ψηφοι.
Ωχου.
Ειπαμε.
το 1% ειναι 65.000 ψηφοι.
ΤΟ 0,1% ειναι 6.500 ψηφοι.
Και το 0,13% που σας λειπει, ειναι 7.500 ψηφοι.
2,87% εχετε.δεν ειναι 2,9...αλλα κατι παραπανω αλλα κατω απο 3... απλως τα καναλια για συντομευσει λενε 2,9 αντι 2,99
Νομίζεις οτι εμένα μου αρέσει όλο αυτό με τη ΝΔ. Αλλά καταλαβαίνω ποιο είναι το συμφέρον της χώρας και ΟΧΙ του κόμματος. Το συμφέρον της χώρας ΠΡΟΣΤΑΖΕΙ τον Καρατζαφέρη να δώσει το παρόν. Εάν πει ΟΧΙ θα κριθεί ανεπαρκής περισσότερο ανεπαρκής από τότε που κιότεψε και γάμησε τον ΛΑΟΣ. Τώρα πρέπει να υπάρχει ένα και ΜΟΝΟ ένα ΔΕΞΙΟ ΜΕΤΩΠΟΡε μη κολάς σε μαλακίες. Και 1 ψηφοδέλτιο να ήταν τώρα ο Εχθρός είναι ο Τσίπρας. Τώρα πρέπει να κανουμε ενα συμπαγες Δεξιο μέτωπο μπας και σωθεί η Πατρίδα. Έβλεπα τον Καρατζαφέρη και έκανε λε΄ς και ο καλυτερος του φίλος του πήδηξε τη γκόμενα. Συνέλθετε και ελάτε να σώσουμε τη χώρα. Διαφορετικά εαν νικήσει ο σύριζα θα φοβάσαι να λες οτι είσαι Ελληνας
Ρε μη κολάς σε μαλακίες. Και 1 ψηφοδέλτιο να ήταν τώρα ο Εχθρός είναι ο Τσίπρας. Τώρα πρέπει να κανουμε ενα συμπαγες Δεξιο μέτωπο μπας και σωθεί η Πατρίδα. Έβλεπα τον Καρατζαφέρη και έκανε λε΄ς και ο καλυτερος του φίλος του πήδηξε τη γκόμενα. Συνέλθετε και ελάτε να σώσουμε τη χώρα. Διαφορετικά εαν νικήσει ο σύριζα θα φοβάσαι να λες οτι είσαι Ελληνας
Εσύ Τσάρε τί ψήφισες χρυσαυγή ή καμμένο;;;Μετα απο αυτες της εκλογες εχασα καθε ιδεα για τους περισσοτερους που ζουν στην Ελλαδα !Πηγαν και ψυφισαν τον Τσιπρα και την αριστερα! η πλακα ειναι οτι ο Τσιπρας με τα ζωα που ψυφιζουν μπορει να βγει και πρωτο κομμα οποτε η απλη αναλογικη θα του δωσει λιγοτερες εδρες απο την ενυσχημενη αναλογικη!
δεν ειναι 2,9...αλλα κατι παραπανω αλλα κατω απο 3... απλως τα καναλια για συντομευσει λενε 2,9 αντι 2,99
2,87% εχετε.
Βρισκεσαι σε συγχυση ή μου φαινεται?
750...
2,99 %...
περνάτε τον κόσμο για χαζό ή πόνεσε τόσο πολύ;
Μαλλον εσυ εισαι ο λαθος.Κόμμα Ποσοστό Ψήφοι Έδρες
ΝΔ 18,85%, 1.192.054, 108
ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ 16,78%, 1.061.265, 52
ΠΑ.ΣΟ.Κ. 13,18%, 833.529, 41
Ανεξ. Έλληνες 10,60%, 670.596, 33
Κ.Κ.Ε. 8,48%, 536.072, 26
Χρυσή Αυγή 6,97%, 440.894, 21