Νέα

Τσίπρας-ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 65K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

''Καθαρή Έξοδος από τα μνημόνια τον Αύγουστο''

• Καμία έξοδος τον Αύγουστο. Ο Τσίπρας πάλι μας δουλεύει!

Ψήφοι: 150 63,8%
  • Θα είναι έξοδος αλλά θα βρωμάει! Δούλεμα δηλαδή αλλά εν μέρει!

Ψήφοι: 42 17,9%
  • Θα είναι έξοδος και θα είναι και καθαρή! Λέει αλήθεια!

Ψήφοι: 43 18,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    235

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Για συμβολικούς και πολιτικούς λόγους...

Στρατούλης: «Εμείς στον ΣΥΡΙΖΑ, δεν είχαμε πληρώσει το χαράτσι»

Μεταξύ άλλων, ο κ. Στρατούλης σημείωσε ότι για συμβολικούς και πολιτικούς λόγους όλα τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ δεν είχαν πληρώσει το χαράτσι, το οποίο τελικά θα πληρώσουν μέσω Εφορείας.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
642
Πόντοι
376
από το ΠΑΣΟΚ όμως σημειώνουν ότι τα στοιχεία υπάρχουν «και αν προκληθούμε θα τα δώσουμε στην δημοσιότητα».

Να τους προκαλεσουμε τοτε. Θα μας πουν και για το καραισκακη?  :rolleyes:

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
και για τον κολοκοτρωνη  :2funny:

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
642
Πόντοι
376
Mπα? Το τοπι στην εξεδρα? Εκπλησσομαι  :2funny:

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
642
Πόντοι
376
Για την intralot και το πως πρωτομπηκε το στοιχημα με κοκκαλη, αν τους πιεσουμε(τους αδεκαστους του πασοκ ντε) θα μας πουν τιποτα? Μαλλον οχι ε?  :grin:

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
642
Πόντοι
376
τότε γιατί ζητάς να σου πεί άλλος ???

Ερωτηση και αυτη  :rolleyes:
Μα επειδη ο αλλος γραφει για την σχεση κοκκαλη-συριζα(η οποια σαφεστατα και υπαρχει και θα γινει ακομα μεγαλυτερη στο μελλον-ειτε κοκκαλη τον λενε ειτε βρει ο τσιπουρας καποιον αλλο) και για τα αδεκαστα στελεχη του πασοκ τα οποια αν...προκληθουν λεει θα παραθεσουν στοιχεια  :2funny:
Ε να παραθεσουν στοιχεια για κοκκαλη και για την 6ετια 1997-2003 επι Σημιτη, να γελασουμε λιγο.
Δεν το βλεπω ομως  :2funny:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Για την intralot και το πως πρωτομπηκε το στοιχημα με κοκκαλη, αν τους πιεσουμε(τους αδεκαστους του πασοκ ντε) θα μας πουν τιποτα? Μαλλον οχι ε?  :grin:

αααα... μάλιστα... συμψηφισμός...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Ερωτηση και αυτη  :rolleyes:
Μα επειδη ο αλλος γραφει για την σχεση κοκκαλη-συριζα(η οποια σαφεστατα και υπαρχει και θα γινει ακομα μεγαλυτερη στο μελλον-ειτε κοκκαλη τον λενε ειτε βρει ο τσιπουρας καποιον αλλο) και για τα αδεκαστα στελεχη του πασοκ τα οποια αν...προκληθουν λεει θα παραθεσουν στοιχεια  :2funny:
Ε να παραθεσουν στοιχεια για κοκκαλη και για την 6ετια 1997-2003 επι Σημιτη, να γελασουμε λιγο.
Δεν το βλεπω ομως  :2funny:

είπε ο τύπος ότι είναι αδέκαστοι ???

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
642
Πόντοι
376
αααα... μάλιστα... συμψηφισμός...

Ουυυυυ και που σαι ακομα. Φτασαμε 2013 και το διαβασαμε και αυτο. Το πασοκ κατηγορει αλλο κομμα για ...διαφθορα μεσω ...κοκκαλη.  :2funny:

είπε ο τύπος ότι είναι αδέκαστοι ???

Για την πασοκαρα μιλαμε. Εννοειται οτι ειναι αδεκαστοι!  :rockon:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Ουυυυυ και που σαι ακομα. Φτασαμε 2013 και το διαβασαμε και αυτο. Το πασοκ κατηγορει αλλο κομμα για ...διαφθορα μεσω ...κοκκαλη.  :2funny:

Για την πασοκαρα μιλαμε. Εννοειται οτι ειναι αδεκαστοι!  :rockon:

εεεε και ??? δηλαδή επειδή το ΠΑΣΟΚ έκανε την κολεγιά με κόκκαλη θα πρέπει να την κάνουν και οι άλλοι ??

και για να σου πω και κάτι... άνθρωπος και αδέκαστος ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.. από κει και πέρα έχω βαρεθεί να ακούω για τα περίφημα σκάνδαλα του παρελθόντος και να μην κάνω κάτι όταν βλέπω τους κατηγόρους να πέφτουν ακριβώς στα ίδια...

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
642
Πόντοι
376
εεεε και ??? δηλαδή επειδή το ΠΑΣΟΚ έκανε την κολεγιά με κόκκαλη θα πρέπει να την κάνουν και οι άλλοι ??

και για να σου πω και κάτι... άνθρωπος και αδέκαστος ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.. από κει και πέρα έχω βαρεθεί να ακούω για τα περίφημα σκάνδαλα του παρελθόντος και να μην κάνω κάτι όταν βλέπω τους κατηγόρους να πέφτουν ακριβώς στα ίδια...

Εμενα ρωτας? Δεν διαφωνω, αλλα δεν ειμαι εγω ο πρωτος διδαξας αυτου του συστηματος...

Και αυτο που εχω σιχαθει(και οχι βαρεθει) ειναι να βλεπω αυτους που πρεπει να απολογηθουν πρωτοι απ ολους, να την βγαζουν 'λαδι' και μετα να βγαινουν να κατηγορουν αλλους...οι οποιοι ολως τυχαιως ειναι αυτοι που τους εσβησαν απο τον χαρτη βεβαια αλλα αυτα ειναι λεπτομερειες..... :grin:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Εμενα ρωτας? Δεν διαφωνω, αλλα δεν ειμαι εγω ο πρωτος διδαξας αυτου του συστηματος...

Και αυτο που εχω σιχαθει(και οχι βαρεθει) ειναι να βλεπω αυτους που πρεπει να απολογηθουν πρωτοι απ ολους, να την βγαζουν 'λαδι' και μετα να βγαινουν να κατηγορουν αλλους...οι οποιοι ολως τυχαιως ειναι αυτοι που τους εσβησαν απο τον χαρτη βεβαια αλλα αυτα ειναι λεπτομερειες..... :grin:

αδίκως ??

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.109
Πόντοι
1.686
Τον κράξατε τον Πιπούλη και δεν εμφανίζεται να