jhonny64
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2007
- Like
- 2.738
- Πόντοι
- 1.306
ασε για να μην πώ τώρα και για την στελεχάρα του ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ ;)
αρχιζει απο κα- και τελειωνει σε -λε;
ασε για να μην πώ τώρα και για την στελεχάρα του ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ ;)
αρχιζει απο κα- και τελειωνει σε -λε;
από το ΠΑΣΟΚ όμως σημειώνουν ότι τα στοιχεία υπάρχουν «και αν προκληθούμε θα τα δώσουμε στην δημοσιότητα».
Να τους προκαλεσουμε τοτε. Θα μας πουν και για το καραισκακη?
τι ακριβώς θες να μάθεις για το καραισκάκη??
Δεν υπαρχει τιποτα να μαθω που να μην ξερω εδω και αρκετα χρονια
τότε γιατί ζητάς να σου πεί άλλος ???
Για την intralot και το πως πρωτομπηκε το στοιχημα με κοκκαλη, αν τους πιεσουμε(τους αδεκαστους του πασοκ ντε) θα μας πουν τιποτα? Μαλλον οχι ε?
Ερωτηση και αυτη
Μα επειδη ο αλλος γραφει για την σχεση κοκκαλη-συριζα(η οποια σαφεστατα και υπαρχει και θα γινει ακομα μεγαλυτερη στο μελλον-ειτε κοκκαλη τον λενε ειτε βρει ο τσιπουρας καποιον αλλο) και για τα αδεκαστα στελεχη του πασοκ τα οποια αν...προκληθουν λεει θα παραθεσουν στοιχεια
Ε να παραθεσουν στοιχεια για κοκκαλη και για την 6ετια 1997-2003 επι Σημιτη, να γελασουμε λιγο.
Δεν το βλεπω ομως
αααα... μάλιστα... συμψηφισμός...
είπε ο τύπος ότι είναι αδέκαστοι ???
Ουυυυυ και που σαι ακομα. Φτασαμε 2013 και το διαβασαμε και αυτο. Το πασοκ κατηγορει αλλο κομμα για ...διαφθορα μεσω ...κοκκαλη.
Για την πασοκαρα μιλαμε. Εννοειται οτι ειναι αδεκαστοι!
εεεε και ??? δηλαδή επειδή το ΠΑΣΟΚ έκανε την κολεγιά με κόκκαλη θα πρέπει να την κάνουν και οι άλλοι ??
και για να σου πω και κάτι... άνθρωπος και αδέκαστος ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.. από κει και πέρα έχω βαρεθεί να ακούω για τα περίφημα σκάνδαλα του παρελθόντος και να μην κάνω κάτι όταν βλέπω τους κατηγόρους να πέφτουν ακριβώς στα ίδια...
Εμενα ρωτας? Δεν διαφωνω, αλλα δεν ειμαι εγω ο πρωτος διδαξας αυτου του συστηματος...
Και αυτο που εχω σιχαθει(και οχι βαρεθει) ειναι να βλεπω αυτους που πρεπει να απολογηθουν πρωτοι απ ολους, να την βγαζουν 'λαδι' και μετα να βγαινουν να κατηγορουν αλλους...οι οποιοι ολως τυχαιως ειναι αυτοι που τους εσβησαν απο τον χαρτη βεβαια αλλα αυτα ειναι λεπτομερειες.....
Τον κράξατε τον Πιπούλη και δεν εμφανίζεται να
πει τα βαθυστόχαστα του !
Η Πορνοπαπιούλα είναι σεαγρανάπαυσηεμμηνόπαυση !
αδίκως ??
σχεση κοκκαλη-συριζα(η οποια σαφεστατα και υπαρχει και θα γινει ακομα μεγαλυτερη στο μελλον-ειτε κοκκαλη τον λενε ειτε βρει ο τσιπουρας καποιον αλλο)